Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nálunk már kétszer esett. Irsa kiesett a pixisből. Nálunk már vagy egy órája esik.Nagy monszunnak nézett ki az egész az eső megmutatta merre fúj a szél és hogyan. Nagyon keményvolt.Azóta már vagy 50 szer villámlott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nálunk már kétszer esett. Irsa kiesett a pixisből. Időközben itt is rákezdett Egyébként ezen nincs mit csodálkozni, folyton így járunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. (szerkesztve) Nálunk minden volt, égszakadás földindulás. Derékig beázás a garázsban, szivattyúzás söprés. fél órája végeztünk, most kezdi újra. Szerkesztve: 2006. Augusztus 1. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nagyon keményvolt.Azóta már vagy 50 szer villámlott. Nálunk csak úgy csendesen és lazán, hogy észre sem lehetne venni, ha nem lenne nyitva az ablakom. Ha nagyon fülelek, akkor hallom a csöpögést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nálunk minden volt, égszakadás földindulás.Derékig beázás a garázsban, szivattyúzás söprés. fél órája végeztünk, most kezdi újra. Egek!!! Akkor én még örüljek, hogy nálunk csak normálisan esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Egek!!! Akkor én még örüljek, hogy nálunk csak normálisan esik. Negyed 6 és fél hat közt kezdte el. Fél nyolc után végeztünk naggyából. Egyenlőre még a mostani változó intenzitást bírja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Negyed 6 és fél hat közt kezdte el. Fél nyolc után végeztünk naggyából. Egyenlőre még a mostani változó intenzitást bírja... Azért nem tapasztaltam meg, mert öt előtt indult haza a vonatom Pestről, akkor még szinte semmi nem volt. Reméljük, most már nem fogja túlzásba vinni Nálunk már el is állt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. A Lost alatt kezdett el esni, azt tudom. Kb olyan 6:00-6:15 körül.Még azóta is esik, de már igazából csak csepereg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Nálunk már 3-kor zuhé volt, aztán eső, aztán zivatar, aztán csepegett, aztán ömlött. Ez ment úgy hatig (akkor ment át hozzátok ). Most nyugi van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Király volt, mert a vihartól újraindult a gép.Természetesen amiket torrenten töltöttem majdnem mind elvesztek.De szerencsére a Pirates 2 ment tovább, 3 perc és lenntvan!2,5 gb-os változat, a minősége jónak mondható a sample alapján. ( link: http://www.torrentreactor.to/torrents/download_175037 ) Egyébként az eső már megint elkezdett esni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Milyen klienst használsz, hogy csak így elszórja a torrenteket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Milyen klienst használsz, hogy csak így elszórja a torrenteket? BitLord.Az történt hogy visszaugrott 0-ra a százalék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Én Azureust használok, az nem csinál ilyeneket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Boldog szülinapot Ody.Gondolom már sörözöl.Ne számold az üvegeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1. Boldog szülinapot Ody.Gondolom már sörözöl.Ne számold az üvegeket. Köszi frenkie testvérem. Már nem számolom....most valami édes román szeszt iszok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Én Azureust használok, az nem csinál ilyeneket. Hát a mikrotorrent sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. ....és én ha minden igaz, holnap megyek Kapolcsra. Amit már elkezdett elmosni az eső, ráadásul völgyben van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. uTorrent a legjobb! azt használjátok! MÉg soha nem vétett hibát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Nektek ezek milyen gyorsak? Én Azureust használok és max 10 kb/s a sebessége 512-es ADSL-lel. Lehet ezen gyorsítani valahogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. EZen csak úgy tudsz gyorsítani ha a megfelelő helyről szeded, ahol elegen SEEDelik a torrentet. A meghívós oldalakon már szinte minden torrent 100al vagy gyorsabban jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Obi1 a Karib 2 szinkronosan már fenn van 2 napja a neten, ha meg angolul szeded akkor szerintem a PUKKA rilíz a legjobb és az csak 1,4 giga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Az indexen lehet olvasni milyen jó kis zuhé volt tegnap. Valahogy a javából mindig kimaradok, mikor indulok már alig esik, mivel megvárom a csillapodó szakaszt, és az áradást sem látom csak a neten, pedig itt lakom; ahol megyek, azon a vonalon valahogy nem látszik annyira. Múltkor onnan tudtam meg, hogy mekkora ?hivar? volt, hogy le akartam ülni az éjszakain és csurom vizes volt az ülés. Mondta is a buszvezető, hogy vizsgáljuk meg mielőtt leülünk . Velencén jövet pont úgy indultunk útnak hogy a jégeső szinte diónyi darabokban épp rázendített, az autón belülről néztem. Ahogy itt az irodában ülve nézem a vihart és sikerül úgy időzítenem és olyan helyeken járnom-kelnem ami kívül esik a "vihartéridőzónán". Amit amúgy kicsit sajnálok néha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Én eláztam tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. uTorrent a legjobb! azt használjátok! MÉg soha nem vétett hibát Azt használom, de a Torrent szó előtt az nem u betű, hanem a görög mikro betű jele, ezért írtam mikrot A billentyűzeten nem igazán találtam a jelét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. ha meg angolul szeded akkor szerintem a PUKKA rilíz a legjobb és az csak 1,4 giga. És feliratot? Ha van valakinek hozzá, ne habozzon közkinccsé tenni, mondjuk priviben. Szikronosan nem vagyok hajlandó egyébként sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Nektek ezek milyen gyorsak? Én Azureust használok és max 10 kb/s a sebessége 512-es ADSL-lel. Lehet ezen gyorsítani valahogy? Úgy tudom, hogy az Azureus nagyon jó kliens (rendszergazda-számteches kollégám azt használja), a sebesség meg nem ezen múlik, nekem volt már, hogy 0,5 kbps-cel jött valami és olyan is, hogy 90 kbps-cel. De már más megírta, hogy miért van ez így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Köszi mindkettőtöknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) Obi1 a Karib 2 szinkronosan már fenn van 2 napja a neten, ha meg angolul szeded akkor szerintem a PUKKA rilíz a legjobb és az csak 1,4 giga. Az angolt szedtem le, szinkronosan még a dvdrip se kéne . Igazából a BitLord a legjobb. És mindegyik torrent kliens ezt csinálja, ezt kell sajnos csinálnia. Kudar tényleg, nincsen az endless-skyline-ra meghívod?Pár napja bannoltak mert nem töltöttem fel. Szerkesztve: 2006. Augusztus 2. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) Censored! Szerkesztve: 2006. Augusztus 3. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Nektek ezek milyen gyorsak? Én Azureust használok és max 10 kb/s a sebessége 512-es ADSL-lel. Lehet ezen gyorsítani valahogy? Játsz a beállításokkal. Az átvitelnél állítsd a feltöltést 0-ra, a letöltést is (az a korlátlan) és akkor felgyorsulhat. Nálam átlagban 16-20-al tölt felfelé, lefelé meg 100 fölött is lehetséges. Persze, ez nagyban függ a seedek/lecchek fel/letöltési sebességétől, a számuk mennyiségétől, hogy te mennyi torrentet kezelsz egyidőben, böngészel-e esetleg, stb. Én már kipróbáltam minden torrentklienst, de szerintem az Azureus a legjobb. Rengeteg opcionálási lehetőség, az új verzióban már maga nyit portot a tűzfalon, és a torrentek külön is opciózhatók. És áramszünet esetén sem esik vissza nullára (vagy produkál egyéb ilyen idegesítő dolgokat), pedig éltem már meg pár áramszünetet vele. Obi1: ha kell meghívó az endlessre, nekem pillanatnyilag van egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.