Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Köszi a feliratot, srácok! Szerintem jó a munkafolyamatotok, anno mi is így dolgoztunk a Lost feliratán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 5. Köszi! Engem sem zavar, ha néha kicsit később lesz kész a felirat, mert ha nagyon érdekel és van időm, megnézem előtte angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Kösz fiúk! Köszi a feliratot, srácok! Szerintem jó a munkafolyamatotok, anno mi is így dolgoztunk a Lost feliratán. Köszi! Engem sem zavar, ha néha kicsit később lesz kész a felirat, mert ha nagyon érdekel és van időm, megnézem előtte angolul. Srácok rendkívül sajnálom, hogy így értelmeztétek a lenti társalgást. Tényleg az jött le, hogy kifogásolom a felirat elkészültének időpontát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Köszönöm szépen a fordítást! Tényleg az jött le, hogy kifogásolom a felirat elkészültének időpontát? ... szerintem erről szó sincs. Biztos az időjárás teszi, mostanság mindenki egy kicsit ingerültebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Srácok rendkívül sajnálom, hogy így értelmeztétek a lenti társalgást. Tényleg az jött le, hogy kifogásolom a felirat elkészültének időpontát? Nem, én Fulcrum alábbi mondatára reflektáltam: Igaz, de ez így jó hogy minél jobb legyen a fordítás. Jobb az hogy én még vissza küldöm neki és megnézi mit írtam át és ha valamiben nem értünk egyet megtudjuk beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Star Wars Lázadók 3.évad 18.rész Angol Felirat 720p WEBRip Letöltés: https://mega.nz/#!5UI0WaQL!8H9vmMAHB1yvGLfpz66UAQQwtGBibtIY7pVX2571yTU Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. (szerkesztve) Star Wars Lázadók 3.évad 18.rész WEB-DL 1080p Angol Felirat Letöltés: https://mega.nz/#!hVIHhJaZ!ZxypgqKNx0FZOJ8fuoyM6rh0C59dm1i7EN-eC2lCYLk Szerkesztve: 2017. Március 12. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Double Agent Droid web-dl angol felirat. s03e18 Double Agent Droid engsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Reggel egy rugóra jártatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. (szerkesztve) Reggel egy rugóra jártatok! Ez van amúgy reggel 6 óra óta folyamatosan nézegettem a torrent oldalakat Szerkesztve: 2017. Március 12. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Felesleges, 10 óránál hamarabb nem jön ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Tudom Fulcrum, (gondoltam magamban) hátha talán valamelyik torrent oldalon előbb kijött WED-DL 1080p video/felirat..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Amúgy, hogy áltok a WEB-DL 1080p Magyar Felirat-tal ? Ma kb kész lenne ? Válaszotokat előre is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Még nem kaptam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Sajnos ma már nem valószínű, hogy elkészül még 100 sor vissza van a fordításból. Egész nap fájt a derekam, nem bírtam itt görnyedni a gép fölött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Oké, rendben. Jobulást a derekadnak Werebazs! ( Probáld meg kámforos kenőccsel az kiszedi a fájdalmat hátha segítene neked ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Na ezért nem felesleges kérdezni! Jobbulást Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. (szerkesztve) Sajnos ma már nem valószínű, hogy elkészül még 100 sor vissza van a fordításból. Egész nap fájt a derekam, nem bírtam itt görnyedni a gép fölött. Akkor hagyjad, ráér. Na ezért nem felesleges kérdezni! Látom sikerült megfogni a múltkori beszélgetésnek a lényegét. Nem a kérdezéssel volt konkrétan bajom hanem az időponttal. Most se gond, csak szombat délután, meg vasárnap délelőtt még tök felesleges kérdezni mert mi sem tudjuk még hogy mikor lesz kész. Múlthéten vasárnap délután volt érdeklődés az teljesen jogos mert akkor már érdemben tudunk válaszolni. Ja és holnap este 9 előtt ne várjátok. Szerkesztve: 2017. Március 13. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. (szerkesztve) Látom sikerült megfogni a múltkori beszélgetésnek a lényegét. Nem a kérdezéssel volt konkrétan bajom hanem az idő ponttal. Nekem sikerült! Egy ilyen irányú kérdés bármikor releváns lehet egy adott hétvégén, de hagyjuk a francba, én kérek elnézést. Szerkesztve: 2017. Március 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Mindenkinek köszönöm a megértést és a türelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Mindenkinek köszönöm a megértést és a türelmet. Ugyan! Mi köszönjük előre is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Jobbulást, Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Jobbulást Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Srácok csak most estem haza, természetesen pont ma jönnek így össze a dolgok. Mára már nemtudom ígérni de még ma elkezdem lehet hogy még ma is meglesz de holnap délelőtt biztos hogy meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Rendben Fulcrum! Már várjuk nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Előre is kösz neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Fulcrum, hogy álsz ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Nem kell őket sürgetni. Már ígérték, majd lesz amikor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Nem sürgetem... Csak megkérdeztem, hogy kb mikor lenne. Mert engemet is kérdeznek többen, hogy mikor lesz fent Indavideó-n.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.