MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. a tesztre küldöm, amint mindenkié befut. Tesztet meddig lehet beküldeni? Ma már biztos, hogy nincs energiám hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Dzséjt - 1. : Ezt: " Miért nem küldöd el a nagy kérdésre a választ?" Rognak írtam Dzséjt - 2. : Én gondoltam rá, hogy a szellem Obi-wan mondatra gondolsz, de nem mertem elsőre beírni, ezért megvártam, hogy mit reagálsz az első megfejtésemre, és addig beírtam jegyzettömbe a szellem Obi utolsó mondatát, aztán ctrl+c -> ctrl+v Karrde: Én se láttam a THX-t Obi1.: Elfelejtetted? Gondoltam rád... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Egen, tudtam hogy ez be fog jönni Meg a Benesre is gondoltam, hogy először mindenki az élőként tett utolsó mondatát írja be. Miért övön aluli? Benesnél én egyből a szellemkénti utolsó mondatot akartam írni, de nem jutott eszembe, mire megtaláltam, már bennt volt a helyes. Szerintem azért volt övön aluli a thx-es kérdés, mert annak a filmnek a szövegkönyve nem tartozik szorosan az sw-hez. Ennyi erővel akármelyik más utalás lehetne kérdés, mondjuk az Armageddonból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Karrde: Én se láttam a THX-t Én a hétvégén látni fogom, mert végre időt tudok rá keríteni. Ugyanis itt van nálam, hála Krandénak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Dzséjt - 1. : Ezt: " Miért nem küldöd el a nagy kérdésre a választ?" Rognak írtam Az idézetre már aztán elküldtem, ahogy megjelent. A teszttel nem akarok foglalkozni, mert az elég magas. Hogy a francba fogok én így normális kvízt összeállítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Én a hétvégén látni fogom, mert végre időt tudok rá keríteni. Ugyanis itt van nálam, hála Krandénak Nem kell ehhez látni a thx 1138-at, ez egy sima sw érdekesség.A trilógia dvd extráján is megemlítik. Nem hiszem el hogy mindig elfelejtem a fordulót.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Szerintem azért volt övön aluli a thx-es kérdés, mert annak a filmnek a szövegkönyve nem tartozik szorosan az sw-hez. Ezt én csak az egyik VOX-ból tudom, hogy ott mondják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. a tesztre küldöm, amint mindenkié befut. Tesztet meddig lehet beküldeni? Ma már biztos, hogy nincs energiám hozzá. A feladvány beírásától számított 4 napig, szóval bőven van időd. THX - a filmet én sem olyan régen láttam, de úgy voltam vele, hogy rengeteg helyen volt már erről a mondatról szó, szerintem ezen a fórumon is, én legalábbis már TV-ben is hallottam az ilyen Fókusszerű műsorokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Nem kell ehhez látni a thx 1138-at, ez egy sima sw érdekesség.A trilógia dvd extráján is megemlítik. Aha, aki jól tud angolul, az talán meg is érti Aki meg nem, mint pl. én, és még tudok itt másról is, az meg nem érti a trilógia extrákat. SW érdekesség, de ez a kvíz a filmekről szól. Szerintem szorosan arról, de lehet, hogy én tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Hogy a francba fogok én így normális kvízt összeállítani? Tökéletesen jó lesz egy kvíz könnyebb kérdésekkel is, ne aggódj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. (szerkesztve) A feladvány beírásától számított 4 napig, szóval bőven van időd. Köszi Mármint a választ köszi. Szerkesztve: 2006. November 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Köszi a bíztatást. Amúgy is van két hetem, meg már agyalok is rajta, és ha nem lövik el addigra a kedvencemet mindenképp berakom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Várjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Én is várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Akárcsak én. Rog: ha mást nem, tippeléses módon próbálkozz. De van időd utána is járni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Rog: ha mást nem, tippeléses módon próbálkozz. De van időd utána is járni. Ez az. Nem szabad feladni, ezek is fincsi dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 2. Nekem tetszett a forduló. THX-es kérdés belefért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. No, mivel lejárt az idő, úgy gondolom, hogy a tesztre megadom a megfejtést, így mindenki tudhatja, hány pontot ért el: 1. Hány ruhát viselt összesen Padmé Amidala Naberrie a 3 film során. a) 33 - 9 ep1, 13 ep2, 11 ep3 Íme: 2. Ki volt a Zsivány 2 a hothi ütközetben? d) Zev Senesca (őt lőtték ki Luke mellől, mikor másodszorra akartak horgonyt dobni a lépegetőkre) 3. Hol van Jabba tetoválása? c) jobb alkar (Elég szutyokul, de azért halványan látszódik ebben a jelenetben a jobb alkaron a horgonyforma tetoválás, mozgó képen jobb.) 4. Melyik az az állat, amelyet két részben is említenek, de egyikben sem láthatunk. b) gundark ? ep2-ben Obi-Wan, ep5-ben Solo emlegeti. 5. Hány TIE vadászt lőtt le Luke az ep4-5-6-ban? d) 3 ? 2-t a Falcon lézerágyújával, 1-et X-szárnyúval Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Lejárt az idő?Én azthitem hogy csütörtökig lehet küldeni a válaszokat, mint általában.Pedig már megvolt pár.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. (szerkesztve) Hármat eltaláltam az ötből. Nem is rossz. Coce! Ezeknek a fordulóknak a pontjait gyűjtöd? Szerkesztve: 2006. November 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Én négyet. Senesca kitolt velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. A következő fordulót Te csinálod Rog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. A jövő heti lesz az enyém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. (szerkesztve) Lejárt az idő?Én azthitem hogy csütörtökig lehet küldeni a válaszokat, mint általában.Pedig már megvolt pár.. Pedig még lejebb írtam is, hogy ez is csak négy napig küldhető be, mint az idézetesre (legalábbis a Bevezetőben négy nap van kitűzve a PÜ-s válaszra, aztán, hogy Coce hogy s miként csinálja, azt nem tudom, én tartottam magam ahhoz az egyszerűség kedvéért). Coce! Ezeknek a fordulóknak a pontjait gyűjtöd? Hát legalábbis én elküldtem neki a pontokat. Szerkesztve: 2006. November 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Jabba tetkója itt jobban látszik: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Na nézegessétek a pontokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Fenébe, elszámoltam a ruhákat. Nekem 34 jött ki (vajon hol számoltam el?), aztán mivel ilyen nem volt, hozzácsaptam az álca két ruhát is, így kijött az egyik megoldás Azon rontottam el, hogy a menekült hajón más a fejdísz (a ruháról nem látom, hogy ugyanaz-e), így azt külön vettem. Szóval akkor az annak a ruhának számít, amit felszálláskor is visel? Jabba meg nálam vaktipp volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Jabba tetkója itt jobban látszik: Régebben tengerész volt az öreg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Na nézegessétek a pontokat! Egy összesített nagy eredményt szívesen megnéznék még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Régebben tengerész volt az öreg. Popeye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.