MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. (szerkesztve) Donát: Iszonyú jól megfogalmaztad a léyneget.Pont ezek az érzések kavarodnak bennem karácsony táján. Ez kavarog az emberben ilyenkor mindig, aztán karácsonykor jön a Dzséjt által leírt verzió Sajnos mi két éve itthon úgy összekaptunk, hogy két napig nem szóltam senkihez, utána meg leléptem, és következő évig nem is láttuk egymást. Ezektől függetlenül szeretem a karácsonyt Remélem, idén is jó lesz, és inkább Donát verziója jön be Habár tuti nem marad ki az, hogy a húgom morogjon a kaja miatt, de tehetek én arról, hogy iszonyú finnyás? Nem Márti, hogyan készül a currys hal, amit mindig készítesz? Szerkesztve: 2009. December 16. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Jó éjszakát, kék álmokat mindenkinek! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Jó filmezést Holnap élményekkel teli beszámolót kérünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Jó éjszakát, kék álmokat mindenkinek! :DFogsz majd tudni aludni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. A LEGKÉKEBB SZÓRAKOZÁST MINDENKINEK, AKI MOZIBA MEGY! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Esik a hó Járhatok ki havat lapátolni Nekem is kellett ma többször is lapátolnom, de én nem bántam. Hóeséskor olyan jó mindig a levegő, és szerintem kevésbé is van hideg. A macskák is segítettek. Hihetetlenül élvezték a havat, hemperegtek benne, mindig ott sertepertéltek a lapát környékén, hátha rájuk zúdítom az összekotort havat. A cirmos végig kommandózta az árkot is. Nagyon aranyosak voltak. Nem, egyáltalán nem kötelező "ragaszkodni" az én általam felsoroltakhoz, bőven elegendő ha azt azt csinálod amit a KERESZTAPA, alias DON, alias ÉN mondok Azért majd szelektálok a mondások között. A poszt még szabad, a tied lehet Én csak mint "gyakorló" nagymama, a sütiket gyártom a leszármazottaknak, de többre általában nem vállalkozom De ezek után azt is passzolom Á, ez spéci gyónás Noel atyánál Főképp a lányok járnak hozzá gyónásra, és miközben gyónnak, felfedező utakra járnak a reverenda ráncai között, közben pedig hallgatják az ÚR igéjét, magyarul Bruce Willis egy-egy kötelező darabja megy a háttérben Innentől kezdve minden filmje, azaz igéje már óvodás kortól kötelező Remek! De ez a gyónás továbbra sem tetszik, főleg mert nem nagyon ismerem Bruce Willis munkásságát. No mindegy, legalább valamiben renitenskedhetek. Pildi, nyugi, a DINASZTIA prominens tagjai úgyis renitenskednek egyfolytában, szóval mindezt nem kell komolyan venni, csak úgy tenni, mintha Azért biztos akad majd ellenkeznivaló nekem is időnként - majd akkor úgy teszek, mintha. Na megvolt a nagy találkozás, kisfiam és a hó barátságot kötöttek. A tavalyi utálomahavatmerthidegéselesekdenemtudokfelállni után kiderült kisfiam számára, hogy a hó, idézem: Fincsi! Hógolyózást is imádta, főleg ha dobáltam. Szóval jót szórakoztunk! Ez nálunk is így volt. Első két évben utálták mindhárman, aztán meg totál fordulatként beleszerettek. Ma az ovi után még mentünk szánkóval két kört az utcatömb körül (mit mentünk - száguldottunk ), aztán meg a macskákkal együtt folytatódott a hancúrozás a kertben, hóangyalkák tömkelege virít a füvön, volt szánkóhúzás a cicákkal is, akik 1-2 méteren át még tűrték is. Szóval nekem nagyon bejött ez a havazás. Szegény kisfiam. Tök nyugtalan volt napok óta, volt egy kis hőemelkedés is két napja. Most kiderült az oka. Jön, és nyúlkál a szájába, és mondja: Foga! Sajnálom szegényt. De ha már kibújt a fog hegye, akkor már a nehezén túl vagytok. Kitartás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nálam a kutya bírta mindig amikor a havat lapátoltam Főleg amikor kicsi volt. No meg amikor esett vagy harminc centi és felkaptam oszt jól belevágtam a közepébe Aztán persze ügyelni kellett mert a ujjai közé gyakran belefagyott a hó és akkor azt ki kellett szedni, mert piszkosul zavarta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Jó gyerek vagy Oldie. Ennél már csak a macskás szánkózás a jobb 5let, még kicsi koromból. Emlékszem, hideg volt, anyumék nem engedtek ki télen játszani és az ablakból figyeltem, hogy a többi kis haverom az oviból elkaptak pár macsekot, rákötötték a szánkóra és lecsúsztatták őket a dombon. A macsekoknak tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Oldie, tudnál valamit mondani a Samsung VP-D371 kameráról? Keresgéltem volna neten valami írást róla, de csak azt találtam, hogy mindenki adja el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. A macskák is segítettek. Hihetetlenül élvezték a havat, hemperegtek benne, mindig ott sertepertéltek a lapát környékén, hátha rájuk zúdítom az összekotort havat. Remek! De ez a gyónás továbbra sem tetszik, főleg mert nem nagyon ismerem Bruce Willis munkásságát. No mindegy, legalább valamiben renitenskedhetek. A mieink bezzeg nem ilyen élvezkedősek, megvárták, míg adok