Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. A srácnak ezt mindenképpen publikálnia kéne! Egy kicsit néhol rendbe kéne szedni a fogalmazást, de internetes portálok, stb-k tuti harapnának rá! (Szerintem...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Uh, gyerekek. Ma kajamegfőzés után (jutalomból !) eltekertem Vácig, returnba. Oda-vissza húszonegynéhány kilóméter. Kivagyok A s*ggem sajog, combom ég, t*keimen meg most a magyar női szinkronúszóválogatott is csárdást táncolhatna azt se érezném. De megérte. Szép tájak közt tekertem, nyár felé majd csinálok pár képet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Végre itt a tavasz! Mi is kitódultunk a szabadba biciklizni, rollerezni, ki mit talált a keze ügyében hirtelen. Isteni idő van, komolyan, ilyenkor tényleg újjászületik a természet, még mi magunk is. Ehhez képest számomra a tél olyan, mintha elpazarolnék 2-3 hónapot az életemből. Oldie, vegyél egy jó meleg fürdőt, ha nagy lenne az izomláz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Majd este. De holnap lehet, hogy lábra se fogok tudni állni Amúgy elég sokan tekertek a környéken nálunk is, sőt görkorisok is voltak. Látszik, hogy itt a tavasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én meg ebben a gyönyörű tavaszi időben megnéztem a Harry Potter 4. részát egy üveg sört elfogyasztva közben, mindezt lehúzott redönnyel. Burmába meg csak shotival és aki mozog elöttem abba durr egy sörét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Az ablakot azért kinyitottad, hogy legalább a szél be tudja fújni a napsugarakat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én is gondolkodtam azon, hogy ki kéne menni bringázni, de itt akkora szél van, hogy tehenek köröznek a házunk körül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én soha nem is tudtam bringázni Kicsi koromban beleestem a biciklivel egy olyan árokba, ahol törött sörösüvegek voltak, és onnantól nem is szálltam fel kerékpárrra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. (szerkesztve) Itt a tavasz, kert ásás és társai, de ha esetleg marad még energia, akkor lehet a következő évi tüzelőt is pakolni, mert azt is hoztak, szóval kivagyok, mint a dög Meló szempontból sokkal jobb a tél Én is inkább mentem volna bicajozni, de az nálunk ilyenkor nagy luxus Phobos, nem csodálom, hogy kerülöd a bicajozást. Egyébként én elég nehezen tanultam meg biciklizni. Nem tudom, miért, de nagyon nem ment sokáig. Szerkesztve: 2010. Március 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én is mentem ma ásózni Reggel 7-kor kezdtük és kb. negyed 4-re végeztünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Az ablakot azért kinyitottad, hogy legalább a szél be tudja fújni a napsugarakat? Dehogy nyitottam.Nem hallottam volna a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én soha nem is tudtam bringázni Kicsi koromban beleestem a biciklivel egy olyan árokba, ahol törött sörösüvegek voltak, és onnantól nem is szálltam fel kerékpárrra... Még szerencse, hogy nem vetted a szívedre az első botladozó lépéseidnél a hatalmas fenékrehuppanásokat, vagy arcgyaluzásokat. Most akkor nem is gyalogolnál. De azért nem esik ám olyan messze az alma a fájától. Rögtön a sörösüvegekre... Ejha! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Én is mentem ma ásózni Reggel 7-kor kezdtük és kb. negyed 4-re végeztünk Legalább volt hozzá társaságod, nekem is magammal kéne cibálni valakit a családból, akkor jobban menne a meló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Majd este. Ugye nem mondod komolyan, hogy egy kiadós izzadás után nem fürödtél csak este? Remélem meg lehetett maradni a lakásban. Én soha nem is tudtam bringázni Ezen már meg se lepődöm Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Nem izzadtam meg komolyabban. Amúgy is, egy egészséges férfiállatszag kell egy ilyen barlangba mint az enyém De most túl vagyok a jó meleg fürdőn és majd elalszom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Nálunk meg a nyavalyás öcsém kifogyasztott egy rakat meleg vizet, szóval az egész napi meló után igencsak didergős fürdő várt ránk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Nálunk meg a nyavalyás öcsém kifogyasztott egy rakat meleg vizet, szóval az egész napi meló után igencsak didergős fürdő várt ránk Sajnállak az öcséd miatt. Komolyan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Itt a tavasz, kert ásás és társai, de ha esetleg marad még energia, akkor lehet a következő évi tüzelőt is pakolni, mert azt is hoztak, szóval kivagyok, mint a dög Meló szempontból sokkal jobb a tél Szerencsére nálunk a kert csupa gyep meg bokor, így ásni nem kell, csak gyomlálni időnként. Az ásás régen nagymamámnál volt tavaszi program, amikor az egész család ásott. Ma már 96 éves a nagymamám, úgysem ültet semmit, így az ásás is elmaradt. Nálunk meg a nyavalyás öcsém kifogyasztott egy rakat meleg vizet, szóval az egész napi meló után igencsak didergős fürdő várt ránk Hideg vízben fürdeni max. kánikulában jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Sajnállak az öcséd miatt. Komolyan... Köszi, néha elég h*lye tud lenni, máskor meg normális. Elég nehéz rajta elmenni. Hideg vízben fürdeni max. kánikulában jó. Teljesen hideg nem volt, csak elég langyi. De hideg lakásban az sem jó ilyenkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Skaccok, izomláz van ezerrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Skaccok, izomláz van ezerrel Ilyenkor kell rágyúrni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ilyenkor kell rágyúrni. Jaja, majd kicsit később óvatosan edzek rá De most még örülök ha járkálás közben megmaradok a lábaimon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Jaja, majd kicsit később óvatosan edzek rá De most még örülök ha járkálás közben megmaradok a lábaimon Bizony, csak óvatosan. Nekem edző mondta nemrég, hogy a túlságosan megdolgoztatott izmokat (aminek a jele ugye az izomláz) nem szabad egyből terhelni hasonló mértékben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Bizony, csak óvatosan. Nekem edző mondta nemrég, hogy a túlságosan megdolgoztatott izmokat (aminek a jele ugye az izomláz) nem szabad egyből terhelni hasonló mértékben.Nagyjából fele akkora igénybevételnek kell kitenni, hogy valódi sérülés nélkül megússza az ember. De elvégre így fejlődik a lábizom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. De elvégre így fejlődik a lábizom. A lábmicsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. A lábmicsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Végre itt a tavasz! Mi is kitódultunk a szabadba biciklizni, rollerezni, ki mit talált a keze ügyében hirtelen. Nagyon helyes! Jól tettétek Itt is hét ágra süt a Nap, rövid ujjú pólóban lehet közlekedni (na jó, azért mászkálnak itt emberek kabátban is.... mindig mondtam, idióta faj vagyunk) majd holnaptól jön az eső.... Márciusi eső aranyat ér, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerintem a mostani időjárási viszonyok között minden eső aranyat ér, bármelyik hónapban is esik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerintem a mostani időjárási viszonyok között minden eső aranyat ér, bármelyik hónapban is esik Télen rengeteg csapadék volt. Abból lehet raktározni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Nem igazán, sajnos nem így működik a természet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.