Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Mindenképp a kitalált rendszer lesz. Ha kevesebben lesztek mint 10, akkor erőfitogtatásként megválaszolhat egy ember többet is, hogy bemutassa, hú de milyen nagytudású... Ismételni tudom csak önmagamat, megkérném a "gyosabb netkapcsolattal bírókat és jobb tudással rendelkező játékosokat", hogy ne a selejtezőben fitogtassák tudásukat azzal, hogy megválaszolják az összes kérdést ezzel kiejtve a többi játékost. De szerintem ezt nem is kell kérnem, hisz mindenki tudja, hogy ez egy ünnepi összejövetel lesz, és nem egy vérre menő brutális verseny. Majd a következő ünnepikvízen, mikor a fődíj egy Skywalker Ranchra szóló tanulmányút lesz, akkor lehettek harciasabbak a versenyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Végül úgy alakult, hogy itt tudok lenni. Sztornó lett a program, ami közbejött, és ennek nagyon örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Akkor ezennel visszaadom a karmesteri pálcát, coce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszönöm. Csak sajnos te nem tudsz játékos lenni, mert elég nagy előnyeid lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszönöm. Csak sajnos te nem tudsz játékos lenni, mert elég nagy előnyeid lennének. Plusz a nyereményeket is én adom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Végül úgy alakult, hogy itt tudok lenni. Na ennek nagyon örülök én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Az órám szerint még 16 perc van hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Még időben estem be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Remélem mindenki felkészült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Én kész vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Egy már van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Még egy 5 perc türelmi időt várunk, hogy ha épp még valaki beesne, ne maradjon le a fordulóról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Jah, vagyunk néhányan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. (szerkesztve) Red 4, Standing By! Szerkesztve: 2007. Május 25. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Látom Dzséjt, megelőlegezted magadnak az egyes sorszámot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Red 4, Standing By! Akartam is mondani, hogy túl nagyképű volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Itt remegek! Mi lesz már?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Akartam is mondani, hogy túl nagyképű volt. Ezért is javítottam, tudtam, hogy nem hagyjátok ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Itt remegek! Mi lesz már?! Orki drága, ne remegj annyira. Én neked drukkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. 21:10 -kor aki bújt, aki nem, elkezdjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Itt remegek! Mi lesz már?! Még be kell várni a lassú dögököet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Orki drága, ne remegj annyira. Én neked drukkolok. .......Azért köszönöm, bár nem vagyok akkora spíler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Masszírozza meg valaki Orkit, mert Odyval úgy döntöttünk 21:10-ig várunk, hogy mégtovább feszítsük a húrt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Akkor pont beestem Másfél perce értem haza... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Úgy látszik nem lesz selejtező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Battle Of Yavinnal melegítek éppen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Akkor pont beestem Másfél perce értem haza... Egyből rohantál a géphez? Ez dicséretes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Masszírozza meg valaki Orkit, mert Odyval úgy döntöttünk 21:10-ig várunk, hogy mégtovább feszítsük a húrt. Pedig már rajtra kész vagyok. Minden pdf file megynitva a képes for. könyvből, a hat film elindítva, lepauzázva, ep4 zene szól, torrent kilővel, F5 gombon a bal mutatóujj... na jó, csak viccölök, egyedül a torrent van kinyomva meg a zene szól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ugyanugy fog zajlani, csak egy ember több kérdést is megválaszolhat akkor. Rá van bízzva, mennyire diplomatikus a társaival szemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Egyből rohantál a géphez? Ez dicséretes. Jaja, reménykedtem benne, hogy még nem kezdödött el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.