Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, luke19 írta:

A Thrawn regény 2 idősíkon játszódik. Az egyik a TCW 5.évada és a ROTS alatt. Ennek Thraw, Anakin, és Padmé a főszereplője. A másik pedig a Rebels utolsó két évada alatt, ennek értelemszerűen Vader, és Thrawn a központi figurái.

Ez érdekesen hangzik. 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, luke19 írta:

A Thrawn regény 2 idősíkon játszódik. Az egyik a TCW 5.évada és a ROTS között. Ennek Thraw, Anakin, és Padmé a főszereplője. A másik pedig a Rebels utolsó két évada alatt, ennek értelemszerűen Vader, és Thrawn a központi figurái.

Egyre jobbnak ígérkezik. :D

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Egyelőre ilyen gyerekeknek készülő könyvek vannak. :hehe: Come on guys... :D 

Nem értelek, pedig milyen jól mutatnak majd a polcon a Csubi, és a porgok kötet mellett. :evil:

Hozzászólás ideje:

Eddig is abban reménykedtem, hogy ahogy telnek az évek egyre több korszakot mernek majd felkarolni. Csak idő kérdése és lesz itt több száz vagy ezer évvel ezelőtti Régi Köztársaság meg sith háborúk is valamilyen formában, csak birjuk kivárni.

Hozzászólás ideje:

Claudia Gray szerintem garancia arra, hogy az egy nagyszerű regény lesz. A Padmé regénnyel kapcsolatban már nem vagyok ilyen biztos:  E.K. Johnston nem igazán nyűgözött le az Ahsokával, az új canon-éra egyik leggyengébb regénye eddig.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

A Padmésról egyelőre nincs véleményem, még nem olvastam az Ahsokát. Majd meglátjuk, hogy most mit fog felmutatni. :)

Mondjuk most határozottan jobb az alapanyag (gyanítom Ahsoka kapcsán alaposan meg volt kötve a keze). Remélem, hogy nem fogja elvinni valami lányregény-stílus irányába. Igazából, a sok-sok potenciális politikai szál miatt jobban örültem volna, ha mondjuk Luceno kapja meg ezt a regényt (kíváncsi vagyok, most min ügyködik az öreg, ha egyáltalán, már hiányolom). 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
1 perccel korábban, Nute Gunray írta:

(kíváncsi vagyok, most min ügyködik az öreg, ha egyáltalán, már hiányolom).

Már sokat emlegettem, de remélem, hogy egy Snoke regényen.

Egyébként kicsit több regény bejelentést vártam, de a PT éra miatt ez a kettő is tökéletes!

Szerkesztve: - luke19

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.