Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Dzséjt és Oldi! A plussz jegyek akkor enyimek, egy Dzséjtől, egy Jaketől. Azokat is átveszem majd vasárnap, sietek, negyed tizenkettőre ott leszek legkésőbb. Köszönöm mégegyszer Dzséjtnek és Jakenak, barátosnőm is köszöni külön4 Most csak azt kéne tudni, hogy Jake melyik jegyet adta át, mert ő két helyről is rendelt. Nekem jól lenne tudni, ne az utolsó pillanatba rohangáljunk egymás után, hogy melyik jegy is kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Most csak azt kéne tudni, hogy Jake melyik jegyet adta át, mert ő két helyről is rendelt. Nekem jól lenne tudni, ne az utolsó pillanatba rohangáljunk egymás után, hogy melyik jegy is kell. Amit TE foglaltál le, Jake már megírta nekem4 Ezért írtalak téged és Dzséjtet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Amit TE foglaltál le, Jake már megírta nekem4 Ezért írtalak téged és Dzséjtet! Oks, értem. Akkor Jake immár hivatalosan is az AVP-sekhez tartozik rendelésügyileg. Megjegyzem, ez a téma maradhatott volna a Fórumtalisban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Oks, értem. Akkor Jake immár hivatalosan is az AVP-sekhez tartozik rendelésügyileg. Megjegyzem, ez a téma maradhatott volna a Fórumtalisban is Igaz, eszembe sem jutott. Hazajöttem vásárlsból, nem gondolkoztam, írtam. Sokan sírnak, hogy karácsonyi vásárlás így meg úgy. Hát vigyenek magukkal egy két és féléves örökmozgót, és megtudják, milyen a nehéz bevásárlás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Jó lenne, ha lenne még egy plusz jegy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Elhunyt Dan O'Bannon Alien és Predator vonalon sokat alkotott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Elhunyt Dan O'Bannon Alien és Predator vonalon sokat alkotott. Nyugodjék békében A Predator vonalhoz viszont semmi köze. Amúgy anno dolgozott a Star Wars ep4-en is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Nyugodjék békében A Predator vonalhoz viszont abszolúte semmi köze. Amúgy anno dolgozott a Star Wars ep4-en is. IMDB-ben volt, bár tény, hogy AVP vonalon, így helyesebb tán:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. IMDB-ben volt, bár tény, hogy AVP vonalon, így helyesebb tán:) Azon se. Kevésbé ismert ugyan, de az ő és Ronald Shusett neve azért szerepel csak az AVP stáblistáján, mert a film alapsztorija az Alien első forgatókönyve alapján íródott. (Emberek idegen bolygón/Antarktiszon egy idegen piramist találnak, benne egy idegen lénnyel, alias az alienekkel.) Valójában azonban se O'Bannon, se Shusett nem dolgozott az AVP filmen, Anderson az ő scriptjüket írta át (felturbózva egy kis Stargate-tel és Predatorral), emiatt van felvéve az ő nevük is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Azon se. Kevésbé ismert ugyan, de az ő és Ronald Shusett neve azért szerepel csak az AVP stáblistáján, mert a film alapsztorija az Alien első forgatókönyve alapján íródott. (Emberek idegen bolygón/Antarktiszon egy idegen piramist találnak, benne egy idegen lénnyel, alias az alienekkel.) Valójában azonban se O'Bannon, se Shusett nem dolgozott az AVP filmen, Anderson az ő scriptjüket írta át (felturbózva egy kis Stargate-tel és Predatorral), emiatt van felvéve az ő nevük is. Okk, így értem! Tényleg megtévesztő dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Sokan sírnak, hogy karácsonyi vásárlás így meg úgy. No én ma este fél óra alatt elintéztem a konyhait (anyám a másik részét a melóhelyéről, de neki könnyű így ), alig voltak már 7 után a boltban. listát is írtam előre Még kolléganőmnek szándékozok képkeretet venni. Hol lehet Pesten jó képkereteket venni? Hol lehet egyáltalán? Jó lenne, ha lenne még egy plusz jegy... Jah, mint az előbb kiderült, öcsémnek is jól jönne egy Most zakkant rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Na eljött a nagy nap.Innentől több mint 2 hét szabi.Azért a mai nap kemény volt italozásilag.Cégek mindig küldneek piát, aztán azt iszoghattuk bent.Egy kooléganővel mentem haza, de már értelmes mondatot, nem igazán bírtam kinyögni. Hazaértem aztán ruhástul be az ágyba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Hozzánk bezzeg nem hoznak piákat Amúgy sem a mezei dolgozók kapnák meg Mi még melózunk három napot, aztán szabi, aztán 30-án és jan. 7-én meló, végül is 11-én kezdünk normálban. Viszont már most tudom, mikor és miért fogják piszkosul hiányolni a pénzügyeseket azon az első januári héten Szerkesztve: 2009. December 19. