Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Áh, kell valaki aki tisztán visszaemlékszik erre az estére Emlékezni? Ki is vagy te? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Na....ha éjfélkor benyomok egy pezsgőt, onnantól lesz érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Emlékezni? Ki is vagy te? :D A DON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. OLLLÉÉÉ! Most beszél a bohóc, a droidok droidja. Le van ejtve. Nekünk sok fórumtalit kívánok, és remek évet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Boldog új évet mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. BUEK!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. BUÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKKKKKKKKK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Mindenki rúgjon beeeeeeeeeeeeeeeeeee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Itt most olyan mintha a fronton lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. BÚÉK!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. BÚÉK!!!!!! Be vagy már rúgva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Be vagy már rúgva? Megőrültél?!?!?! Ilyen korán máris inni?!?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Phobos már a detoxban lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Phobos már a detoxban lehet. Vagy az erkölcsrendészeten A piszok mázlista Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megőrültél?!?!?! Ilyen korán máris inni?!?! Itt komolyan olyan feeling van, mintha a harmadik világháborúba lennék. Egyfolytában lőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Itt komolyan olyan feeling van, mintha a harmadik világháborúba lennék. Egyfolytában lőnek. Gyere át ide. Omladozik az Univerzum Lehet, hogy visszarakom mindjárt a filmet, hogy rásegítsek még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Gyere át ide. Omladozik az Univerzum Lehet, hogy visszarakom mindjárt a filmet, hogy rásegítsek még Áhhh elért a kor. Azóta se ittam többet, sőt most épp virslit eszek, aztán megyek feküdni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Áhhh elért a kor. Azóta se ittam többet, sőt most épp virslit eszek, aztán megyek feküdni. Hát jah, már én is pislogok csak magam elé. Vár az ágy. Kidobom, lecsatolom a protéziseket, benyelek egy Sanaxot oszt jócakát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Hát jah, már én is pislogok csak magam elé. Vár az ágy. Kidobom, lecsatolom a protéziseket, benyelek egy Sanaxot oszt jócakát A kutyust ne hagyd kint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Mi a lóf*sz van? Aludni? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. A kutyust ne hagyd kint. Ő már nincs itt. Már kezdett olyan lenni mint egy Borg. Asszimilált. Minden ellenállás hasztalan alapon. Szóval már tegnap reggel nem arra ébredtem, hogy valaki rágcsálja a szakállam és plusz lyukat harap az orromba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Mi a lóf*sz van? Aludni? NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Mi van öregem? Holnap már gazdag ember lesz belőled az üvegvisszaváltásból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Gyüjtöm is baszki. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Mindenkinek boldog új évet. :D Azért remélem mindenki be van rúgva. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. De korán be adtátok a kulcsot. Hajnalig buli emberek. Keményebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Frenkie látom jó a hangulat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Jó ám. Elmentek a vendégek és én bontok még egy sört majd lefekszem. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Ki az ágyból hétalvók! Banyek. már nem is emlékszem mikor aludtam el tv-nézés mellett. Ma hajnalban míg vígan néztem a Showder klub maratont, oszt egyszer csak azt vettem észre, hogy a reklám után nem az jött akit beharangoztak. Nem tudom mennyi lehetett már az idő, de kinyomtam a tv-t, ne fogyassza feleslegesen a kraftot Paksról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Ki az ágyból hétalvók! Banyek. már nem is emlékszem mikor aludtam el tv-nézés mellett. Ma hajnalban míg vígan néztem a Showder klub maratont, oszt egyszer csak azt vettem észre, hogy a reklám után nem az jött akit beharangoztak. Nem tudom mennyi lehetett már az idő, de kinyomtam a tv-t, ne fogyassza feleslegesen a kraftot Paksról. Én is lefeküdtem 2 tájban de nem aludtam túl jól. Nagyon fűtenek nálunk, nem egészséges ez a nagy meleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Én négykor dőltem ágynak azzal, hogy délután kettőig csak álmot akarok látni. Erre fél tízkor már fenn viribültem (és hál' isten, nem vagyok másnapos... szerencsére én csak a jó borból ittam, a kannásat inkább kerültem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.