Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Ide várom a véleményeket, ötleteket, off jellegű csevelyeket , és itt beszélhetjük meg a további fejleményeket! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Végre megnyílt a játék szekció, remélem minél többen csatlakoztok majd! Én kíváncsian várom az első feladatot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Én csatlakozom bármilyen formában, ha nem gáz, hogy abszolút rossz részlet megfigyelő vagyok De a játék izgalma a lényeg, így ki nem hagynám Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Remek, remek! A feladatok sokrétűek lesznek, szóval nem kell megijedni. Nem a részletekre lesz kiélezve a verseny, a fő, hogy szeresd az SW-t. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Nagyon jó ötlet! Csak ne az EU-ból legyenek a kérdések... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. (szerkesztve) Coce_Plant: Ezzel nincs probléma Szerkesztve: 2006. Március 2. - MissKarrde Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. (szerkesztve) Lehet, hogy csak egy nagyon minimálisan fogunk az EU-ba belenyúlni, de Ody-val már az elején lefixáltam, hogy az EU-t kihagyjuk, mert minket is könnyedén lehet megfogni ezzel. Szerkesztve: 2006. Március 2. - Coce_Plant Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Néhányan be tudnánk ebbe segíteni (na de akkor ki játszana?), de tényleg jobb, ha nagyjából kimarad. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Gyerekek, ez szuper ötlet! Támogatom minden körülmények között (az operában voltam operálni ) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. (szerkesztve) EU nuku. Szvsz maradjunk csak a fő sztorinál. Jobban belegondolva lehet, hogy inkább az egyéni versenyt kellene favorizálni. Szerkesztve: 2006. Március 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Ez egy nagyszerű ötlet, csatlakozom a támogatók sorában, és semmiképpen sem fogom kihagyni Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Én is nagyon jó ötletnek tartom a játékot. Az mindig öröm. Szóval hajrá mindenkinek! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Üdv mindenkinek!!! Nos ez valóban remek 5let! Csatlakozom én is az előttem szólókhoz...! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Örömmel konstatálom, hogy a létszám gyarapodik. Eddig 7 "lázadó" van, és még az nincs kizárva, hogy többen nem-e leszünk, mert még igen fiatal ez a szekció. Szóval azt szeretném, ha leírnátok, hogy egyéni legyen a versengés, vagy csoportos. A csoportost úgy képzeltem el, hogy a csoporton belül fel kell osztanotok, hogy melyik tag melyik kategoriájú versenyszámban akar indulni (gondolok Filmes, forgatási körülmények, stb... kategoriákra). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Jelentkezem én is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Én az egyénire szavazok, több okból is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Hozzászólás ideje: 2006. Március 3. Most nem leszek nagy segítség, mert azt mondom, hogy nekem lényegében mindegy. Mindkettőben benne vagyok. De talán kicsit jobban hajlok az egyéni felé. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Én is egyénire szavazok, többen kéne lennünk ahhoz, hogy értelme legyen a csoportosnak, teszem azt 6-7 csoport, minimum 20-26 emberke. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Valóban több ember kellene a csoportoshoz. A csoportos esetleg úgy működhetne, hogy egy-egy csoportban lenne olyan fórumozó, aki szinte minden nap feljön a fórumba, és mellette olyan csapattárs, aki csak ritkán tud. Így lényegében nem maradna ki belőle csak azért, mert ritkán tud a net elé ülni. A csoporttársa képviselné őt is, de közben játszana is (amikor tud). De egyébként az egyéni tűnik a legjobb megoldásnak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Hozzászólás ideje: 2006. Március 4. Szerintem is egyéni legyen. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hát akkor el lett döntve. így, hogy egyéni nevezés lesz a forma, elkezdem kialakítani a játékszabályzat főtörzsét, amihez alkalmazkodni kell, de az egyéb fordulókhoz, amik majd következnek, még lesznek majd az adott fordulók előtt szabálykiegészítések. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Nagyon jó coce! Én már alig várom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Így utólag én is leszögezném, hogy egyéni mellett vagyok Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Nem lehet mindkettő egyszerre? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Nem lehet mindkettő egyszerre? És annak mi értelme lenne? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. És annak mi értelme lenne? Hogy van egyéni verseny is, meg csoportos.Persze nem egy időpontban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Olyan sokan nem vagyunk. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Olyan sokan nem vagyunk. 10-15 embert simán összelehet szedni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Hozzászólás ideje: 2006. Március 5. Össze lehet, de szép számmal vannak, akik ritkábban jönnek fel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.