Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Easter Egg: holnap elárulom majd, ha addig nem látok helyes megfejtést. Tehát a GL nem helyes Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Még egy segítség. A 4. képen nem a Millenium Falcon a lényeg! Itt az 1000-est és az YT-1300-ast is ki akartam zárni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) Tehát a GL nem helyes Nem. AMugy az összes képet nézni kell, az első képpel csak célozni akartam, hogy vajon mi célból lehet a homályosítás egy tömeg esetében, és csak 2 szereplő maradt meg élesen a képen. Ennél többet nem segítek... Szerkesztve: 2007. Május 25. - Coce_Plant Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Gratulálok Karrde!!! Köszi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Gratulálok! Köszi SimonZ, Bomarr Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hát ez szép feladvány volt! Gratula a kvízmesternek is! Mostantól senki nem cseszegethet a "Vadernek milyen színű gombjai vannak" kérdésem miatt. Az semmi volt ehhez képest. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Mostantól senki nem cseszegethet a "Vadernek milyen színű gombjai vannak" kérdésem miatt. Az semmi volt ehhez képest. Háááááááát... annak nem tudtam utánna járni, ennek igen Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Háááááááát... annak nem tudtam utánna járni, ennek igen Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Mostantól senki nem cseszegethet a "Vadernek milyen színű gombjai vannak" kérdésem miatt. Az semmi volt ehhez képest. A zenei kérdéseidről nem is beszélve Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. A zenei kérdéseidről nem is beszélve Kár volt felhoznom a dolgot... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Kár volt felhoznom a dolgot... De nem is tudom, hogy miért az reklamál, aki azért kisebb bukkanóval, de meg tudta őket fejteni Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Az Easter Egg az lett volna, hogy ha az összes képen összeadjuk a látsódó karaktereket, 30 jött volna ki... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Törtem a fejem rajta reggel, de ez eszembe nem jutott volna Micsoda nehéz feladvány Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Grat a nyertesnek. Amúgy Dzséjt jobban megfogalmazta a kérdést. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Törtem a fejem rajta reggel, de ez eszembe nem jutott volna Micsoda nehéz feladvány Csak érdekességként szántam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Csak érdekességként szántam. De azért jó volt Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Csak érdekességként szántam. Gratulálok Coce! Nagy meló lehetett úgy összeválogatni a képeket, hogy stimmeljen! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Gratula, Miss, ügyes vagy! Köszi, hogy vártatok rám, de a péntek az abszolút kiesett, mert ilyenkor a barátnőm igényt tart rám Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Tényleg, már emlékszem én is. Bravo coce! Nagy meló volt, de megérte. Oldi: Dzséjt egyértelműen leírta mit kell csinálni. Ez így túl egyszerű lett volna. Látom az eszedet is tőlem örökölted. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Gratula, Miss, ügyes vagy! Köszi Csak plusz infókkal ment a dolog, először csak lestem, hogy is van az egész. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Az Easter Egg az lett volna, hogy ha az összes képen összeadjuk a látsódó karaktereket, 30 jött volna ki... Wownye Nem semmi meló lehetett összehozni Eszembe sem jutott ez a lehetőség (pedig gondolkodtam rajta sokat). Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. A 66-os parancsos bevonuláson kellett ügyködnöm, hogy ott meg lehetett dobni a légióval a számot, meg az első képen a homályosítás szolgálta ezt a célt, hogy konkrétan meg lehessen számolni a karaktereket, mert annál a képnél kicsit problémásabb lett volna. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Gratula Dzséjt és MissKarrde! Nekem a 900 éves dolog nem ugrott be, a többit kitaláltam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Köszi Nekem a többség kapásból ment, csak néhánynak kellett utánanézem, pl. cella szám, dekk szám, és a JarJaros esett le utoljára Pedig majd kiüti az ember szemét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. (szerkesztve) Tényleg, már emlékszem én is. Bravo coce! Nagy meló volt, de megérte. Oldi: Dzséjt egyértelműen leírta mit kell csinálni. Ez így túl egyszerű lett volna. Látom az eszedet is tőlem örökölted. Hát a franc se gondolta, hogy a kódok azok a számok amiket a képek takartak Szívatás volt punktum :D Szerkesztve: 2007. Május 26. - Oldfighter Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hát a franc se gondolta, hogy a kódok azok a számok amiket a képek takartak Utána volt jó, mikor már tudta az emberlánya, hogy mit kell keresni a képekben Na de ha nem lépsz le msn-ről Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Hozzászólás ideje: 2007. Május 26. Gratula Dzséjt és MissKarrde! Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Én benne lennék a kvíz folytatásában. A formáját kellene megtalálni, és főleg a játékmestert, coce-t megkérdezni, mit szól hozzá. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Én is benne lennék, de főleg hétvégén. Hétköznap este esélyem sincs Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Hát milyet szeretnétek? Nyitott vagyok mindenfajta kreativitásra! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.