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hát ez nagyon kész van. "Csütörtökön reggel a BKV csaknem minden harmadik autóbusza ?megadta magát? a hidegben. Az autóbuszok légrendszere fagyott el, s emiatt már el sem tudtak indulni a garázsból, vagy menet közben, az első körben robbantak le. A BKV a további problémák elkerülésére azt a megoldást választotta, hogy a parkoló buszokat egész éjjel alapjáraton járatják, hogy a légrendszer fagypont fölötti hőmérsékleten maradjon. A csöppet sem környezetkímélő, s meglehetősen üzemanyagpazarló megoldás egyébként nem újdonság, mint a hírügynökség megtudta, kemény teleken rendszeresen élnek a BKV-nál ezzel a megoldással. A BKV-nak átlagosan 17 éves a buszparkja, de a hideg okozta problémák nem csak az öreg ? egyébként rendszeres karbantartás mellett Szibériában is derekasan helytálló ? Ikaruszokat, hanem az újabb külföldi járműveket is érintik, bár korántsem olyan nagy számban. Érdekes azonban, hogy a BKV járatainak közel 10 százalékát üzemeltető alvállalkozók buszai kivétel nélkül el tudnak indulni a fagyos hajnalokon is. Az alvállalkozók ugyanis erősen érdekeltek abban, hogy a járatok elinduljanak, hiszen nem csak a bevételkiesést, de a kimaradás esetén a BKV-nak fizetendő büntetést is megsínylené költségvetésük. Az alvállalkozók ezért szigorú rendben, rendszeresen karbantartják a buszokat, hogy azok el tudjanak indulni hideg motorral és hideg légrendszerrel is." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Állami kudarc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Kedves "főldim", el kell, hogy keserítselek, itt se söntéspult, se asztal ami alá borulni lehetnek, de főleg ennek fontos adaléka, a pia....na az hiányzik. Hidd el, próbáltam, de csak szimuláció lett belőle AKAROM A 9-es BoxŽ -omaaaat!!!! Tommá micsinálok'! Bemásolom ide a legutolsó érkezésem Karrde Barlangjá®-ba. Szerkesztve: 2009. December 19. - Ken Ortis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hát itt inkább kvízelnek. Mondjuk mi is szoktunk ott, hogy vajon az alderaani bortól, vagy a....szintén az alderaani bortól borulunk az asztal alá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. A Talasea párás légköre felett méltóságteljesen szakadt ki az űrből a két kilométer átmérőjű dupla diszkosz alakú sziluett. Egy Hapan Sárkány Ötös osztályú csatasárkány érkezett a bolygó fölé. A tányérszekciók peremén lassan forogtak körbe a harci szervósorok(csak a Te kedvedért sz*rházi). A turbólézer lövegállások összefűzött sora haladt, véget nem érő pályáján, egyenlőre még csak alapsebességen. A két tányér közötti árnyékban ásító mélységből egy fényes pont vált ki, porszemként törpülve el a Hapan flotta egyik csataleviatánja mellett. Ahogy kiért a hajótest által reá vetett árnyékból, bukfencet vetett a fényes páncélzatán a Talasea sápadt napjának fénye. A Hapan Pokolvihar vadász -fülkéjében Ortissal- a jól ismert koordináták felé fordult. A tábornagy tövig nyomta a gép tömzsi gázkarját, és élvezte ahogy a nehézkedési erő lecsapott rá. A pajzsokat előre koncentrálta, majd -amolyan Ortisosan- függőlegesen bevágódott a légkörbe... A Talasea légköre régi ismerősként üdvözölte a jelenséget. Odalenn a Barlangban Oldfighter felkapta a fejét. Olyan volt, mintha egy óriási üstdobot ütnének időnként valahol a távolban. - Aha... Jön! -nyilatkoztatta ki teljesen értelmesen a többszörös hangrobbanások hallatára, mégha az újabbak számára ez szinte teljesen értelmetlenül zengett. A régiek már rutinosan igyekeztek italaikat, ételeiket, egyéb ingóságaikat, és rongyos életüket biztonságba helyezni. Ortis nem igyekezett ilyeneket tenni, marhára élvezte a Mach 10-15 körüli légkörbeérkezés minden kis furmányos pillanatát. A megfelelő pillanatban maga felé húzta a vezérlőművet, mire