Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem értem ez a "vonatot dobálunk kővel" mitől jó. Megkérdezték dobáló gyerekek, aszonták jó vicc. Én meg levágnám a kezüket baltával, az is jó vicc lenne.

Hozzászólás ideje:

Norbi, ez most mi akart lenni? Csak én nem értem? :?

Híradóban volt most hogy valami 9 éves kölykök vonatot dobáltak, Hajúmittoménhol. Arra írtam.

Hozzászólás ideje:

Ja, így már világos. A kezüket én azért nem vágnám le, inkább a szüleikkel beszélgetnék el.

Ááá azon a településen nem ez volt az első eset. Legveszélyesebb vasútvonalnak is nevezik ezért. Nem hiszem hogy nagyon hatna a szülőkre.

Hozzászólás ideje:

Számukra gyerekcsíny, nem tudják a tetteik következményét. Én anno kanalakat dobáltam a body builder terem ablakán, véletlenül felgyújtottam egy bokorsort a játszótéren, és több olyan amit nem merek leírni. Ha most látnék egy ilyen gyereket vinném a javítóba, de akkor meg játéknak tűnt, röhögtünk rajta.

El kell beszélgetni a gyerekkel, mert konkrétan arról van szó, hogy nem tudja mit csinál.

Hozzászólás ideje:

Én azért nem hiszem, hogy a vonat dobálás ilyen szörnyű bűncselekménynek minősülne.

95-ben egy kisgyerek az anyja karjaiban halt meg a vonaton mert egy kő találta el. Ha más ember életével játszik az szerintem elég szörnyű bűncselekmény. Lassan a büntethetőség korhatárát le kell vinni 5 évre. Szomorú...

Hozzászólás ideje:

Én azért nem hiszem, hogy a vonat dobálás ilyen szörnyű bűncselekménynek minősülne.

Ha kidobja az üveget és a szilánk az éppen ablaknál ülő arcát...nyakát kaszabolja szét ( ütőér) pillanatok alatt a halálát okozza az illetőnek.
Hozzászólás ideje:

Pedig az, nagyon is. Egyszerű fizika. Add össze a repülő kő és a vonat sebességét. Aki az ablaknál ül annak több az esélye, hogy meghal, mint hogy életben marad. 8-10 éve a Cegléd- Pest vonalon is voltak akik sportot űztek ebből. Lett is sok súlyos sérülés. Szerencsére felszámolták őket. Ettől független még a mai napig is megborzongok, amikor az ominózus hídhoz ér a vonat.

Hozzászólás ideje:

Való igaz, az ejnye-bejnye nem elég. Talán még ebben a korban hat valamit a büntetőeljárás alkalmazása, de csak valami agytágítással együtt. A javítóintézet csak nevében javító, sajnos.

Hozzászólás ideje:

Való igaz, az ejnye-bejnye nem elég. Talán még ebben a korban hat valamit a büntetőeljárás alkalmazása, de csak valami agytágítással együtt. A javítóintézet csak nevében javító, sajnos.

Hát nem ártana komolyabban fellépni, mert sajnos egyre gyakoribb a fiatalkorú bűnözés, amire már nem lehet azt mondani hogy csak gyerek. Példa: Szomszéd néni mindig adott a gyerekeknek gyümölcsöt, kedves volt velük, erre a 7 éves gyökerek megverték gereblyével. Ilyen gyerekből mi lesz 10 év múlva? Én lennék a Miniszterelnök, olyan vasszigor lenne ilyen téren... Halálbüntetés visszahozásával kezdeném.

Hozzászólás ideje:

Nálunk két 18éves kifigyelte, hogy a néni mikor kapja meg a nyugdíjat és este betörtek hozzá...a hölgy védeni próbálta a pénzét és magát, erre fellökték és beverte a fejét, meghalt. Amúgy egy kedves, normális nő volt, 30évig helyi postás. A fiúk lehúzták a büntetést, aztán mikor kiengedték őket, a halott rokonai kicsit elbeszélgettek velük. Azóta szaporodásra képtelenek és több foguk van, mint fülük...senki sem jelentette az esetet.

Hozzászólás ideje:

sajnos egyre gyakoribb a fiatalkorú bűnözés

Azért azt hogy két-három tizenéves unatkozásból köveket hajigál a vonatokra, még nem igazán nevezném fiatalkori bűnözésnek. Vannak sokkal visszataszítóbb esetek, csak azok több okból sem nem jelenhetnek meg a médiában.

Hozzászólás ideje:

Ilyenek sajnos mindig is voltak, és nem lehet ellenük sok mindent tenni. Hiába zárnák börtönbe őket 8 évesen.

Hozzászólás ideje:

Inkább ő mint egy horda T-vírussal "ápolt" kedves turista.

Amúgy tegnap olvastam hogy Ugandában terjed valami vírus ami főleg gyerekek agyát támadja, ami mentális leépülést okoz amitől zombiszerűvé válnak. Persze nem a másikat eszik :D

Hozzászólás ideje:

Amúgy tegnap olvastam hogy Ugandában terjed valami vírus ami főleg gyerekek agyát támadja, ami mentális leépülést okoz amitől zombiszerűvé válnak. Persze nem a másikat eszik :D

Milyen jó dolog is néha ilyen messze élni a nagyvilágtól :D

Hozzászólás ideje:

Amúgy én is. Kimondhatatlanul örülök annak,hogy olyan helyen lakok,ahol óriási viharok,hurikánok,forgószelek,földrengések,cunamik - és még sorolhatnám - nincsenek.

Hozzászólás ideje:

Amúgy én is. Kimondhatatlanul örülök annak,hogy olyan helyen lakok,ahol óriási viharok,hurikánok,forgószelek,földrengések,cunamik - és még sorolhatnám - nincsenek.

Várj egy 20-30 évet akkor :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nyugat-nílusi láz esetleg? Mert az van Magyarországon is, bár egyelőre csak madarakon meg lovon tudok róla.

..... meg persze veszettség.

Hozzászólás ideje:

Nyugat-nílusi láz esetleg? Mert az van Magyarországon is, bár egyelőre csak madarakon meg lovon tudok róla.

..... meg persze veszettség.

Íme a cikk., Amúgy rejtélyesnek van írva, szóval szerintem nem a Nyugat-nílusi láz lesz, mert azonosították volna már.

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Tegnap új kedvenccel bővült az itthoni állatsereglet: nyertünk egy tengerimalacot, ketrecestől. :D A gyerekek osztályfőnöke hírdette meg (ajándékba vette a kedvesének, de az nem volt rá vevő :(), sorsolásra a jelentkezők között, de csak mi jelentkeztünk. :hehe:

Nagyon aranyos kis jószág, ha kivesszük, olyan jópofán füttyöget és gurgulázik, és ezt időnként a ketrecben is megteszi. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.