albundy Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. ....De pl ezt is ki lehet szúrni ám http://i47.tinypic.com/1jnf39.jpg Meg azt is, hogy ez kamu... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Jó kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. http://www.origo.hu/itthon/20121218-a-jaszai-maridijas-muvesz-hetfon-halt-meg-budapesten.html Megint elment egy színész Nyugodjon békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Ma hivatalosan is világvége van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Ma hivatalosan is világvége van. Végre túl leszünk rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Végre túl leszünk rajta Lesz még egy pár, ne aggódj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Lesz még egy pár, ne aggódj Nem tudtam róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Akkor tanulj a mestertől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Na ma megvolt az utolsó tanítási nap, lezavartuk a karácsonyi műsort a tanároknak, megajándékoztuk egymást és elmentünk McDonald'sba osztályszinten Az úgynevezett világvége nem nagyon akart összejönni, de sebaj a Wikipédián vannak még jóslások a jövőre nézve tömkelegével, a legközelebbi 2018-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Remélem, holnap reggeltől kicsit elfelejtjük a világvégét Mondjuk úgy a következő 5 milliárd évre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Remélem, holnap reggeltől kicsit elfelejtjük a világvégét Mondjuk úgy a következő 5 milliárd évre Annyi nem kell. Pár száz millió év és vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Én max egy ezer évet jósolok ennek a bolygónak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Mondanám hogy felírom a fogadásokat de... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Én max egy ezer évet jósolok ennek a bolygónak. Én csillagászati skálán mértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Én max egy ezer évet jósolok ennek a bolygónak. Kész. Itt az újabb jóslat: legkésőbb 3012-ben vége a világnak. A maják helyét Nute veszi át. Erre parázhatnak majd az ük-ük-ük....-jeink Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Vicces is lenne, ha ezt a fórumbejegyzést elemeznék a nagy koponyák ezer év múlva. Előbb megfejtik az ősi, primitív nyelvezetet, aztán jöhet a rettegés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Már bocs' de t9örténelmi léptékben ezer év az semmi. Nem igazán kellene fejtegetni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Optimista vagy, szerintem nem lesz magyar nyelv ezer év múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Szerintem eleve idétlen a jövőt találgani. Ez csak arra jó, hogy lehessen mit idézni később meg legyen min röhögni majd évek múlva. Az, hogy ezer év múlva kihal a magyar nyelv az pont annyira légből kapott semmi mint hogy azt mondom, hogy ezer év múlva a magyaroké lesz a legnagyobb európai birodalom... mintha sejtésünk lenne akár arról, hogy mi lesz mondjuk száz év múlva. Csak képzeljük el a XX. század eleji embereket: melyikük tippelte volna ilyenre a következő száz évet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Jövő mindig mozgásban van, előre kevés dolgot lehet megmondani. 100 éve totál nem így képzelték el a jövőt, elég pár korabeli fantasy képet megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Találgatni azért lehet. Úgysem fogom soha megtudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Találgatni azért lehet. Úgysem fogom soha megtudni. Én is szoktam találgatni vajon milyen lesz a jövő, de mindig sötét jövőnél lyukadok ki . Maradok annál amit a Doctor mutatott meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Igen, az az egyik kedvenc részem a sorozatból. Nekem vannak itthon olyan 100 éves képeslapok, melyek az elképzelt jövőt ábrázolják. Hát eléggé megdöbbentő Lebegő biciklik és léghajók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Igen, az az egyik kedvenc részem a sorozatból. Nekem vannak itthon olyan 100 éves képeslapok, melyek az elképzelt jövőt ábrázolják. Hát eléggé megdöbbentő Lebegő biciklik és léghajók Azokra gondoltam én is, szóval franc tudja milyen lesz innentől 100 év múlva. Szerintem agyondigitalizált lesz a világ amiben már nem akarok élni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. (szerkesztve) hacsak addigra nem fejlődik olyan mértékben az orvostudomány, akkor nem is fogsz. Egyébként nem teljesen értek egyet abban, amit Bomarr írt, ugyanis szerintem összehasonlíthatatlan, hogy a jövőről mit gondolt a XX. századi és a XXI. századi ember. A sci-fi filmeknek, könyveknek stb. köszönhetően erről már lehet némi fogalmunk, ráadásul azt sem árt megemlíteni, hogy a jövőben játszódó filmek, afféle elvárásként, igenis befolyásolják a technika fejlődését, elég pl. az érintőképernyőre gondolni. Na persze, lehet, hogy ha véletlenül megtekinthetném mondjuk, hogy milyen az élet 300 év múlva, nagyot néznék, hogy mi mennyire másképp képzeltük el. Szerkesztve: 2012. December 21. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. hacsak addigra nem fejlődik olyan mértékben az orvostudomány, akkor nem is fogsz. Egyébként nem teljesen értek egyet abban, amit Bomarr írt, ugyanis szerintem összehasonlíthatatlan, hogy a jövőről mit gondolt a XX. századi és a XXI. századi ember. A sci-fi filmeknek, könyveknek stb. köszönhetően erről már lehet némi fogalmunk, ráadásul azt sem árt megemlíteni, hogy a jövőben játszódó filmek, afféle elvárásként, igenis befolyásolják a technika fejlődését, elég pl. az érintőképernyőre gondolni. Na persze, lehet, hogy ha véletlenül megtekinthetném mondjuk, hogy milyen az élet 300 év múlva, nagyot néznék, hogy mi mennyire másképp képzeltük el. Jövőben játszódó dolgokat mindenki úgy képzeli ahogy akarja, erre annyira adni nem lehet, inkább csak alternatívaként szolgálnak. Én halálom előtt megszeretném tudni milyen lesz a jövő, vagy legalább szellemként maradjak mán vissza hogy lássam. . Metro 2033 elolvasása meg játszása után poszt-apokaliptikusba semmiképp nem szándékozom élni, mert semmi nem fog változni, ugyanúgy ember lesz embernek a farkasa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Egyébként nem teljesen értek egyet abban, amit Bomarr írt, ugyanis szerintem összehasonlíthatatlan, hogy a jövőről mit gondolt a XX. századi és a XXI. századi ember. Pont annyira semmi fogalmunk mint elöttünk senki másnak. A mostani sci-fiknek meg annyi a köze a jövőhöz mint régen: nagyjából nulla. Minden sci-fi érthető módon a jelenből indul ki: az éppen uralkodó trendekből, találmányokból vezeti le azt hogy szerinte mi lesz. Ezért hitte mindenki azt, a XIX. század végén, hogy a jövő is a gőzgépekről fog szólni és ezért hitték a '60-as években hogy az űrutazás iszonyú gyorsan fog fejlődni... a sci-fi filmek/könyvek mint minden más nem a jövőről hanem a jelenről árulkodnak. Arról hogy mit gondolunk a jelenünkről is mit nézünk ki belőle. De nem tudunk kalkulálni azokkal a dolgokkal amik valóban a jövőben lesznek. Mert ha tudnánk, hogy mik körül fog pörögni például húsz év múlva a világ, milyen trendek fogják meghatározni és mi lesz a világpolitikai felállás akkor Nobel-dijasok és milliárdosok lennénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Remélem, holnap reggeltől kicsit elfelejtjük a világvégét Mondjuk úgy a következő 5 milliárd évre Nekem is nagyon elegem lett belőle az elmúlt napokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Isten éltessen Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.