Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Vasárnap 20:30 nekem jó. Vagyis...nekem kilenc jobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Nekem a vasárnap este semmiképp nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Nekem jó a vasárnap 21:00, de ilyen időben akármelyik másik nap is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Miss: Nem tudom, nekem a vasárnap tűnik a legjobbnak, mert előtte túl korai lenne, utána meg le kell utaznom Debrecenbe vizsgázni. Ody: A kilenc is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 11. Nekem bármelyik nap megfelelne. És bármelyik 21.00 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Miss: Nem tudom, nekem a vasárnap tűnik a legjobbnak, mert előtte túl korai lenne, utána meg le kell utaznom Debrecenbe vizsgázni. Sajna nekem a vasárnap soha nem jó, mert hat után cuccolok össze, és megyek haza. Ha időben van a vonat, akkor fél 10 után érek haza (és akkor még otthon is dolgom van, szóval későbbi óra sem lenne jó), szóval én este mindig úton vagyok. De lehet nyugodtan vasárnap, nem baj, hogy nem veszek részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Karrde: Sajnálom Akkor holnap 21:00 - kor közösen egyensúlyt teremtünk az Erőben, már ami a FAN fordulókat illeti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Na ez a kép most duplán kedvet csinált a holnapi játékhoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Na ez a kép most duplán kedvet csinált a holnapi játékhoz! Reméltem, ezért szenvedtem vele órákat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Jó a marketing. Elismerésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Bízom benne, hogy a kérdések is hozni fogják a marketing színvonalát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Tényleg jó kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Lassacskán elérkezik az idő Ody, nyitsz egy topicot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Lassacskán elérkezik az idő Ody, nyitsz egy topicot? Jaj persze, bocs'. Csak még a Tűzvonalban hatása alatt állok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. (szerkesztve) Nem baj, még úgy is kevesen vagyunk... Egészen pontosan még Pildire és Dzséjtre várunk. 10 perc múlva kezdhetünk, addig még várjunk egy picit Szerkesztve: 2008. Január 13. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Nem baj, még úgy is kevesen vagyunk... Úgymond kevesebben vagyunk mint a tíz éves cigógyerekek a börtönben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Itt vagyok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Nos úgy fest, hogy nem jönnek már mások, úgyhogy lassan belevághatunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Felőlem mehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. A verseny fődíját értettem a megfejtés alatt természetesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. De a verseny fődíja a győztesé, nem azé, aki ráfogad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. De a verseny fődíja a győztesé, nem azé, aki ráfogad Akkor a nyreményt. Így jobb? A lényeg, hogy a lóvéra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Ody, ha nem gond akkor én Pildinek adnám azt az 1 pontot, ami a fogatversenyért jár, mert ő konkrétan azt írta, amit vártam, mármint, hogy pénzt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Szerintem én pontosabba fogalmaztam, de mivel Anakin podját Odytól lestem el, ezért nem bánom, legyen ővé a pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. (szerkesztve) Ok. Jó kis kvíz volt, remek kérdésekkel! Gratula Donát! Remélem végeredményt is lehet majd hirdetni hamarosan. Szerkesztve: 2008. Január 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Gratula a fordulóhoz, méltó zárás volt szerintem. Jók voltak a kérdések, főleg a tanács tagok halálozása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Nem semmi forduló volt. Remélem legalább a nagykérdésre jó lesz a válaszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Oké, akkor mégis csak Odyhoz kerül a pont. Ez esetben a mai eredménylista: Ody: 4 pont Pildi: 1 pont Rog: 1 pont És persze a nagykérdésre jöhetnek a válaszok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 13. Donát, ez a forduló feküdt nekem a legjobban, ahogy látszott is. Nagyon jók voltak a kérdések, gratula De a nagykérdés nem semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.