Hozzászólás ideje: 2008. Január 11.17 éve Nekem jó a vasárnap 21:00, de ilyen időben akármelyik másik nap is.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 11.17 éve Miss: Nem tudom, nekem a vasárnap tűnik a legjobbnak, mert előtte túl korai lenne, utána meg le kell utaznom Debrecenbe vizsgázni. Ody: A kilenc is jó.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 12.17 éve Miss: Nem tudom, nekem a vasárnap tűnik a legjobbnak, mert előtte túl korai lenne, utána meg le kell utaznom Debrecenbe vizsgázni. Sajna nekem a vasárnap soha nem jó, mert hat után cuccolok össze, és megyek haza. Ha időben van a vonat, akkor fél 10 után érek haza (és akkor még otthon is dolgom van, szóval későbbi óra sem lenne jó), szóval én este mindig úton vagyok. De lehet nyugodtan vasárnap, nem baj, hogy nem veszek részt
Hozzászólás ideje: 2008. Január 12.17 éve Karrde: Sajnálom Akkor holnap 21:00 - kor közösen egyensúlyt teremtünk az Erőben, már ami a FAN fordulókat illeti
Hozzászólás ideje: 2008. Január 12.17 éve Na ez a kép most duplán kedvet csinált a holnapi játékhoz! Reméltem, ezért szenvedtem vele órákat!
Hozzászólás ideje: 2008. Január 12.17 éve Bízom benne, hogy a kérdések is hozni fogják a marketing színvonalát
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Lassacskán elérkezik az idő Ody, nyitsz egy topicot? Jaj persze, bocs'. Csak még a Tűzvonalban hatása alatt állok.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Nem baj, még úgy is kevesen vagyunk... Egészen pontosan még Pildire és Dzséjtre várunk. 10 perc múlva kezdhetünk, addig még várjunk egy picit Szerkesztve: 2008. Január 13.17 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Nem baj, még úgy is kevesen vagyunk... Úgymond kevesebben vagyunk mint a tíz éves cigógyerekek a börtönben.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Nos úgy fest, hogy nem jönnek már mások, úgyhogy lassan belevághatunk...
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve A verseny fődíját értettem a megfejtés alatt természetesen.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve De a verseny fődíja a győztesé, nem azé, aki ráfogad Akkor a nyreményt. Így jobb? A lényeg, hogy a lóvéra gondoltam.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Ody, ha nem gond akkor én Pildinek adnám azt az 1 pontot, ami a fogatversenyért jár, mert ő konkrétan azt írta, amit vártam, mármint, hogy pénzt
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Szerintem én pontosabba fogalmaztam, de mivel Anakin podját Odytól lestem el, ezért nem bánom, legyen ővé a pont
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Ok. Jó kis kvíz volt, remek kérdésekkel! Gratula Donát! Remélem végeredményt is lehet majd hirdetni hamarosan. Szerkesztve: 2008. Január 13.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Szerző Gratula a fordulóhoz, méltó zárás volt szerintem. Jók voltak a kérdések, főleg a tanács tagok halálozása.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Nem semmi forduló volt. Remélem legalább a nagykérdésre jó lesz a válaszom.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Oké, akkor mégis csak Odyhoz kerül a pont. Ez esetben a mai eredménylista: Ody: 4 pont Pildi: 1 pont Rog: 1 pont És persze a nagykérdésre jöhetnek a válaszok
Hozzászólás ideje: 2008. Január 13.17 éve Donát, ez a forduló feküdt nekem a legjobban, ahogy látszott is. Nagyon jók voltak a kérdések, gratula De a nagykérdés nem semmi...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.