Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Egyébként az egyik legnehezebb kvíz volt. Gratula lokateeli, bár kicsit valóban lassú voltál. Ki nyerte a privis kérdést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Igazából én bujtottam fel Ody-t. Mint külső szemlélő mondtam neki Ilyenkor mondják a kártya partikon, hogy kibiceknek pszt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Összeségében tetszett. Egyedül az a Halálcsillagos kérdés volt, ami furcsa volt nekem így külső szemlélőként. A Bad feelinges kérdés meg emlékeztetett a kedvenc kérdésemre, így az külön megmelengette a szívemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Azt is szokták mondani kártya partikon, hogy ami fekszik az fekszik. Én a válaszomba nem írtam bele kölön Luke-ot. Azért mert Solo volt a kérdés, Solo pedig túlélési próba volt. Vader:"Előbb kipróbáljuk Solo kapitányon" Erre vonatkozott a kérdés. Szerkesztve: 2006. Október 26. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Egyébként az egyik legnehezebb kvíz volt. Gratula lokateeli, bár kicsit valóban lassú voltál. Ki nyerte a privis kérdést? Egy biztos: Én nem, elbarmoltam az időmet a topicban. "Hogy megtudja, Luke-nak jó lesz-e." Ennyi erővel Ody, hogy Vader megtudja hogy Luke-nak tetszeni fog?Hogy jó lesz e neki a karbon tömb színe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Vader:"Előbb kipróbáljuk Solo kapitányon"Erre vonatkozott a kérdés. Akkor két értelmű volt. Figyelmen kívül hagytuk, hogy miért is próbálta ki rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Egyébként az egyik legnehezebb kvíz volt. Gratula lokateeli, bár kicsit valóban lassú voltál. Ki nyerte a privis kérdést? TE. Köszönöm az elismerést. Igyekeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Egy biztos:Én nem, elbarmoltam az időmet a topicban. "Hogy megtudja, Luke-nak jó lesz-e." Ennyi erővel Ody, hogy Vader megtudja hogy Luke-nak tetszeni fog?Hogy jó lesz e neki a karbon tömb színe? Igen, az én válaszom se teljes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Én nem is küldtem még privit (így nem lehettem az első), és van egy olyanom, hogy nem is fogok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Akkor két értelmű volt. Figyelmen kívül hagytuk, hogy miért is próbálta ki rajta. Pedig ezt szántam a legegyértelműbb kérdésnek, azt hittem, hogy többibe több belekötni valót találtok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Ilyenkor mondják a kártya partikon, hogy kibiceknek pszt Akkor mázli, hogy nem kártya partin vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Sztem Dzséjt-é az első teljesen korrekt válasz. Szerkesztve: 2006. Október 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Sztem Dzséjt-é a teljesen korrekt első válasz. Dzséjt ma is tarolt nem hiányzik neki a pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Én nem is küldtem még privit (így nem lehettem az első), és van egy olyanom, hogy nem is fogok Miért nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Akkor mázli, hogy nem kártya partin vagyunk Akkor majd a kibicek egymással dumálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Akkor majd a kibicek egymással dumálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Összeségében tetszett. Egyedül az a Halálcsillagos kérdés volt, ami furcsa volt nekem így külső szemlélőként. A Bad feelinges kérdés meg emlékeztetett a kedvenc kérdésemre, így az külön megmelengette a szívemet. HCS-s kérdés fogalmazásában sokat gondolkodtam a leghelyesebb megfogalmazáson, meg azon, hogy feltegyem-e. Mert jó e a valós filmidőt a filmben elhangzott időintervallummal összehasonlítani. Aztán azt mondtam, ez amolyan bakiféle érdekesség, hátha valaki lemérte magának, és vágja. Bad feelinges-et teljesen az a kedvenc kérdésed ihlette, büszke vagyok, hogy méltó lehettem hozzád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Akkor mázli, hogy nem kártya partin vagyunk De még mekkora, már rég gatya nélkül lennék, kártyában laposra lehet verni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Büszke vagyok én is rád ifjú padawan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Büszke vagyok én is rád ifjú padawan! Köszönöm, mesterem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Még hány forduló várható?Remélem hogy lesz még minimum 15, mert ha egy kicsit gyúrok 3. még lehetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. De még mekkora, már rég gatya nélkül lennék, kártyában laposra lehet verni Háh de ez nem kártya kvíz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Miért nem? Mert egyszerűen nem jut eszembe kapásból, és baromira lusta vagyok megkeresni a forgatókönyvekben Meg aki nem tudja, az nem tudja, slussz, így tisztességes Úgysem számít az a pont nálam, amit ezért kapnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Mert egyszerűen nem jut eszembe kapásból, és baromira lusta vagyok megkeresni a forgatókönyvekben Meg aki nem tudja, az nem tudja, slussz, így tisztességes Úgysem számít az a pont nálam, amit ezért kapnék Karrde, ez egy játék.Nem a pontszám a fontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Karrde, ez egy játék.Nem a pontszám a fontos. Tudom, de akkor is lusta dög vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Tudom, de akkor is lusta dög vagyok Hiba. Tessék sűrűbben SW filmet tekintgetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Vagy csak megtanulni hol keressük a megoldást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Vannak ötleteim, az nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ki akarja még próbálni valaki magát játékvezetőként? Mert most nem leszek itthon esténként, és egy kicsit meg amugy is pihengetnék. Szóval ha Lok akarja, vagy valaki más, akkor én megadom rá az engedélyt, ha a többiek is úgy akarják! Azt mondom használjátok ki a lehetőséget, mert utánna ez a barom(én) huzamosabb időre visszatér játékot vezetni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Meguntad coce? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.