Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17.19 éve Szerző Donát, sajnálom! Nem firtatom az okát. Kitartást az elkövetkező napokra! Kis búfelejtőnek nézd meg a mai fordulót!
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17.19 éve Bocsi srácok, hogy nem voltam. Dobott a barátnőm :lol: Donát Uhhh.....Ez sz*r ügy. Sajnálom én is Másrészről Kantinban vagy. Ne tétováz! Idd le magad, itt legalább baj nélkül megteheted. :S
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve Sajnálom, Donát Gondoltam is rá tegnap, hogy vajon hol lehetsz.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve Köszönöm srácok (És Miss ), legközelebb már biztos leszek. Coce: Nagyon tetszett az első kör, nagyon jól állítottad össze. Azt hiszem Vos mester esetében labdába rúghattam volna, Shminél biztos nem, a harmadik kérdésről meg már ne is beszéljünk Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve Szerző Örülök, hogy tetszett. A versenyszellem szerintem kihozott volna többet is Donát! Egy kis összefoglaló eredmény listát beszúrok, de még elfogadom a későbbi megfejtéseket is. Mindenki nézze meg a pontjait, és akkor tudhatja, hogy jó megoldást-e küldött be. Csabai D-0-N/A-7: 1 pont Dzséjt: 4 pont Loki R. Lokatelli: 3 pont Teenca mint MissKarrde: 2 pont alias Ponda Baba (Obi1): 2 pont Ody Mandrell: 3 pont Oldfighter: 0 pont Szerkesztve: 2006. Augusztus 23.19 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve Ezt kár volt sztem. Mert aki nem jót írt, az kutakodni fog, és korrigál. Így mindenki max. pontot kaphat, ami a verseny szempontjából teljesen irreális.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve A második forduló akkor mikor lesz? Ugye nem ma? Donát Nem. Valószínűleg 6 nap múlva.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18.19 éve Szerző Lényegtelen, mert rossz megoldás nem érkezett, csak semmilyen...
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Az előbb ismét megszünt a net, ha megint ma fog sz**ni velem, agybajt is kapok
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Az előbb ismét megszünt a net, ha megint ma fog sz**ni velem, agybajt is kapok Reméljük kitart addig. Közeleg az idő.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Szerző 20:10 a legvégső határ! Addig megcsinálom a kövi forduló topicját. De 20:10 fele már mindenki azt nézze, mert ha lemarad a kérdésről, magára vessen!
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Hát ez nemigaz, mindig mikor frissítek 3 megoldás már van.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Nah, bazz. Hát nem lemaradtam :S Nem baj oldi! Donát szerkesztett. Ezzel most mi legyen?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Hiába, a gyorsaság Hiába nem írt még senki, mikor látom az új kérdést, előbb küldik el a választ mint én, de hát ez van No nem baj, majd legközelebb
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Coce! A múlt heti kérdésre is megadod majd a választ, és az állást is közlöd?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve Ez nagyon jó volt, köszönöm srácok és Miss, nagyon jól éreztem magam veletek ezen a kvízen (nekem ugyebár ez volt az első). Donát
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.