Hozzászólás ideje: 2007. Január 31.18 éve Félig OFF, mert a premierről szól, de nem videó: A starwars.hu fórumában rábukkantam azokra a hozzászólásokra, melyeket a premier napján írtunk: starwars.hu, ROTS-topik Vagy öt oldalnyi szöveget néztem most át, és teljesen visszajött annak a napnak a hangulata. Hejj, de szép idők voltak... Jó látni, hogy, ha nem is ugyanott, de még mindig vagyunk páran az akkoriak közül, és azóta is beszélünk a filmről. Egy szűkebb, bár bizonyos szempontból bővebb körben.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 1.18 éve Szerző Örülök, hogy itt sikerült megtartani azt a szellemiséget, amit én SW szeretetnek nevezek. Szerkesztve: 2007. Február 1.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Február 1.18 éve Jó volt újraolvasni.Sosem fogom elfelejteni azt a napot.Életem egyik legszebb napja volt.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Knight! Fent van a neten a tiburos videó! Jaj, én meg csak most tudtam benézni. Már ugrom is a témára... Kiegészítés: De hol? Szerkesztve: 2007. Február 19.18 éve - Knight
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Szerző Úgy látom már leszedte. De lementettem, szerintem megvan valahol a gépemen.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Tibur55 topikjában találod. Fan art szekció. Köszi, hogy fel hívtad rá a figyelmem, nagyon örülök neki. Azt hiszem ideje befejezni a filmemet...
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Szerző Nincs mit! Köszönd lokatellinek is, mert neki legalább volt működő linkje. Remek lesz végre egyben megnézni az egészet.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Szia, köszi hogy megmentetted a felvételt az utókornak:) Nekem a fókuszos videó már lejött, a hírtévés viszont nem müxik. Szerkesztve: 2007. Február 19.18 éve - Knight
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Nagyon szívesen! Ha kell mindjárt felteszem Tibi hírtv-s videóját.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 19.18 éve Remek lesz végre egyben megnézni az egészet. Egyelőre nem igérek időpontot a teljes verzióra, de mostantól "in process", amint meglesz küldöm a linket!
Hozzászólás ideje: 2007. Február 21.18 éve Köszi, ez is lejött. Véletlenül nincs meg a fókuszos is ilyen hangminőségben? (Ha nincs, akkor mindegy).
Hozzászólás ideje: 2007. Február 22.18 éve Köszi, ez is lejött. Véletlenül nincs meg a fókuszos is ilyen hangminőségben? (Ha nincs, akkor mindegy). Nincs. Vhs-ről digiztem, sajnos nem tudom jobbra megcsinálni. Sorry.
Hozzászólás ideje: 2007. Március 9.18 éve Szerző Valaki tud nekem linket adni az EPIII premieren készült képekhez? Már vagy fél órája keresem, de semmi. Szerkesztve: 2007. Március 9.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31.16 éve Szerző Még mindig aktuális lenne egy link Knight remek videójához! Remélem megvan még valakinek. Gondolom az új emberek is szívesen megnéznék! Szerkesztve: 2008. Augusztus 31.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1.16 éve Még mindig aktuális lenne egy link Knight remek videójához! Remélem megvan még valakinek. Gondolom az új emberek is szívesen megnéznék! Igen.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1.16 éve Este áttúrom a DVD-imet, hátha meglelem, aztán ha igen, akkor feltöltöm valahová.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1.16 éve Szerző Este áttúrom a DVD-imet, hátha meglelem, aztán ha igen, akkor feltöltöm valahová. Köszi az nagyon jó lenne! Többen is várjuk.
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1.16 éve Már töltöm fel. Extraként mellétettem a búcsú vetítésen készült rövid (2 perc) felvételemet is
Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1.16 éve Szerző Már töltöm fel. Extraként mellétettem a búcsú vetítésen készült rövid (2 perc) felvételemet is Nagyön köszönjük Dzséjt! Ugye Knight végleges verziója van meg neked?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.