Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én most is kihagyom mert nem fogjuk a Filmmúzeumot.

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
Srácok! Február 18 tól a Filmmúzeumon Pirx kalandjai!!!!!! Közelező műsor mindenkinek! :D A Blue box itt lépte át azt a határt ami miatt végülis érdemes volt elkezdeni Lucasnak a Csillagok háborúját. :D :D :D

Azt a k....istenit, hogy nincs filmmúzeum (bezzeg szar kínai csatorna, az van :):D ). Persze oldie vicce is érdekes.

Aki tudja, digizze be!!! Please!!! :D:D:clap:

Hozzászólás ideje:
Azt a k....istenit, hogy nincs filmmúzeum (bezzeg szar kínai csatorna, az van :):D ). Persze oldie vicce is érdekes.

Aki tudja, digizze be!!! Please!!! :D:D:clap:

Kapaszkodj meg :D Állítólag valami letöltös oldalról beszerezhető mind az öt rész

Hozzászólás ideje:
No de melyikről? :) Egyébként az Orion-t is meg akarom majd venni. :D Cliff Allister McLane. :clap:

Nem tudom mennyire segít de az egyik fórumon azt írták, hogy a DC-n vannak fent a részek.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom mennyire segít de az egyik fórumon azt írták, hogy a DC-n vannak fent a részek.

Ja, ott bármi megtalálható. Tegnap mondta tesóm, hogy miért nem töltök DC-vel, de semmi kedvem vele sz**ni :clap: Ez egy másfajta fájlmegosztó rendszer, de valahogy nem jön be. Láttam már, hogy működik.

Hozzászólás ideje:

A DC már idejét múlta.Átlag 5-10 kbyte/s-os sebességgel senki se tudja megváltani a világot.Ha 50-el szedi akkor már örömtáncot kell járni, ezzel szemben a torrent-ről sokszor jön 350-el.

Igazából csak kisebb fájlok, és zenék letöltésére ajánlott.Filmet még életemben nem töltöttem le onnan, képzelem mennyi ideig tartana letölteni egy DVD-t.

Hozzászólás ideje:
Ha leadják a filmmúzeumon, akkor hamarosan lesz torrenten is sztem. :clap:

Állítólag valami dokumentum filmet is készítenek róla. Pl meghívják az egykosri szereplőket egy műsorba. Egyszer ha jól tudom Fábry is beinvitálta Papp Jánost (remélem jól tudom Pirx szinészét). Sajnos Kalocsai Miklós( alias Kuckó :) ) már nem lehet velünk. Sunyovszky Szilviával meg nem tudom mi van jelenleg. Az tuti, hogy akkortájt gyönyörű színésznő volt :D

Hozzászólás ideje:
Én hiába néztem nem találtam róla semmit, hogy konkrétan hol lehet fellellni a részeket :S

Neten nem is fogod fellelni.

(Neked sem jön be a másik sw oldal?)

Hozzászólás ideje:

Nálunk a sebesség növelés miatt már akár 200 felett is, múlt héten majdnem jöttek is ennyivel a sorozataim. Most meg szórakozik az egyik oldal, mert alig hiányzik néhány % egy albumból, mégis megállt, pedig elvileg töltik felfelé :clap:

Hozzászólás ideje:
Fene :( Nem baj, úgyis elmegyünk hugival csavarogni délután, kell egy kis kimozdulás.

Jaja, nagyon jó idő van amúgyis. :( Holnaptól már megint esőt mondanak.

Hozzászólás ideje:

Lucas téphet a fenébe! Ha nincs magyar blue box sehol sem lenne :( :( :D Mi már '72-ben tudtuk, hogy mi az, hogy TECHNIKA! :D

Komolyan mondom nektek skaccok, ha ennek a remekműnek :D felkerülnek a részei a netre sorszámot kell húzni a letöltéshez. :D ISTENCSÁSZÁR!

Hozzászólás ideje:
Enyém még ennél sokkal jobban néz ki. Lomtalanításnál találtam az utcán!

A vaterán is fenntvan nagyon jó állapotban, persze méregdrágán.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.