nekik enni, aztán hasra csapták magukat a meleg helyükön Lusták Ó, az nem baj, hogy nem ismered, de tudod a gyónás lényege itt, hogy az ember lánya kettesben legyen az Atyával a sekrestye jótékony és takaró homályában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Ó, az nem baj, hogy nem ismered, de tudod a gyónás lényege itt, hogy az ember lánya kettesben legyen az Atyával a sekrestye jótékony és takaró homályában Jó is az! Az Atya sosem hanyagolja el egyik leányát sem4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Ó, az nem baj, hogy nem ismered, de tudod a gyónás lényege itt, hogy az ember lánya kettesben legyen az Atyával a sekrestye jótékony és takaró homályában Ohh, már értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Oldie, tudnál valamit mondani a Samsung VP-D371 kameráról? Keresgéltem volna neten valami írást róla, de csak azt találtam, hogy mindenki adja el.Khm..kamerákban nem "utazom" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Khm..kamerákban nem "utazom" hm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Jó is az! Az Atya sosem hanyagolja el egyik leányát sem4 Pedig mostanában igen Ohh, már értem. Remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. (szerkesztve) Na megvolt a buli.Az egyik cég ma küldött vagy 15 üveg pálinkát.Mentünk ki sörért is, úgyhogy ok volt minden. Na de ami holnap lesz???Totális metál. Szerkesztve: 2009. December 17. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Na megvolt a buli.Az egyik cég ma küldött vagy 15 üveg pálinkát.Mentünk ki sörért is, úgyhogy ok volt minden. Na de ami holnap lesz???Totális metál. Én már két hete nem ittam egy korty szeszt se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Én már két hete nem ittam egy korty szeszt se. Ez óriási hiba. A december a piálás hónapja.De remélem vasárnap iszol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Ez óriási hiba. A december a piálás hónapja.De remélem vasárnap iszol.Én nem érzem hibának, nem ez határoz meg. Vasárnap biztos legurítok a forralt borból. Úgy is kutya hideg lesz, jól fog esni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Én nem érzem hibának, nem ez határoz meg. Vasárnap biztos legurítok a forralt borból. Úgy is kutya hideg lesz, jól fog esni. Ok csak hülyülök.Én januárban nem iszok semmi alkoholt, de addig mint a gödény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. És testileg-lelkileg felkészültetek a Katica pincéjére? Mert fent biztos nem férünk el. Tényleg kellene szólni, hogy készüljenek forralt borral - tavaly pár bögre után elfogyott. Márpedig ott lent nagy szükség lesz rá. Most biztos nem a jéghideg sörre lesz kereslet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. És testileg-lelkileg felkészültetek a Katica pincéjére? Mert fent biztos nem férünk el. Tényleg kellene szólni, hogy készüljenek forralt borral - tavaly pár bögre után elfogyott. Márpedig ott lent nagy szükség lesz rá. Most biztos nem a jéghideg sörre lesz kereslet. Pedig én sörözni fogok.És a sör télen-nyáron csak hidegen jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Pedig én sörözni fogok.És a sör télen-nyáron csak hidegen jó. A sör sehogy nem jó! De egy kis finom forralt bor az lecsúszik majd, az tuti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. És testileg-lelkileg felkészültetek a Katica pincéjére? Hááát, nincs valami melegebb hely, ahova be lehet ülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Hááát, nincs valami melegebb hely, ahova be lehet ülni? Sajna a sok könyv mellé már nem fér be egy meleg takaró! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Hááát, nincs valami melegebb hely, ahova be lehet ülni? A kérdés jó, de én nem ismerek másik hasonlóan jó árfekvésű, és tömegek befogadására képes helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. (szerkesztve) Mi a baj a pincével?Ott védve vagyunk a csúnya időjárástól.Szerintem valami fűtésféle is van ott. Szerkesztve: 2009. December 17. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Úgyis melegebb van ott bent (lent), mint kint. Szóval mindenkin meleg ruha lesz, a mellé még egy pohárka forralt bor, egy kupica Jéger, aztán hűdemeleglesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Sajna a sok könyv mellé már nem fér be egy meleg takaró! Hozzám se férnek be már ilyen extra cuccok Mi a baj a pincével?Ott védve vagyunk a csúnya időjárástól.Szerintem valami fűtésféle is van ott. Tavaly télen elég hideg volt, de sebaj, majd maradunk Dzséjt módszerénél Aki meg nem alkoholizál, majd iszik forró teát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Dzséjt és Oldi! A plussz jegyek akkor enyimek, egy Dzséjtől, egy Jaketől. Azokat is átveszem majd vasárnap, sietek, negyed tizenkettőre ott leszek legkésőbb. Köszönöm mégegyszer Dzséjtnek és Jakenak, barátosnőm is köszöni külön4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.