Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Én nagyon várom SimonZ és Szisz listáját. Ők még nem írtak semmit?!?! Remélem nem hagyják ki a lehetőséget. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Majd megsürgetjük őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Majd megsürgetjük őket. Sziszt bízd rám. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Nem kell sürgetni. Valószínűleg ma este felkerül a listám, de még van egy-két kategória, amit át kell gondolnom. Különösebb meglepetést mindenesetre nem fogok okozni. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Íme: Aranyfénykard 2006. Jelöltjeim: Legjobb férfi főszereplő Liam Neeson Ewan McGregor Hayden Christensen Mark Hamill Harrison Ford James Earl Jones Legjobb férfi mellékszereplő Samuel L. Jackson Ian McDiarmid Christopher Lee Temuera Morrison Sir Alec Guinness Peter Cushing Legjobb női szereplő Pernilla August Natalie Portman Alethea McGrath (Iocasta Nu) Shelagh Fraser (Beru néni) Carrie Fisher Femi Taylor (Oola) Legjobb animált karakter Jar Jar Binks Watto Dexter Jettster Yoda Taun We Grievous Legjobb zenei téma Duel of The Fates Across The Stars Battle of The Heroes Throne Room The Imperial March Luke And Leia Nooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Nincs több hely! Legjobb bolygó Naboo Coruscant Utapau Mustafar Alderaan Dagoba Legjobb fénykardpárbaj Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (EP1) Anakin vs. Dooku (EP2) Windu vs. Palpatine (EP3) Anakin vs. Obi-Wan (EP3) Luke vs. Darth Vader (EP5) Luke vs. Darth Vader (EP6) Legjobb felszíni csata Naboo Geonosis Kashyyyk Utapau Hoth Endor Legjobb űrcsata Naboo-i csata (EP1) Obi-Wan és Jango vadászpárbaja (EP2) Coruscant-i csata (EP3) Yavini ütközet (EP4) Üldözés az aszteriodamezőben (EP5) Endori csata (EP6) Legjobb szörny Acklay Reek Nexu Aiwha Boga Rankor Legjobb intelligens lény Kit Fisto Poggle Ki-Adi Mundi Ask Aak Csubakka Ackbar Legjobb jelenet Anakin és Padmé csókja a Geonosison, majd a szekér begördülése az arénába (EP2) "Unlimited power" és Anakin első döntése (EP3) Anakin bukása és elégése (EP3) "I am your father" (EP5) Luke tombolása és Anakin második döntése (EP6) Vader elégetése és a Jedi-szellemek megjelenése (EP6) Itt 7 jelenet szerepelt eredetileg. Iszonyú sokat filóztam, hogy melyiket hagyjam ki, és végül úgy döntöttem, hogy a 66-os parancs végrehajtását veszem ki a listámról. Merthogy az biztos a jelöltek között lesz, mivel már sokan írtátok. Legjobb jelmez Dooku gróf ruhája (EP2-3) Obi-Wan Jedi-öltözete (EP3) Anakin jelmeze (EP3) Az Uralkodó vörös (koronázási) ruhája (EP3) Darth Vader jelmeze (EP3 és EP6) Az Uralkodó fekete köpenye (EP6) Legjobb maszk Darth Maul (EP1) Nute Gunray (EP1-2-3) Tion Medon (EP3) Palpatine (EP3 és EP6) Égett Anakin (EP3) Wayne "Tarkin" Pilgram (EP3) Kedvenc űrjármű Jedi-vadász (EP2) Venator-osztályú romboló (EP3) X-szárnyú Birodalmi csillagromboló (EP5-6) Executor TIE-Interceptor Kedvenc felszíni jármű Darth Maul robogója AAT Republic Assault Gunship Grievous egykerekűje AT-AT AT-ST Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Jó ízlés, eddig mindenkié! Több helyen hatos holtversenyek lesznek:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Hozzászólás ideje: 2006. Március 26. Köszi Zoli! Szép lista. Éegalább eszembe juttatad az EP2-es űrcsatát, amit anno kifelejtettem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. (szerkesztve) Szép lista Látom, Oola nálad is szerepel, viszont nekem Iocasta Nu eszembe sem jutott Lehet, hogy