Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Lehet mindjárt elkezdem itt a népet bejelölgetni iwiw-en! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Mellékesen ma sikeresen levizsgáztam Statisztikából, ez a legdurvább tantárgy az egyetememen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nagy gratuláció! Milyen karon vagy, Coce? Közgazdaságtudomány? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Mellékesen ma sikeresen levizsgáztam Statisztikából, ez a legdurvább tantárgy az egyetememen. Gratulálok! iwiw: Márt kaptam párszor meghívót, de engem annyira nem érdekel hogy ki kit jelöl be ismerősnek csak ismerős vadászatból, meg a regek fele ilyen hogy Chuck Norris, meg hasonlók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Lehet mindjárt elkezdem itt a népet bejelölgetni iwiw-en! Engem nyugodtan, csak írj egy privit vagy üzit, hogy ki vagy ott (ha esetleg nem jönnék rá leírás alapján) Vizsgához gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Én szívesen bejelöllek, Coce, ha megmondod a neved Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Losonczi Ádám a becses nevem. Mace Windu apánk most jelenleg a képem, beazonosítás céljából. Igen, Közgázra járok. És köszönöm a gratulációkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Én is közgázra szeretnék menni, de első sorban Corvinusra, másodsorban Debrecenbe. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. A debreceni már nehezebb úgy készüljél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szolnokon jó kis csajok vannak, csak megjegyzem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Igen, a mellettem ülő hölgyemény is így gondolja Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Mellékesen ma sikeresen levizsgáztam Statisztikából, ez a legdurvább tantárgy az egyetememen. Én is gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szép volt Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Köszönöm mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szolnokon jó kis csajok vannak, csak megjegyzem! Húgom éppen most érkezett meg oda Gratula Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet a youtube-os videókat (vagy bármi más videót) lementeni a gépre, és átkonvertálni valami nézhetőbb formátumba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet a youtube-os videókat (vagy bármi más videót) lementeni a gépre, és átkonvertálni valami nézhetőbb formátumba? Firefox video downloader+konvertáló kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. (szerkesztve) Mivel itt az év vége, csinálhatnánk egy kis leltárt, hogy ebbe az évben kinek mi jelentette a csúcspontot. Számomra magasan a júniusi Depeche Mode koncert jelenti az év csúcspontját! Régóta vártam már, hogy élőben láthassam őket, és fantasztikus show-t produkálva, szinte végig extázisban voltunk a haverral, és szisszel. Felejthetetlen élmény számomra, és nagyon remélem, hogy lesz még tovább is a zenekar életében. WE SEE YOU NEXT TIME! Egy kis videó, amit a mellettem álló haver készített. Azt hiszem minden benne van! Szerkesztve: 2006. December 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Anyám borogass! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Anyám borogass! Mi van oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Mi van oldie? Kissé ellentétes ízlésvilág Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Kissé ellentétes ízlésvilág Miért? Te mit szeretsz? Szandit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Viva la rock! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Asszem szilveszter éjjelére hagyom vígadni a jónépet felettem egy kis AC/DC-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Viva la rock! Én abból már kinőttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Amúgy ma éppen Eric Claptont néztem (Live in the Hyde Park) de kurva nagy kedvenc még az Eagles, Queen, Stones, Who, Led Zeppelin.......van két Phil Collins DVD-m is, nameg ha olyan hangulatom van akkor egy lágyabb Jean Michel Jarre koncerttel is beérem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Ja, és van két Ákos DVD is a polcon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Anyám borogass! Jó lesz virtuálisan is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Jó lesz virtuálisan is? Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.