Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Uh, gyerekek. Ma kajamegfőzés után (jutalomból !) eltekertem Vácig, returnba. Oda-vissza húszonegynéhány kilóméter. Kivagyok :) A s*ggem sajog, combom ég, t*keimen meg most a magyar női szinkronúszóválogatott is csárdást táncolhatna azt se érezném. :D

De megérte. Szép tájak közt tekertem, nyár felé majd csinálok pár képet is :)

Hozzászólás ideje:

Végre itt a tavasz! Mi is kitódultunk a szabadba biciklizni, rollerezni, ki mit talált a keze ügyében hirtelen. Isteni idő van, komolyan, ilyenkor tényleg újjászületik a természet, még mi magunk is. :) Ehhez képest számomra a tél olyan, mintha elpazarolnék 2-3 hónapot az életemből.

Oldie, vegyél egy jó meleg fürdőt, ha nagy lenne az izomláz. :)

Hozzászólás ideje:

Majd este. :) De holnap lehet, hogy lábra se fogok tudni állni :D

Amúgy elég sokan tekertek a környéken nálunk is, sőt görkorisok is voltak. :) Látszik, hogy itt a tavasz :D

Hozzászólás ideje:

Én meg ebben a gyönyörű tavaszi időben megnéztem a Harry Potter 4. részát egy üveg sört elfogyasztva közben, mindezt lehúzott redönnyel. :)

Burmába meg csak shotival és aki mozog elöttem abba durr egy sörét. :)

Hozzászólás ideje:

Én soha nem is tudtam bringázni :)

Kicsi koromban beleestem a biciklivel egy olyan árokba, ahol törött sörösüvegek voltak, és onnantól nem is szálltam fel kerékpárrra...

Hozzászólás ideje:

Itt a tavasz, kert ásás és társai, de ha esetleg marad még energia, akkor lehet a következő évi tüzelőt is pakolni, mert azt is hoztak, szóval kivagyok, mint a dög :)

Meló szempontból sokkal jobb a tél :)

Én is inkább mentem volna bicajozni, de az nálunk ilyenkor nagy luxus :D

Phobos, nem csodálom, hogy kerülöd a bicajozást. Egyébként én elég nehezen tanultam meg biciklizni. Nem tudom, miért, de nagyon nem ment sokáig.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Az ablakot azért kinyitottad, hogy legalább a szél be tudja fújni a napsugarakat? :)

Dehogy nyitottam.Nem hallottam volna a filmet. :)

Hozzászólás ideje:
Én soha nem is tudtam bringázni :)

Kicsi koromban beleestem a biciklivel egy olyan árokba, ahol törött sörösüvegek voltak, és onnantól nem is szálltam fel kerékpárrra...

Még szerencse, hogy nem vetted a szívedre az első botladozó lépéseidnél a hatalmas fenékrehuppanásokat, vagy arcgyaluzásokat. :D Most akkor nem is gyalogolnál. :D

De azért nem esik ám olyan messze az alma a fájától. Rögtön a sörösüvegekre... Ejha! :) :)

Hozzászólás ideje:
Én is mentem ma ásózni :) Reggel 7-kor kezdtük és kb. negyed 4-re végeztünk :)

Legalább volt hozzá társaságod, nekem is magammal kéne cibálni valakit a családból, akkor jobban menne a meló :D

Hozzászólás ideje:

Nem izzadtam meg komolyabban. Amúgy is, egy egészséges férfiállatszag kell egy ilyen barlangba mint az enyém :):lol:

De most túl vagyok a jó meleg fürdőn és majd elalszom :)

Hozzászólás ideje:

Nálunk meg a nyavalyás öcsém kifogyasztott egy rakat meleg vizet, szóval az egész napi meló után igencsak didergős fürdő várt ránk :lol:

Hozzászólás ideje:
Itt a tavasz, kert ásás és társai, de ha esetleg marad még energia, akkor lehet a következő évi tüzelőt is pakolni, mert azt is hoztak, szóval kivagyok, mint a dög :lol:

Meló szempontból sokkal jobb a tél :)

Szerencsére nálunk a kert csupa gyep meg bokor, így ásni nem kell, csak gyomlálni időnként. Az ásás régen nagymamámnál volt tavaszi program, amikor az egész család ásott. :D Ma már 96 éves a nagymamám, úgysem ültet semmit, így az ásás is elmaradt.

Nálunk meg a nyavalyás öcsém kifogyasztott egy rakat meleg vizet, szóval az egész napi meló után igencsak didergős fürdő várt ránk :)
:D

Hideg vízben fürdeni max. kánikulában jó.

Hozzászólás ideje:
Sajnállak az öcséd miatt. Komolyan...

Köszi, néha elég h*lye tud lenni, máskor meg normális. Elég nehéz rajta elmenni.

:lol:

Hideg vízben fürdeni max. kánikulában jó.

Teljesen hideg nem volt, csak elég langyi. De hideg lakásban az sem jó ilyenkor.

Hozzászólás ideje:
Jaja, majd kicsit később óvatosan edzek rá :) De most még örülök ha járkálás közben megmaradok a lábaimon :)
Bizony, csak óvatosan. :lol: Nekem edző mondta nemrég, hogy a túlságosan megdolgoztatott izmokat (aminek a jele ugye az izomláz) nem szabad egyből terhelni hasonló mértékben.
Hozzászólás ideje:
Bizony, csak óvatosan. :lol: Nekem edző mondta nemrég, hogy a túlságosan megdolgoztatott izmokat (aminek a jele ugye az izomláz) nem szabad egyből terhelni hasonló mértékben.
Nagyjából fele akkora igénybevételnek kell kitenni, hogy valódi sérülés nélkül megússza az ember. :) De elvégre így fejlődik a lábizom. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Végre itt a tavasz! Mi is kitódultunk a szabadba biciklizni, rollerezni, ki mit talált a keze ügyében hirtelen.

Nagyon helyes! Jól tettétek :lol:

Itt is hét ágra süt a Nap, rövid ujjú pólóban lehet közlekedni (na jó, azért mászkálnak itt emberek kabátban is.... mindig mondtam, idióta faj vagyunk) majd holnaptól jön az eső.... Márciusi eső aranyat ér, ugye? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.