Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. 3263827 Ezért nem kapsz pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Átvágtál, Dzséjt? Feketét kapsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Kié a leggyorsabb privis? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Én csak kinéztem a képes forgatókönyvből :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Kié a leggyorsabb privis? Egy kicsit gondban vagyok vele. Azt mindig úgy vesszük hogy legyen benne az epizód száma, azon belül jelenet, és ki kinek mondja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Átgondoltam és MissKarrde küldte be az első teljes értékű választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Átgondoltam és MissKarrde küldte be az első teljes értékű választ. Az enyémből hiányzott a pontos jelenet igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Az enyémből hiányzott a pontos jelenet igaz? Sajnos igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Átgondoltam és MissKarrde küldte be az első teljes értékű választ. Tényleg?? Hihetetlen De azért jó érzés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Tényleg?? Hihetetlen De azért jó érzés. Gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Ja és örülök hogy tetszett a fordulóm. Mondjuk nem fognám rá hogy nagyon nehéz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Gratula. Köszi Jó forduló volt, volt két kérdés, amire egyáltalán nem tudtam a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Ja és örülök hogy tetszett a fordulóm. Mondjuk nem fognám rá hogy nagyon nehéz volt. Könnyűnek se nevezném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. volt két kérdés, amire egyáltalán nem tudtam a választ. Én a cella számát és a Bogden holdját nem tudtam volna. Amúgy a liftes volt az a kedvencem amit a múltkor emlegettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Könnyűnek se nevezném. Akkor egy kicsit alábecsültem magam. Már hallom is belülről. "You underestimated my power!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Én fura, de a régi szinkronból jegyeztem meg (SE). Ott olyan tagoltan mondja Luke / Han: 32 - 63 - 8-27 Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Karrde-nek gratula a leggyorsabb privisért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 17. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Végülis akkor most hétvégén számíthatunk egy Zoli féle fordulóra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Jó lenne tudni. Nagyon úgy néz ki el is felejtette... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Dehogy felejtettem el! Csak vártam, hogy a többiek mit reagálnak egy hétvégi körhöz. Szombat este nekem vígan jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Akkor jó. Szombaton EP4-6 nézés lesz, remélem végzek a kezdésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Nekem jó a szombat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Akkor jó. Szombaton EP4-6 nézés lesz Már megint? Kezdeni 8 körül kéne, ugye? OFF Előtte lehet, hogy a székesfehérvári Media Marktba megyek, zenei CD-pakkot venni. Remélem, még lesz belőle... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Kezdeni 8 körül kéne, ugye? Péntek-szombat SAGA megtekintés, itthon. Rákaptam az ízére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Szombat 8 oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Akkor lesz ma kvíz? Este ugyanis Cegléden leszek, és havert már rábeszéltem, hogy 8-kor enyém a gépe a kvíz miatt Utána megyünk csavarogni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Remélem, lesz. Én utána sörözgetni fogok, ha minden igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Utána megyünk csavarogni Végre valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.