Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Knight! Fent van a neten a tiburos videó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Félig OFF, mert a premierről szól, de nem videó: A starwars.hu fórumában rábukkantam azokra a hozzászólásokra, melyeket a premier napján írtunk: starwars.hu, ROTS-topik Vagy öt oldalnyi szöveget néztem most át, és teljesen visszajött annak a napnak a hangulata. Hejj, de szép idők voltak... Jó látni, hogy, ha nem is ugyanott, de még mindig vagyunk páran az akkoriak közül, és azóta is beszélünk a filmről. Egy szűkebb, bár bizonyos szempontból bővebb körben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. (szerkesztve) Örülök, hogy itt sikerült megtartani azt a szellemiséget, amit én SW szeretetnek nevezek. Szerkesztve: 2007. Február 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Jó volt újraolvasni.Sosem fogom elfelejteni azt a napot.Életem egyik legszebb napja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. (szerkesztve) Knight! Fent van a neten a tiburos videó! Jaj, én meg csak most tudtam benézni. Már ugrom is a témára... Kiegészítés: De hol? Szerkesztve: 2007. Február 19. - Knight Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Tibur55 topikjában találod. Fan art szekció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Úgy látom már leszedte. De lementettem, szerintem megvan valahol a gépemen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Itt a link. Hogy ne kelljen keresgélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Tibur55 topikjában találod. Fan art szekció. Köszi, hogy fel hívtad rá a figyelmem, nagyon örülök neki. Azt hiszem ideje befejezni a filmemet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Nincs mit! Köszönd lokatellinek is, mert neki legalább volt működő linkje. Remek lesz végre egyben megnézni az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. (szerkesztve) Szia, köszi hogy megmentetted a felvételt az utókornak:) Nekem a fókuszos videó már lejött, a hírtévés viszont nem müxik. Szerkesztve: 2007. Február 19. - Knight Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Nagyon szívesen! Ha kell mindjárt felteszem Tibi hírtv-s videóját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Remek lesz végre egyben megnézni az egészet. Egyelőre nem igérek időpontot a teljes verzióra, de mostantól "in process", amint meglesz küldöm a linket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Köszi, erre is szükségem lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Felmászott ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 21. Köszi, ez is lejött. Véletlenül nincs meg a fókuszos is ilyen hangminőségben? (Ha nincs, akkor mindegy). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 22. Köszi, ez is lejött. Véletlenül nincs meg a fókuszos is ilyen hangminőségben? (Ha nincs, akkor mindegy). Nincs. Vhs-ről digiztem, sajnos nem tudom jobbra megcsinálni. Sorry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. (szerkesztve) Valaki tud nekem linket adni az EPIII premieren készült képekhez? Már vagy fél órája keresem, de semmi. Szerkesztve: 2007. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Itt van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Köszönöm lokatelli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Nincs mit! Nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 19. De régen volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 4. Tudtok adni egy linket ahonnan leszedhetném? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. (szerkesztve) Még mindig aktuális lenne egy link Knight remek videójához! Remélem megvan még valakinek. Gondolom az új emberek is szívesen megnéznék! Szerkesztve: 2008. Augusztus 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Még mindig aktuális lenne egy link Knight remek videójához! Remélem megvan még valakinek. Gondolom az új emberek is szívesen megnéznék! Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Este áttúrom a DVD-imet, hátha meglelem, aztán ha igen, akkor feltöltöm valahová. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Este áttúrom a DVD-imet, hátha meglelem, aztán ha igen, akkor feltöltöm valahová. Köszi az nagyon jó lenne! Többen is várjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Én is szívesen megnézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Már töltöm fel. Extraként mellétettem a búcsú vetítésen készült rövid (2 perc) felvételemet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Már töltöm fel. Extraként mellétettem a búcsú vetítésen készült rövid (2 perc) felvételemet is Nagyön köszönjük Dzséjt! Ugye Knight végleges verziója van meg neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.