Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. És igazán jó színész is, én több darabban is láttam. Nagy kár, hogy nem fér a bőrébe. Hát, most is van aki szeretné őt "több darabban" látni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Hát vannak még mázlisták! Tesóm felhívott, és közölte, hogy a párja nyert egy külföldi kétszemélyes utat, és hogy a tesóm elmegy-e vele? Persze elmegy. Úgyhogy hugi októberben részt vesz egy Nílus menti utazáson, szállás 4*-os szállodákban. Azt mondtam neki, csak arra vigyázzon, hogy a párja ott ne cserélje le 3 tevére! Nem szép, tudom, de most úúúúgy irigyelem! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Október sokára van, szóval addig azért ne is vesszenek össze Biztosan jó kis út lesz Fotókat majd azért csináljanak, hadd lássunk egy kicsit mi is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Október sokára van, szóval addig azért ne is vesszenek össze Te tudsz valamit! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Jó utat nekik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Jó utat, biztos utat, benzinkutat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Te tudsz valamit! Manapság semmit sem lehet biztosan tudni ennyire előre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Hát vannak még mázlisták! Tesóm felhívott, és közölte, hogy a párja nyert egy külföldi kétszemélyes utat, és hogy a tesóm elmegy-e vele? Persze elmegy. Úgyhogy hugi októberben részt vesz egy Nílus menti utazáson, szállás 4*-os szállodákban. Azt mondtam neki, csak arra vigyázzon, hogy a párja ott ne cserélje le 3 tevére! Nem szép, tudom, de most úúúúgy irigyelem! Ez tök jó. Gratulálok nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Jó Nílusozást nekik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Én is gratulálok. Nekem még nem sikerült semmi értékest nyernem, pár tombolás csokin kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. (szerkesztve) Akit érdekel: Eladásra kerül a csodálatos Philips TFT monitorom, igen csekély mindösszesen 14 ezer forintos áron. 4:3-as 18 colos (43 cm), a színmélysége CRT-hez mérhető és ez nem vicc. Baromi drága monitor volt 3 éve, de ma már csak ennyit ér a kicsi mérete miatt. Akárki is veszi meg, jól jár vele. Garanciát 1 hónapot adok. No pixelhiba, no sercegés. Bővebben: http://hardverapro.hu/apro/philips_170x5_l...n/hsz_1-50.html Hívj bátran!!!!!! 06 70 531 12 71 Szerkesztve: 2010. Május 12. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Jégeső esik itt nálunk Milyen jó, hogy hamar hazajöttem a vidámparkból most ázhatnék... Csak szegény kertet sajnálom, szerintem a héten ültetett paprikáknak annyi meg a többi veteménynek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Szerencsére nálunk még nem volt jég, ne is legyen Viszont a sok esőtől a citromfüveim olyan szépek, amilyenek tavaly egész évben nem voltak. Csak hát ugye a jég az nagyon rossz mindenre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Viszont a sok esőtől a citromfüveim olyan szépek, amilyenek tavaly egész évben nem voltak. Csak hát ugye a jég az nagyon rossz mindenre. Citromfű, nyamm! Dehogy, a jég nagyon jó! Pl ha kupán nyomnak, vagy nyáron üdítőbe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Nálunk meg megint szürkül az ég, elég keményen. Pont mint tegnap, amikor kisebb tengerré vált a város... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Itt most lett vége egy kisebb égzöngésnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Mifölöttünk is van egy jókora setét felhő ami úgy tűnik szép lassan tovatűnik. Kicsit dörög meg eseget de amúgy annyira nem vészes. Ne is legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Mifölöttünk is van egy jókora setét felhő ami úgy tűnik szép lassan tovatűnik. Kicsit dörög meg eseget de amúgy annyira nem vészes. Ne is legyen.Nálunk egy gyönyörű, 180 fokos ívvel rendelkező szivárványt is megcsodálhattunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Viszont a sok esőtől a citromfüveim olyan