Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. (szerkesztve) Jajj, kóros Mazsola mérgezésem van. Nolcsi negyedszer nézi végig a Mazsola és Tádé DVD-jét. Annó nekem is ez volt a kedvencem, de ez most kicsit tömény! Néha úgy helyretenném ezt a dög malacot! :) Szerkesztve: 2010. Január 22. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Jajj, kóros Mazsola mérgezésem van. Nolcsi negyedszer nézi végig a Mazsola és Tádé DVD-jét. Annó nekem is ez volt a kedvencem, de ez most kicsit tömény! Na az hatalmas. Annál már csak a futrinka utca volt jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Na az hatalmas. Annál már csak a futrinka utca volt jobb. Azt is szereti! Érdekes, hogy Ravaszdi szomszédnak és Manócskának ugyanaz a hangja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Nekem a kedvencem volt a Mazsola és Tádé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Azt is szereti! Érdekes, hogy Ravaszdi szomszédnak és Manócskának ugyanaz a hangja! Kb. az egésznek olyan békés hangulata van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Nekem a kedvencem volt a Mazsola és Tádé Hát igyekszem begyüjteni neki a régi cuccokat, meséket. Az említett Mazsola meg a Futrinka utca, és még a Misi Mókus, Jamie és a csodalámpa, Pampalini, Mekk mester. Későbbre megvan a Tündér Lala meg a Palacsintás király, a Tüskevár, Tenkes kapitánya, Egri csillagok, Koppányi aga testamentuma. ÉS remélem, még bővül majd. Majd elfelejtettem a Menő manót, és az Asterix rajzfilmeket. És van egy új gyöngyszem, amit most fedeztem fel: Csodabogarak. Ezt ajánlom mindenkinek, itt egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=GnHd6rNRrmM Youtuben azt kell beütni: Minuscule, és kidobál egy halom részt. Hatalmas szerintem. Nolcsi imádja a katicát belőle, meg a pókot. Tényleg ajánlom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Jaj, régebben ezek slágervideók voltak Node, hol van a Vuk, Csizmás Kandúr, a régi jó kis cseh rajz és bábfilmek? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Jaj, régebben ezek slágervideók voltak Node, hol van a Vuk, Csizmás Kandúr, a régi jó kis cseh rajz és bábfilmek? Pampalini mindent visz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Jaj, régebben ezek slágervideók voltak Node, hol van a Vuk, Csizmás Kandúr, a régi jó kis cseh rajz és bábfilmek? Vuk megvan, többit gyüjtögetem. Pl Lolka és Bolka is kéne, meg Nils Holgerson. Érdekes, azt én előbb olvastam, mint láttam, és bizony van benne pár szomorkás hangulatú fejezet. Mackó misi is jó lenne, meg a Speibl és Hurvinek - nem biztos, h ezt jól írom. Meg az Egér a Marson. Tessék csak írni címeket, biztos lesz ami kiment a fejemből! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Pampalini mindent visz. Teljesen egyetértek. Valahogy az ilyesmik manapság hiányoznak. A tévéből is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Pildi, neked vannak a legközelebb az enyimhez korban a srácaid. Hároméves kor körül milyen könyvek vannak, jó kis rövid mondókákkal, versikékkel. Most kezdi őt érdekelni, különösen amiket mutogatni kell, azok érdeklik. Kezdi a szöveget is tanulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Boldog születésnapot Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Boldog szülinapot, Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Nektek is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Füles mackó volt már? Nagyon jó kis bábfilm volt az is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Füles mackó volt már? Nagyon jó kis bábfilm volt az is Nincs még, és igen, az is listámon van, aranyos kis mese tényleg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Nincs még, és igen, az is listámon van, aranyos kis mese tényleg! Dörmi apóék vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Mirr-Murr a kandúr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Dörmi sincs még, meg Mirr-Murr sincs még. Listára fel! Különösen az utóbbit nagyon szerettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. (szerkesztve) Boldog születésnapot! Szerkesztve: 2010. Január 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Váltottunk. Mond valakinek ez valamit? : Marcipán fiam, szirénát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Váltottunk. Mond valakinek ez valamit? : Marcipán fiam, szirénát! Bizony. Pityke őrmester. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Kukucs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Kukucs! Csusza és Marcipán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Valahogy az ilyesmik manapság hiányoznak. A tévéből is. Szerencsére sok minden beszerezhető lemezen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Rumcájsz, Varázsceruza, Moha és Páfrány.Ezek is jók voltak. Phobos:Szerintem vegyél egy autót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Phobos:Szerintem vegyél egy autót. Nem lehet jogsim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Nem lehet jogsim Benzinnel vagy gázolajjal megy nem jogsival. Különben némely utasfajtát én is rühellek.Pl akik a mobilon hallgatják a zenét fejhallgató nélkül.Hát persze ,hogy a kissebség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Benzinnel vagy gázolajjal megy nem jogsival. És ki fogja vezetni? Én ezeket a plázacicákat utálom meg a rossz gyerekeket, meg akik nem adják át a helyet. 2 éve is amikor el volt törve a lábom egy kismama szállt fel a buszra és nem adta át senki a helyét neki kivéve engem. Így hát a kismama le tudott ülni én meg álltam a buszon fekvőgipszel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Jajj, kóros Mazsola mérgezésem van. Nolcsi negyedszer nézi végig a Mazsola és Tádé DVD-jét. Annó nekem is ez volt a kedvencem, de ez most kicsit tömény! Néha úgy helyretenném ezt a dög malacot! :P Meglepő módon nálunk Mazsola és a Mazsola és Tádé könyvben sokkal jobban bejött. Tetszett a bábfilm is a gyerekeknek, de a könyv valami olyan tündérien van megírva, hogy az mindent visz. Most is épp az utóbbi van soron a kicsiknél. Pildi, neked vannak a legközelebb az enyimhez korban a srácaid. Hároméves kor körül milyen könyvek vannak, jó kis rövid mondókákkal, versikékkel. Most kezdi őt érdekelni, különösen amiket mutogatni kell, azok érdeklik. Kezdi a szöveget is tanulni. Ajánlom, hogy Weöres Sándor Bóbita verseskötetét szerezzétek be, mert abban nagyon sok hangutánzós, zakatolós, jó ritmusú vers van, nálunk szét lett olvasva. És szeretjük a megzenésített verseket is, Kalákától a Hol a nadrágom? vagy a Nálatok laknak-e állatok? CD-ket, és persze Halász Juditot minden mennyiségben. Mellesleg a Kalákának a felnőtt zenés versei is fantasztikusak, érdemes meghallgatni pl. a Kaláka 25 c. jubileumi CD-jüket, az Panninak pici korában is bejött. Amúgy meg klasszikus mesék terén is van rengeteg filmünk, jó pár VHS (még a Panni-korszakból), de a többség már DVD. És a gyerekek kedvencei: Mesék Mátyás királyról, Magyar népmesék, Frakk több változatban is, Pampalini (az a tesóméknak van meg), Lolka és Bolka, Vizipók-csodapók, és persze a Palacsintás király. Valamint Panninak a Le a cipővel (tudjátok: Csepcsányi a hegedűjével, Gazsi bácsi, aki lótetű stb. ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.