Hozzászólás ideje: 2014. Október 29.10 éve Várható valamikor WEB-DL időzítés? Az a baj, hogy még se feliratok.hu-ra se a hosszpuskára nem került fel, pedig Sky már tegnap este beküldte nekik. Lehet nem tudják hogy Lok a hétre lepasszolta és nem akarják kirakni, de majd írok nekik énis. Miután kikerül szerintem seperc alatt lesz hozzá
Hozzászólás ideje: 2014. Október 30.10 éve Elrendeztem a feliratot a feliratok.info-sokkal, alig került ki, máris megérkezett a Webdl-es időzítés szóval aki eddig arra várt már ő is tudja nézni
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Breaking Ranks-hez van már valamilyen felirat? Angol már van: itt válogathatsz
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Kb mennyi idő lefordítani? Megfelelő tudással 2-3 óra Legalábbis szerintem.
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Jó lenne! Bár asszem nem lesz már időm gépnél kiböjtölni...
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Szerző Nem hiszem, hogy lesz. Akkor szólt volna valaki valamit. Síri csend van...
Hozzászólás ideje: 2014. November 5.10 éve Szerző Ez van... Poénból elkezdtem fordítani magamnak, már több mint harmadát megcsináltam.
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Szerző Úgy tűnik... Egyébként fura, hogy se kép se hang. Talán Lok még mindig Erdélyben van?
Hozzászólás ideje: 2014. November 6.10 éve Ha nagyon néznétek már az új részt én lefordíthatom, de amíg nincs hír Lokról addig nem akarok nekiállni
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.