szépek, amilyenek tavaly egész évben nem voltak. Nekem is szép a citromfüvem. Jég itt sem volt, szerencsére. Nálunk meg megint szürkül az ég, elég keményen. Pont mint tegnap, amikor kisebb tengerré vált a város... Itt Pesten ma délután esett rengeteg csapadék. Alig bírtam hazajönni, úgy zuhogott, a mai cipőmnek annyi, teljesen szétázott (pedig egyik kedvencem volt ), a lábamat meg jól feltörte közben.Szóval jöhetne már egy pár napsütéses nap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Dehogy, a jég nagyon jó! Pl ha kupán nyomnak, vagy nyáron üdítőbe! Nézőpont kérdése Nekem is szép a citromfüvem. Jég itt sem volt, szerencsére. Szóval jöhetne már egy pár napsütéses nap... Jut eszembe Ha tesódékat szépen megkéred, akkor esetleg adnának egy szálat a rozmaringról, ami előttük van? Hazahoznám és elültetném, hogy legyen ilyen télálló fajtám otthon Sajnálom a cipőd Kéne is pár ilyen nap, legalább annyi, hogy ki lehessen menni gazolni pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Nálunk egy gyönyörű, 180 fokos ívvel rendelkező szivárványt is megcsodálhattunk. Én már nem is tudom milyen régóta nem láttam szivárványt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Eladtam a távcsövem egy srácnak, aki átrepülő polgári gépeket fotózik. Küldött pár képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Csak nem lekapta az Air Force Onet is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Csak nem lekapta az Air Force Onet is? Á, az a KLM egyik B-747/400 -asa szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Á, az a KLM egyik B-747/400 -asa szerintem. Festése nagyon hasonlít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Kisfiamnak érdekes az ízlése. Ma felkínáltam neki egy darab csokit, és egy darab uborkát. Neki az ubi kellett. Másik példa: Szereti a gofrit. DE csak a simát, ami nincs megkenve se lekvárral, se mogyorókrémmel. Csak úgy simán eszi. Holnap viszem vissza a fülészetre. Hétfőn konkrétan kiderült, h savós középfülgyulladása van, de sajnos ehhez még hozzájött hogy hétvégén észrevettem: a tarkójánál egy nagy folton kihullott a haja. Ezt az immunológusnak mutattam meg, akihez szintén hétfőn kellett visszamenni - eredetileg az allergia-gyanúja miatt. A doki alaposan kikérdezett, megnézte Nolcsi fülét, a kopasz foltot is, és olyan felemás módon megnyugtatott. Azt mondta, hogy az allergiás orrfolyása a kisebb gond, a haja és a füle a nagyobb. Szerinte könnyen lehet, hogy a sok gondot a füle csinálta, amit eddig nem vettünk észre. Azt mondta, ez annyira sunyi is lehet, hogy egy sima nátha mögé bújik, és bár a füle gennyes, de nem lázas, és nem is fáj neki. :S De ezt utólag csak gyanítja, úgyhogy először gyógyuljon a füle, utána javasol egy bőrgyógyászt, aki valszeg góckutatást fog javasolni. És kell egy vérvétel, allergiateszt... Szóval így vagyunk, és csak remélem, hogy ha a füle rendbejön, és megtudjuk, mire allergiás, akkor nem kell kéthetente dokihoz járni. Holnap fülészet kontroll, nagyon szeretném azt hallani, hogy a füle rendbejött! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megkértem Ortist, nézze meg a gépeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. (szerkesztve) Csak nem lekapta az Air Force Onet is? Alulról tényleg hasonlít. http://www.shhh.nu/images/KLM_B747-400_2.jpg http://www.bakersfield.net/photography/wal...One_800x600.jpg Szerkesztve: 2010. Május 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Nyah... A legfelső balról az Alitalia egy Jumbója. A második sorban ha a kék csíkos fehér gépet nézes piros szárnyvégekkel, akkor az nem Jumbo hanem egy Antonov Ruszlán. Két Jumbo biztos hogy KLM. Aztán van még az emirátusoknak egy 767 ER, meg egy Airbus, szerintem 'hansás. Ennyit röviden, na most lehet felrakni a differenciáldiagnózist! Avagy várom a borizű pilótahangok szakértő visszapofázását minden igrányszögről! :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Az AF-001-nek égszínkék turbinái, valamint ezüst bele van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.