Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. (szerkesztve) Boldog karácsonyt! Szerkesztve: 2006. December 24. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. De azt elmondhatjuk, hogy a SAGA FÓRUM fájásai megkezdődtek. Nem inkább Krande fájásai? Ő szülte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Boldog születésnapot Egyéb fontos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Boldog kalácsonyt és teljes fény újraszületést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Nem inkább Krande fájásai? Ő szülte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek. Üdv újra Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Köszönöm.I'm back. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Erről van szó, frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Ment üzi, frenkie, nem tudom, láttad-e. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. 25-én azaz már ma éjfél körül lesz a THX-1138 a Cinemaxon 23.40-kor. Aki nem látta még és lehetősége van megnézni szerintem ne hagyja ki. Én mindenképp megsasolom a magyar szinkronját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. (szerkesztve) Áldott karácsonyi ünnepeket és Star Warsban gazdag, békés, boldog új esztendőt mindenkinek! Szerkesztve: 2006. December 25. - Atlas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Ment üzi, frenkie, nem tudom, láttad-e. Donát Igen megkaptam, köszönöm szépen, csak ma Windows telepítés volt és nemrég végeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Én is, köszi a választ! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Tök jó volt tegnap, barátnőmmel voltunk, és ment a vonatom, mondom neki: "It's time to go" Erre válasz: "I know" És jól meglepett, gondolom tudjátok miért... báááár... akár nagy kérdés is lehetne: Ki mondta kinek mikor? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Anakin mondja Padménak az EPII-ben, amikor a naboo-ra indulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Igen-igen Tök jó volt! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. A barátnőd ennyire vágja az SW-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. (szerkesztve) Nem, ez spontán jött, csak én asszociáltam egyből Tehát ő csak véletlenül válaszolta azt, amit. Donát Szerkesztve: 2006. December 25. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Lehet, hogy az Erő akarja, hogy együtt legyetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Bízom benne Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Nekem nem akart jót ez Erő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Biztos ez a bosszú azért, mert Szisz az Erő sötét oldalán van. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. (szerkesztve) Biztos ez a bosszú azért, mert Szisz az Erő sötét oldalán van. Donát Pedig én annyira szeretem Darth Szisz-t. Ha valaki egy sithbe zúg bele, számolni kell minden eshetőséggel. Szerkesztve: 2006. December 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Majd kihevered Ody.Pár sör jót tesz.Bár gondolom nehéz.Nekem hálistennek nincs barátnőm, így ilyesmi sem érhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Majd kihevered Ody.Pár sör jót tesz.Bár gondolom nehéz.Nekem hálistennek nincs barátnőm, így ilyesmi sem érhet. Most egy jó darabig biztos nem lesz senki. Sört meg ittam az ünnepek alatt. Remélem Te is fogyasztottál valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Témaváltás. Kikészít a gépem, csak a bajok vannak most vele, szóval, ha nem vagyok egy darabig, akkor kivágtam az ablakon az egészet Igazából csak türelmem nincs hozzá most, nem fogom szétverni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Témaváltás. Kikészít a gépem, csak a bajok vannak most vele, szóval, ha nem vagyok egy darabig, akkor kivágtam az ablakon az egészet Igazából csak türelmem nincs hozzá most, nem fogom szétverni A gépeknek lelke szokott lenni. Inkább béküljetek ki, és próbálj meg szót érteni vele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. (szerkesztve) a Régi gépemre 3-szor rá kellett ütni hogy betöltse a Windowst Szerkesztve: 2006. December 27. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. a Régi gépemre 3-szor rá kellett ütni hogy betöltse a Windows Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.