Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Pedig már kezdetm örülni. Ugyan már, ma kifejezetten lassú és béna voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Tervem szerint bevállt a beugratós nagykérdés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Tervem szerint bevállt a beugratós nagykérdés! Szerencsére leesett utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Tervem szerint bevállt a beugratós nagykérdés! Minden a terveid szerint halad? Engem nem tudtál megtéveszteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Tervem szerint bevállt a beugratós nagykérdés! Nem ugrasztott az Minket sehová. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Akár bevált, akár nem, én nem másítom meg, amit beküldtem. Ha rossz, akkor sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Tervem szerint bevállt a beugratós nagykérdés! Majdnem beugrottam, aztán mégsem. Csak már megint lelassított a kitöltetlen téma rublika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Akár bevált, akár nem, én nem másítom meg, amit beküldtem. Ha rossz, akkor sem. Ne legyél ilyen könnyen feladós, Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Majdnem beugrottam, aztán mégsem. Csak már megint lelassított a kitöltetlen téma rublika Engem a betevés az elküldött mappába szokott lelassítani, mivel nincs elég hely hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Nagyon cseles volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. már megint lelassított a kitöltetlen téma rublika Engem meg a hosszas megfogalmazás. De legalább meglett végre az első kvízes pontom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Coce! A jövő hetit csinálhatom én? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Coce sztem elsősorban rám értette Én nagyon benéztem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Coce! A jövő hetit csinálhatom én? Ezt még kérdezni kell? Ide vele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Ne legyél ilyen könnyen feladós, Karrde. Nem vagyok feladós, van, aki ezt tudja De egyszerűen nincs hangulatom azon agyalni, hogy mi volt ebben a csel. Mivel én olyan egyenesen gondolkodós csaj vagyok Lökött cselezgetésekhez, és átvágásokhoz nem értek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Majd én is csinálhatok egyszer? úgy kipróbálnám milyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Nem volt ebben semmi átvágás, meg cselezgetés. Ez egy jelenet a filmekből. Nem kell átverésre gondolni. Esetleg összekeverhető egy másik jelenettel? Na bummm.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Lökött cselezgetésekhez, és átvágásokhoz nem értek Hát milyen csempész feleség vagy te, ha ezekhez nem értesz? Szegény Talon Karrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. (szerkesztve) Nem csempész féleséget akartál írni? Szegény Talon Karrde meg a harmadfokú unokatestvérem Miss vagyok, még nem mentem férjhez Amúgy meg TM, aki vagyok, nem ért ehhez, Miss Marteenca Karrdéval más a helyzet Szerkesztve: 2006. December 7. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Hát össze is keverték páran! Persze csinálhattok fordulót, mindenkinek megvan adva a lehetőség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Hát össze is keverték páran! Nem írnád meg priviben, hogy az enyém jó lett-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Miss vagyok, még nem mentem férjhez Ez már szemantikai kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Ez már szemantikai kérdés. Milyen kérdés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Ne káromkodj, Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Milyen kérdés? A szemantika a nyelvtani formák és a nyelvi jelentések változásával foglalkozik. Itt mondjuk az van hogy amíg nincs férjed addig Miss vagy, a férjhez menés után pedig Mrs leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Ezt találtam: szemantika: a szemiotikának az az ága, amely a jelek és a jelölt tárgyak, illetve a jelek és a jelentés közötti viszonyokat tanulmányozza. (szintaxis, pragmatika.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Közben rákerestem, és hasonlót találtam, de a Te meghatározásod érthetőbb Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Ne káromkodj, Rog. As You wish. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. (szerkesztve) Közben rákerestem, és hasonlót találtam, de a Te meghatározásod érthetőbb Köszi Én akkor kerestem rá amikor a Con Air-ben meghallottam. És nncs mit. Inkább leírtam mi az nehogy azt higyjétek hogy tényleg káromkodok. Szerkesztve: 2006. December 7. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 11. Legutóbbi fordulóban frissítettem a pontokat, akkor szerintem itt lenne az ideje, hogy lefixáljátok, hogy mikor legyen az Ody féle forduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.