Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Én meg a Ki-Adisat értettem félre, azt olvastam, hogy kit játszott még. Ez a falon állatka meg jól kifogott rajtam. Végül már a filmet bogarásztam, de dunsztom nem volt, mi az ottan. Ma is tanultam valami újat De legalább a nagykérdés most nem fogott meg. Szerkesztve: 2006. November 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Ennél a színészesnél csak akkor ugrott be, hogy kettőt is játszott, mikor elküldtem az elsőt. Gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Egyet behúztam én is. Ráadásul a nagykérdés megizzasztott! Én is kettőt.A nagykérdést tudtam, de csak a magyar változatból. A tauntaunos kérdésben a google segítségemre volt.Azért írtam kettőt mert 2 állat volt a falon. Szerkesztve: 2006. November 9. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Dzséjté volt a leggyorsabb nagykérdés megfejtés. Vannak hitetlenkedők a tauntaunnal kapcsolatban, mert akkor screenshotot tudok beszúrni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Én is kettőt.A nagykérdést tudtam, de csak a magyar változatból. A tauntaunos kérdésben a google segítségemre volt.Azért írtam kettőt mert 2 állat volt a falon. És ott gondolom nem volt leírva, hogy melyik melyik oldalán van Solonak. De mondom legközelebb ezért csak egy megoldást lehet írni, és nem felsorolást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Tehetnél be, hogy először életemben én is lássam. Hihetetlenm, hogy van olyan dolog az SW-ben, amit még nem vettem észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Tehetnél be, hogy először életemben én is lássam. Hihetetlenm, hogy van olyan dolog az SW-ben, amit még nem vettem észre. http://www.theforce.net/swtc/decorate.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. De mondom legközelebb ezért csak egy megoldást lehet írni, és nem felsorolást. Én egyet írtam be. A taut és tojtak rám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Én egyet írtam be. A taut és tojtak rám. Hát jó, csak Obi azért gyorsabban beírta. És most azt még elfogadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Tehetnél be, hogy először életemben én is lássam. Hihetetlenm, hogy van olyan dolog az SW-ben, amit még nem vettem észre. Rohadt ftp mostanra töltötte fel. http://coceplant.uw.hu/tauntaun1.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Kösz coce. A sötét sarkokat nem szoktam nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Akkor mostantól tessék azt is nézni, mert így jár az aki nem nézi az SW filmekben a sötét sarkokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Remélem a balszerencse szám ellenére tetszett a forduló, jövő héten pedig következhet Rog és majd SimonZ fordulója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Jó volt ez a forduló is 13-as szám nem hozott szerencsét, nem úgy, mint a szóbeli érettségin a péntek 13 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Az elkövetkezendő két forduló gazdájának üzenem, kérlek egyértelmű kérdéseket írjatok. OFF Például tegnap játszottam kvízkirályon, egy általános filmes topicban megkérdezték hogy ki játszotta Jack-et, filmet nem is mondanak.Rámegyek hogy Matthew Fox(Lost), erre Leonardo Titanic Caprio volt a helyes megfejtés. ON Szóval az ehhez hasonló kérdéseket hanyagoljuk. Itt a tautaun-ról egy jobban látható kép: http://www.theforce.net/swtc/Pix/books/scr...k/carbonite.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Számomra balszerencsét hozott: kezdve azzal, hogy tök lassú a netem, aztán folytatva azzal, hogy Sullust mégcsak be se ugrott (ez nagyon ritka nálam ) folytatva a nagy kérdés nem rá vágásával, pedig egyik kedvenc jelenetemről van szó Szóval számomra balszerencsét hozott. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Az elkövetkezendő két forduló gazdájának üzenem, kérlek egyértelmű kérdéseket írjatok. Én az érthetőségre próbálok törekedni, csak ez egy kicsit ratyi dolog, mert van két feladványom amit beraknék de nem tudom sehogy se egyértelműen megfogalmazni rá a kérdést. Így azok sajna kiesnek Szerkesztve: 2006. November 9. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Jó volt ez a forduló is 13-as szám nem hozott szerencsét, nem úgy, mint a szóbeli érettségin a péntek 13 A 13-as szám most nekem annyiból szerencsét hozott, hogy a nagykérdés hetek óta nem fogott meg először. A net lassúságát meg én idéztem elő, viszont a kvíz időtartalmára jól leállt magától a töltés, most meg gyorsabban tölt, mint valaha. Szóval nekem szerencsét hozott, mint '85 szeptemberében, pénteken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szóval számomra balszerencsét hozott. Fel a fejjel, legközelebb jobban sikerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Itt a tautaun-ról egy jobban látható kép:http://www.theforce.net/swtc/Pix/books/scr...k/carbonite.jpg Ezen aztán mi jobban látható? Rog: ha szerinted jók a kérdéseid, segíthetek egyértelműen megfogalmazni, vagy valamilyen szinten segíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Rog: ha szerinted jók a kérdéseid, segíthetek egyértelműen megfogalmazni, vagy valamilyen szinten segíteni. Oké. Akkor majd átgondolom azt a kettőt és elküldöm Neked a kérdések vázlatát meg azt hogy mi velük a bibi. Szerkesztve: 2006. November 9. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Rendben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. OK de hol van itt tauntaun??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. OK de hol van itt tauntaun??? A falon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. A falon. Legalább is a feje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Fel a fejjel, legközelebb jobban sikerül. Köszönöm! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Új pontszámok beszúrva a legutóbbi fordulóban. Akkor a héten hogy lesznek a fordulók és mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Rog fordulója jön? Érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Akkor a héten hogy lesznek a fordulók és mikor? Az enyém lehet csütörtök este nyolc, de ha több is lesz a héten akkor máskor is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Jó lesz a csüt 8 óra. Az már egy megszokott időpont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.