Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Köszi, várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. (szerkesztve) Kész a 2. rész is. Továbbra is Werebazsé az érdem ő fordítja én csak megszerkesztem. 4x08 Maró parancsnokok.zip Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Köszi mindkettőtöknek. Még épp időben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Meghoztam az eredeti feliratot. Star.Wars.Rebels.S04E09.Rebel.Assault.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.srt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Köszi. No hátha akkor ma még lesz belőle valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. (szerkesztve) Elkészült a félévad záró. 4x09 Lázadó roham.zip Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. (szerkesztve) Köszi szépen!! Kicsit pihenhettek. Szerkesztve: 2017. November 14. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Óóóó, nagyszerű..... köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Köszi szépen! Várunk jövőre is titeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 15. @Fulcrum @Werebazs Fordítás ugye várható a sorozat utolsó részeihez is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 16. Részemről igen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Hát őszintén szólva gondban vagyok. Úgy döntöttem belevágok és leérettségizek informatikából emelt szinten. A készülés miatt egyrészt jó hogy három hét allatt ledarálják a maradék részeket, másrészt viszont három héten keresztül kihagyni heti két napot az lehet komolyabb időveszteség mint hat héten keresztül kihagyni heti egyet. Végül arra jutottam, hogy legalább a első kettőt megcsinálom, hogy lássam hogy tudom beosztani. Tudom időben kellett volna szólnom, de azt is az utolsó pillanatban döntötten el, hogy egyáltalán jelentkezek a vizsgára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Előre is köszi srácok! Ha nem meg majd Werebazs, biztos lesz megoldás arra is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 17. Lesz megoldás, csak majd szólni kell időben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 20. Web-DL eredeti feliratok Star.Wars.Rebels.S04E10.Jedi.Night.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Star.Wars.Rebels.S04E11.DUME.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Délután várható legalább a Jedi Night felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Délután várható legalább a Jedi Night felirat? Nem tudom. Már tegnap délután elkészültem vele és átküldtem Fulcrumnak, de még nem válaszolt. Már épp kezdtem azon gondolkodni, hogy megkérdezem mi van, hátha nem ment át az e-mail vagy valami. A DUME-al kábé félig elkészültem el eddig, nem tudom az mikor fog sorra kerülni. Szerkesztve: 2018. Február 21. - Werebazs 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Majd ne feledd, hogy itt már mindegy miben rakod fel a fájlt, nem kell becsomagolni. Annyival is egyszerűbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. (szerkesztve) Ma kész lesz mind2. Most értem haza nekik is látok. Szerkesztve: 2018. Február 21. - Fulcrum 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Már alig várom, és ezt szerintem mondhatom sokak nevében, hisz nagyon sokan vannak itt, még ha név nélkül is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. (szerkesztve) Itt az első rész. 4x10 A Jedi Éjszakája.srt Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Köszi fiúk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starkiller94 Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Köszi szépen! A Dume mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. DUME is kész! 4x11 DUME.srt 1 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 21. Királyok vagytok, nagyon köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.