a gép pajkosan pofánköpölyözte a műszerfallal, a virgonc irányváltás hatására. Pár, a levegőben maradáshoz nélkülözhetetlen elem vált el a géptől. Ortis vigyora egy fokkal kisebb lett, ám töretlen maradt még mindig. Kisebb madárrajokat vágott be a gép léghuzata a fák közé, miután kilométereken keresztül vontatta maga után. Az utolsó fordulónál elveszítette az antigrav hajtóművét, majd ebből kifolyólagosan a magasságából is egyre többet. A pilótafülkében dudák dudáltak, csengők csengtek, villogók villogtak, vészfények vészfénylettek, kürtök kürtöltek, berregők berregtek, kolompok kolompoltak. A coruscanti déli forgalmi dugóhoz hasonlító helyzet kellős közepén ott ült a TÁBORNAGY. Teljesen meg volt nyugodva, hisz minden a szokásos módon alakult. Járt utat a járatlanért el ne hagyj... A Barlangban a baljóslatú, egyre erősödő zúgást a hajtóművek megkínzott üvöltése váltotta fel, majd egy borzalmas reccsenést kísérően a durabetonon csúszó fém, fogtömésgyilkos csikorgása, és a leszakadó szerkezeti elemek csörömpölése zárta. Ahogy a kedélyes hangok elültek, egy percig csak a por szitált. Oldie intett az egyik droidnak, aki teljesen helyesen vonta le a következtetést, és elindult a raktárba, a jégbe hűtött hordó alderaaniért. A bejárati ajtó félresiklott, és egy kissé megviselt, poros ámde fürge alak iparkodott befele, kiemelkedő testméreteivel az ajtón. Ahogy becsukódott mögötte, lehetett csak látni, hogy a hasban és fenékben is termetes alakon Hapan főtiszti, fekete egyenruha feszül. Az illető bájosan intett a pultosoknak, majd a megszokott helye, a 9-es Box® felé iparkodott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Elkezdett szakadni a hó nálunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Elkezdett szakadni a hó nálunk Itt is esik. Holnap jobb ha mindenki elindul időben. Tudja valaki, hogy lehet úgy jegyet venni mondjuk Cegléden, hogy Nyugati-Cegléd az útvonal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Itt is esik. Holnap jobb ha mindenki elindul időben. Tudja valaki, hogy lehet úgy jegyet venni mondjuk Cegléden, hogy Nyugati-Cegléd az útvonal?Persze. A Nyugatiig kéred a jegyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Persze. A Nyugatiig kéred a jegyet Oldi akkor még egyszer fussunk neki. Nyugati-Cegléd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Oldi akkor még egyszer fussunk neki. Nyugati-Cegléd... Simán kikéred úgy a jegyet a ceglédi pénztárban, hogy visszafelé a Nyugatitól számolja Esetleg ha ez nem jön össze akkor a nyugatiban megveszed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Simán kikéred úgy a jegyet a ceglédi pénztárban, hogy visszafelé a Nyugatitól számolja Esetleg ha ez nem jön össze akkor a nyugatiban megveszed A lényeg az, hogy Pestre nem vonattal megyek. Csak én szeretem megvenni előtte a jegyet, semmi kedvem nincs holnap este a nyugatiba sorba állni jegyért. Ezzel is időt takarítok meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Ha Cegléden vagy, akkor: Nyugatiig kérek egy oda-vissza jegyet Szerk: Cegléden megmondod, hogy a Nyugatitól kérsz Ceglédre egy jegyet az aznapi dátummal. Szerkesztve: 2009. December 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. A lényeg az, hogy Pestre nem vonattal megyek. Csak én szeretem megvenni előtte a jegyet, semmi kedvem nincs holnap este a nyugatiba sorba állni jegyért. Ezzel is időt takarítok meg. Oks, bár szerintem lehet, hogy holnap a vonattal járnál a legjobban. Nem tudom, hogy reggelre az autóutakkal mi lesz a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szerk: Cegléden megmondod, hogy a Nyugatitól kérsz Ceglédre egy jegyet az aznapi dátummal.Én is így szeretném, de valaki azt mondta így nem adnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Én is így szeretném, de valaki azt mondta így nem adnak.Elvileg nekik olyat is adniuk kell, ami az ország másik oldalán lévő vonatra szól, tehát semmi köze a jegy eladásnak ahhoz, hogy ott megy-e a vonat. Legalábbis úgy tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Ody: akkor az a valaki nem értett hozzá. Adnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.