Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Összeségében tetszett. :lol: Egyedül az a Halálcsillagos kérdés volt, ami furcsa volt nekem így külső szemlélőként. A Bad feelinges kérdés meg emlékeztetett a kedvenc kérdésemre, így az külön megmelengette a szívemet. :lol:

Hozzászólás ideje:

Azt is szokták mondani kártya partikon, hogy ami fekszik az fekszik.

Én a válaszomba nem írtam bele kölön Luke-ot. Azért mert Solo volt a kérdés, Solo pedig túlélési próba volt.

Vader:"Előbb kipróbáljuk Solo kapitányon"

Erre vonatkozott a kérdés.

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:
Egyébként az egyik legnehezebb kvíz volt. Gratula lokateeli, bár kicsit valóban lassú voltál. :lol:

Ki nyerte a privis kérdést?

Egy biztos:

Én nem, elbarmoltam az időmet a topicban. :lol:

"Hogy megtudja, Luke-nak jó lesz-e."

Ennyi erővel Ody, hogy Vader megtudja hogy Luke-nak tetszeni fog?Hogy jó lesz e neki a karbon tömb színe?

Hozzászólás ideje:
Egyébként az egyik legnehezebb kvíz volt. Gratula lokateeli, bár kicsit valóban lassú voltál. :lol:

Ki nyerte a privis kérdést?

TE.

Köszönöm az elismerést. Igyekeztem.

Hozzászólás ideje:
Egy biztos:

Én nem, elbarmoltam az időmet a topicban. :lol:

"Hogy megtudja, Luke-nak jó lesz-e."

Ennyi erővel Ody, hogy Vader megtudja hogy Luke-nak tetszeni fog?Hogy jó lesz e neki a karbon tömb színe?

Igen, az én válaszom se teljes.

Hozzászólás ideje:
Akkor két értelmű volt. Figyelmen kívül hagytuk, hogy miért is próbálta ki rajta.

Pedig ezt szántam a legegyértelműbb kérdésnek, azt hittem, hogy többibe több belekötni valót találtok.

Hozzászólás ideje:
Összeségében tetszett. :lol: Egyedül az a Halálcsillagos kérdés volt, ami furcsa volt nekem így külső szemlélőként. A Bad feelinges kérdés meg emlékeztetett a kedvenc kérdésemre, így az külön megmelengette a szívemet. :lol:

HCS-s kérdés fogalmazásában sokat gondolkodtam a leghelyesebb megfogalmazáson, meg azon, hogy feltegyem-e.

Mert jó e a valós filmidőt a filmben elhangzott időintervallummal összehasonlítani.

Aztán azt mondtam, ez amolyan bakiféle érdekesség, hátha valaki lemérte magának, és vágja.

Bad feelinges-et teljesen az a kedvenc kérdésed ihlette, büszke vagyok, hogy méltó lehettem hozzád.

Hozzászólás ideje:

Még hány forduló várható?Remélem hogy lesz még minimum 15, mert ha egy kicsit gyúrok 3. még lehetek. :lol:

Hozzászólás ideje:
Miért nem? :D

Mert egyszerűen nem jut eszembe kapásból, és baromira lusta vagyok megkeresni a forgatókönyvekben :) Meg aki nem tudja, az nem tudja, slussz, így tisztességes :D

Úgysem számít az a pont nálam, amit ezért kapnék :)

Hozzászólás ideje:
Mert egyszerűen nem jut eszembe kapásból, és baromira lusta vagyok megkeresni a forgatókönyvekben :) Meg aki nem tudja, az nem tudja, slussz, így tisztességes :D

Úgysem számít az a pont nálam, amit ezért kapnék :)

Karrde, ez egy játék.Nem a pontszám a fontos.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ki akarja még próbálni valaki magát játékvezetőként? Mert most nem leszek itthon esténként, és egy kicsit meg amugy is pihengetnék. :(

Szóval ha Lok akarja, vagy valaki más, akkor én megadom rá az engedélyt, ha a többiek is úgy akarják! Azt mondom használjátok ki a lehetőséget, mert utánna ez a barom(én) huzamosabb időre visszatér játékot vezetni... :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.