Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Donát, sajnálom! Nem firtatom az okát. Kitartást az elkövetkező napokra! Kis búfelejtőnek nézd meg a mai fordulót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Bocsi srácok, hogy nem voltam. Dobott a barátnőm :lol: Donát Uhhh.....Ez sz*r ügy. Sajnálom én is Másrészről Kantinban vagy. Ne tétováz! Idd le magad, itt legalább baj nélkül megteheted. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Sajnálom, Donát Gondoltam is rá tegnap, hogy vajon hol lehetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Köszönöm srácok (És Miss ), legközelebb már biztos leszek. Coce: Nagyon tetszett az első kör, nagyon jól állítottad össze. Azt hiszem Vos mester esetében labdába rúghattam volna, Shminél biztos nem, a harmadik kérdésről meg már ne is beszéljünk Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. (szerkesztve) Örülök, hogy tetszett. A versenyszellem szerintem kihozott volna többet is Donát! Egy kis összefoglaló eredmény listát beszúrok, de még elfogadom a későbbi megfejtéseket is. Mindenki nézze meg a pontjait, és akkor tudhatja, hogy jó megoldást-e küldött be. Csabai D-0-N/A-7: 1 pont Dzséjt: 4 pont Loki R. Lokatelli: 3 pont Teenca mint MissKarrde: 2 pont alias Ponda Baba (Obi1): 2 pont Ody Mandrell: 3 pont Oldfighter: 0 pont Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Ezt kár volt sztem. Mert aki nem jót írt, az kutakodni fog, és korrigál. Így mindenki max. pontot kaphat, ami a verseny szempontjából teljesen irreális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Akkor töröld gyorsan. Én úgy is tudtam hogy jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. A második forduló akkor mikor lesz? Ugye nem ma? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. A második forduló akkor mikor lesz? Ugye nem ma? Donát Nem. Valószínűleg 6 nap múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Lényegtelen, mert rossz megoldás nem érkezett, csak semmilyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Következő forduló ideje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Szerda este 8 óra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Nekem jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Nekem is megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 21. Nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Okés. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Az előbb ismét megszünt a net, ha megint ma fog sz**ni velem, agybajt is kapok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Az előbb ismét megszünt a net, ha megint ma fog sz**ni velem, agybajt is kapok Reméljük kitart addig. Közeleg az idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Akkor 8-kor kezdjük, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Akkor 8-kor kezdjük, ugye? 20:15!!!!!!!! Please! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Részemről nyugodtan csúszhatunk annyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. 20:10 a legvégső határ! Addig megcsinálom a kövi forduló topicját. De 20:10 fele már mindenki azt nézze, mert ha lemarad a kérdésről, magára vessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. 20:10! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ok, mehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hát ez nemigaz, mindig mikor frissítek 3 megoldás már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nah, bazz. Hát nem lemaradtam :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nah, bazz. Hát nem lemaradtam :S Nem baj oldi! Donát szerkesztett. Ezzel most mi legyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hiába, a gyorsaság Hiába nem írt még senki, mikor látom az új kérdést, előbb küldik el a választ mint én, de hát ez van No nem baj, majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Coce! A múlt heti kérdésre is megadod majd a választ, és az állást is közlöd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ez nagyon jó volt, köszönöm srácok és Miss, nagyon jól éreztem magam veletek ezen a kvízen (nekem ugyebár ez volt az első). Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.