Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve Szerző Boldog karácsonyt! Szerkesztve: 2006. December 24.18 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve De azt elmondhatjuk, hogy a SAGA FÓRUM fájásai megkezdődtek. Nem inkább Krande fájásai? Ő szülte.
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek. Üdv újra Frenkie!
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve 25-én azaz már ma éjfél körül lesz a THX-1138 a Cinemaxon 23.40-kor. Aki nem látta még és lehetősége van megnézni szerintem ne hagyja ki. Én mindenképp megsasolom a magyar szinkronját.
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Áldott karácsonyi ünnepeket és Star Warsban gazdag, békés, boldog új esztendőt mindenkinek! Szerkesztve: 2006. December 25.18 éve - Atlas
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Ment üzi, frenkie, nem tudom, láttad-e. Donát Igen megkaptam, köszönöm szépen, csak ma Windows telepítés volt és nemrég végeztem.
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Tök jó volt tegnap, barátnőmmel voltunk, és ment a vonatom, mondom neki: "It's time to go" Erre válasz: "I know" És jól meglepett, gondolom tudjátok miért... báááár... akár nagy kérdés is lehetne: Ki mondta kinek mikor? Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Anakin mondja Padménak az EPII-ben, amikor a naboo-ra indulnak.
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Nem, ez spontán jött, csak én asszociáltam egyből Tehát ő csak véletlenül válaszolta azt, amit. Donát Szerkesztve: 2006. December 25.18 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Biztos ez a bosszú azért, mert Szisz az Erő sötét oldalán van. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Biztos ez a bosszú azért, mert Szisz az Erő sötét oldalán van. Donát Pedig én annyira szeretem Darth Szisz-t. Ha valaki egy sithbe zúg bele, számolni kell minden eshetőséggel. Szerkesztve: 2006. December 27.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve Majd kihevered Ody.Pár sör jót tesz.Bár gondolom nehéz.Nekem hálistennek nincs barátnőm, így ilyesmi sem érhet.
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Majd kihevered Ody.Pár sör jót tesz.Bár gondolom nehéz.Nekem hálistennek nincs barátnőm, így ilyesmi sem érhet. Most egy jó darabig biztos nem lesz senki. Sört meg ittam az ünnepek alatt. Remélem Te is fogyasztottál valamit.
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Témaváltás. Kikészít a gépem, csak a bajok vannak most vele, szóval, ha nem vagyok egy darabig, akkor kivágtam az ablakon az egészet Igazából csak türelmem nincs hozzá most, nem fogom szétverni
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Szerző Témaváltás. Kikészít a gépem, csak a bajok vannak most vele, szóval, ha nem vagyok egy darabig, akkor kivágtam az ablakon az egészet Igazából csak türelmem nincs hozzá most, nem fogom szétverni A gépeknek lelke szokott lenni. Inkább béküljetek ki, és próbálj meg szót érteni vele!
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve a Régi gépemre 3-szor rá kellett ütni hogy betöltse a Windowst Szerkesztve: 2006. December 27.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve a Régi gépemre 3-szor rá kellett ütni hogy betöltse a Windows
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.