Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Ezt a regényt várom a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Június 25. Én is nagyon várom. Ez a részlet is nagyon jó volt. Ősszel jönni fog hozzánk is magyarul, gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Thrawn könyöke csak szerintem áll kissé furcsán? Amúgy pöpec borító Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Június 26. Kár, hogy Zahn nem bontotta ketté ezt a témát. A Klónháborús részek jöhettek volna egy külön regényben ezzel a borítóval. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Egy újabb részlet az új Thrawn könyvből, Padmé főszereplésével, plusz egy poszter. Elvileg jövőhéten a San Diego-i Comic-Con alkalmából várható pár könyv bejelentés. 1 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Nagyon kíváncsi vagyok már erre a könyvre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Padmé? Ez hogy lehet? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. (szerkesztve) Amúgy ezen most én is elgondolkodtam. Padmé? Én teljesen azt hittem, hogy csak a Thrawn-Vader és a Thrawn-Anakin duó kalandját fogjuk látni, és Padmé nem kap magának fejezetet. Ezzel most felcsigázott Zahn. Vajon Eli -ről is megtudunk valamit? 37 perccel korábban, luke19 írta: Elvileg jövőhéten a San Diego-i Comic-Con alkalmából várható pár könyv bejelentés. Remélem 1 évre előre megmondják a megjelenéseket. Számítok TCW, Ep8 -hoz kötödő és talán Resistance előzmény könyvre is. Szerkesztve: 2018. Július 11. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 11. Korábban volt szó egy Padmé regényről, azzal mi lett? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. http://swmini.hu/2018/07/12/ujabb-erdekesseg-a-varva-vart-thrawn-alliances-konyvrol/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. A Thrawn: Alliances című regény bizonyos fejezetei a Klónháború idejében játszódnak. Így akár Padmé is feltűnhet. De rebesgettek már Padmé regényt is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Részletes információkat kaptam az idei év nagy csúszásairól. Gyakorlatilag minden létező dolog közbejött, ami közbe jöhetett. Az informatikai rendszerüket mindenféleképpen meg kellett újítani, viszont az új egyelőre nagyon rosszul működik, nagyon sok technikai probléma van vele. Az átalakítások a raktárban sem az ütemterv szerint alakultak. A jogtulajokra rájött az ötperc, Mind a Disney, mind a Fox (Alien Predator kiadványoknál) az utolsó pillanatokban követelt módosításokat a kinézetben. Az egyik fordítójuk autóbalesetet szenvedett. A tördelő számítógépe tönkrement, e miatt csúszik most pl. a Leia, és a Canto Bight is csúszni fog kb. 1-1,5 hónapot. Óriási probléma van a nyomdánál. A Debreceni Kinizsi Nyomdát utolérte az Alexandra bukása, sajnos felszámolás alá kerülnek. E miatt is nagyon sok csúszás következett be, és sajnos lesznek még csúszások. A kiadó már keresi a megoldást a nyomdára, de arra lehet számítani, hogy a külalakban és papírminőségben is változások következhetnek be. Még nem biztos, de sajnos nyomdaváltásnál ez szinte mindig be szokott következni. A nyomdaváltás miatt számítsatok további csúszásokra. Idén nem biztos, hogy stabilizálódni fog a helyzet, de a kiadónál mindent elkövetnek, hogy újra minden zökkenő mentesen menjen. 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Köszi a híreket. Sajnálom, hogy ennyire összejöttek a rossz események a kiadónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. 10 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Óriási probléma van a nyomdánál. A Debreceni Kinizsi Nyomdát utolérte az Alexandra bukása, sajnos felszámolás alá kerülnek. E miatt is nagyon sok csúszás következett be, és sajnos lesznek még csúszások. A kiadó már keresi a megoldást a nyomdára, de arra lehet számítani, hogy a külalakban és papírminőségben is változások következhetnek be. Hát ez nagyon sajnálatos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. És ha pozitív változásra gondoltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Este bejelentő panel lesz a Comic-Con-on, remélem jó pár regényt kapunk. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Ez magyar idő szerint 23:00-0:00 között lesz. Szép, remélem folytatódik a grandiózus tendencia. Számítok sok képregény és regény bejelentésére! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ez magyar idő szerint 23:00-0:00 között lesz. Szép, remélem folytatódik a grandiózus tendencia. Számítok sok képregény és regény bejelentésére! Remélem én is, hogy ez is nagyot fog szólni. Egy Ben-Luke központú regénynek piszkosul örülnék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Szerintem csak 2-3 regényt jelentenek be maximum. De örülnék több címnek is. Annak idején még a Disney korszak előtt sokszor egy-másfél évre előre láthattuk mi fog jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Amit várok: - TCW regény/képregény: ha már jövőre kapunk 12 epizódot, idénre is jöjjön valami ínyencség. - EpVIII -hoz kapcsolódó könyv: a Bloodline az EpVII mögötti érdekességeket mesélte el, így úgy gondolom, hogy most jöhetne egy olyan, amely a 8 mögötti hátteret fogja elmesélni, akár egy Ben központú történetben. - Resistance előzménykönyv - Thrawn 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Nekem is van jó pár kívánságom. De most mégse írom le, hátha valami bejön régi jóslásaimból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Ha már kívánságok nekem csak 3 van -TCW -The old republic -klónokra koncentráló mű az ep3 után. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Mindjárt kezdődik a panel, ahol reméljük felfognak fedni néhány csodát. Ugyanabban a teremben lesz, ahol az előbb a Hasbro volt (7AB), szóval twitteres élőben közvetítek majd később, ha jön érdekesség. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Éppen most , Bence1997 írta: Mindjárt kezdődik a panel, ahol reméljük felfognak fedni néhány csodát. Ugyanabban a teremben lesz, ahol az előbb a Hasbro volt (7AB), szóval twitteres élőben közvetítek majd később, ha jön érdekesség. Jaja, én is résen voltam/vagyok még. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Szelektálod majd? Könyveket a könyvekhez, képregényeket a képregényekhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Igen-igen. Megcsináljuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. (szerkesztve) Kezdődik. Az a fej. Szerkesztve: 2018. Július 20. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. - Érdekesség, hogy a Most Wanter írója Rae Carson elmondta, hogy amikor megírta a könyvet, akkor nem látta a Solot, csak a forgatókönyvet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. (szerkesztve) A Thrawn regény 2 idősíkon játszódik. Az egyik a TCW 5.évada és a ROTS között. Ennek Thraw, Anakin, és Padmé a főszereplője. A másik pedig a Rebels utolsó két évada alatt, ennek értelemszerűen Vader, és Thrawn a központi figurái. Szerkesztve: 2018. Július 20. - luke19 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Timothy akart egy Thrawn/Anakin sztorit, míg a Lucasfilm akart egy Thrawn/Vader történetet, így született meg a Thrawn: Alliances. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.