Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. (szerkesztve) Mert nem tudtam pontosan belőni, hány vizsgám lesz a héten. Ami a drágalátos tanárom hibája, és nem az enyém. Ha nincs rá idő, hát nincs, majd elválik, túlélem. Szerkesztve: 2008. Január 10. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Miért kell az ütemet ilyen komolyan venni? Miért ne tarthatna Donát egy fordulót még Coce előtt, ha van kedve? Én szívesen részt vennék mindkettőn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. (szerkesztve) Huszadika környékén lesz a záró forduló. Előtte beleférhet még egy, de itt Coce a főnök. Szerkesztve: 2008. Január 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Jó volt Rog! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Rog még nem jelzett vissza. Megvolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Válaszoltam is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Válaszoltam is Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szerintem látjuk fent, hogy jött üzenet nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szerintem látjuk fent, hogy jött üzenet nem? Egyértelműen igen . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Én is szeretném ha Donát is tartana egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Látjuk hát Viszont az üzenetnek új megjelenési formája van, amint látom. Meg is lepődtem, hogy milyen profi már ez is . Látom, folyamatosan fejleszted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Viszont az üzenetnek új megjelenési formája van, amint látom. Én olyannak látom amilyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Látjuk hát Viszont az üzenetnek új megjelenési formája van, amint látom. Meg is lepődtem, hogy milyen profi már ez is . Látom, folyamatosan fejleszted Nem változott, ilyen volt régen is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Arra gondoltam, hogy egy külön ablakon jelenik meg, hogy üzenet érkezett. Korábban nem ilyen volt nálam, csak egyszerűen a fejlécen megjelent a 0 helyett az 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Arra gondoltam, hogy egy külön ablakon jelenik meg, hogy üzenet érkezett. Korábban nem ilyen volt nálam, csak egyszerűen a fejlécen megjelent a 0 helyett az 1. OFF Ez csak beállítás kérdése. Valószínűleg bekapcsoltad a funkciót. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Hát nem volt tudatos. Látszik, milyen műkedvelő vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Gratula a fordulóhoz Rog, most visszaolvasva néha eléggé felbambultam és elég leszedált fejet vághattam egy-két kérdésnél. Kicsit agyilag le vagyok fáradva. Donát, nyugodtan tarthatsz egy záró FAN fordulót, nekem is a 20-a környéke a vizsgáim sikeressége szerint fog mehghatározódni. És mindenképp utánna lesz 1-2 nappal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Gratula a fordulóhoz Rog, Köszi most visszaolvasva néha eléggé felbambultam és elég leszedált fejet vághattam egy-két kérdésnél. Miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Oldi ha akarod elküldheted Donát fordulójáig a nagykérdésre a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Oldi ha akarod elküldheted Donát fordulójáig a nagykérdésre a választ. És még mindenki aki akarja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. (szerkesztve) Az eddigi fanos pontok Coce_Plant: 4 pont Darth Füge: 0 pont Donát: 30 pont Dzséjt: 25 pont lokatelli: 19 pont MissKarrde: 19 pont Obi1: 20 pont Ody Mandrell: 31 pont Oldfighter: 15 pont Rog: 16 pont Pildi: 9 pont Szerkesztve: 2008. Január 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szoros, de még nálam az előny, és Donát már nem játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Szoros, de még nálam az előny Akkor már csak meg kell tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 10. (szerkesztve) Coce: Köszi! Mit szólnátok egy hétvégi fordulóhoz, amellyel lezárnánk a FAN köröket? Akkor ezen a hétvégén véget érne a játék FAN része, jövő héten meg Coce lezárná hétvégén az egészet. Vagy erre a hétre már nem szeretnétek kvízt? Csak mert ha Coce 20-a felé szeretné csinálni, valamelyik héten úgyis kettő lenne, és akkor már inkább Coce végső köre előtt legyen egy hét szünet, mint most. De ez csak egy ötlet volt, várom a visszajelzéseket. Szerkesztve: 2008. Január 11. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Miért? Egyszerüen fogalmam se volt a válaszról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. (szerkesztve) Mit szólnátok egy hétvégi fordulóhoz, amellyel lezárnánk a FAN köröket? Nekem bármelyik nap megfelelne. Szerkesztve: 2008. Január 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. (szerkesztve) Oké... mondjuk a vasárnap estéhez ki mit szólna? Szerkesztve: 2008. Január 11. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Vasárnap 20:30 nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Oké, többiek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Good! Goooooood! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.