beírom utólag. Ja, és még Tarkin maszkja is szerepel Nálad is Szerkesztve: 2006. Március 27. - MissKarrde Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hát köszönöm, hogy így várjátok a listám. Remélem van még egy kis időm, mert nem tudtam elég időt foglakozni vele és főleg a zene kategóriával vagyok bajban, ugyanis nincs meg az összes film zenéje és így nem lenne igazságos a választásom. Sajna az 5. rész zenéjét eddig még sehol semmilyen formában nem halottam (a filmet leszámítva) és például a 2. rész zenéjével is még csak mostanában ismerkedtem meg közelebbről . A járművek, jelmez, jelenet, lény kategóriákkal is kicsit zavarban vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szisz! Ez a hét áll még rendelkezésedre. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Hozzászólás ideje: 2006. Március 27. Szép lista Látom, Oola nálad is szerepel, viszont nekem Iocasta Nu eszembe sem jutott Lehet, hogy beírom utólag. Ja, és még Tarkin maszkja is szerepel Nálad is Azért van még egy-két azonosság, pl. az Across. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Szisz! Ez a hét áll még rendelkezésedre. Hát az baj...vagyis péntekig és az elfoglaltságaim miatt csak hasraütészerűen tom megoldani, ami eszembe jut... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hozzászólás ideje: 2006. Március 28. Hát az baj...vagyis péntekig és az elfoglaltságaim miatt csak hasraütészerűen tom megoldani, ami eszembe jut... Lehet, hogy az a legjobb módszer. Ami először eszedbe jut, lehet, hogy az a legemlékezetesebb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Javítottam a jelöltjeimet, mert valami kimaradt és módosítanom, pontosítanom kellett Elnézést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Elnézést. Miért is kell elnézni? Még nyugodtan lehet variálni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Én is javítottam tegnap És még ma is átnézem. Szeretném a leginkább hozzám illő listát benyújtani Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Miért is kell elnézni? Mert szeleburdi módon kavarom a tisztelt topiktársakat azzal, hogy módosítgatom, mintha nem lennék biztos abban, amit írok Holott csak figyelmetlen, meggondolatlan voltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Hozzászólás ideje: 2006. Március 30. Mert szeleburdi módon kavarom a tisztelt topiktársakat azzal, hogy módosítgatom, mintha nem lennék biztos abban, amit írok Holott csak figyelmetlen, meggondolatlan voltam. Nem kavarsz senkit, mert én Jövő hétfőig rá se bagózok ezekre a dolgokra. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. (szerkesztve) Szisz? Legjobb férfi főszereplő Liam Neeson Ewan McGregor Hayden Christensen Mark Hamill Harrison Ford Ian McDiarmid Legjobb férfi mellékszereplő Jake Lloyd Anthony Deniels Samuel L. Jackson Christopher Lee Temuera Morrison David Prowse Sir Alec Guinness Egyet húzz ki Ody Köszi Legjobb női szereplő Pernilla August Natalie Portman Keira Knightley Shelagh Fraser Carrie Fisher Femi Taylor Legjobb animált karakter Yoda Grievous Droidok, főleg Griveous testőrei Klónok Boga Gungák Legjobb intelligens lény Taszken Toydari Sebulba Kaminoi Musztafari Bomarr Legjobb szörny Bantha Wampa TaunTaun Krayt sárkány Ackay Rankor Legjobb zenei téma The Droid Invasion And The Apperance Of Darth Maul Across The Stars The Meadow Picnic Griveous Speaks To Lord Sidious The Birth Of The Twins And Padme?s Destiny Landspeeder Search and Attack Of The Sand People Legjobb jelmez Iocasta Nu (EP2) Padmé kék Ofélia ruhája, az utolsó (EP3) Ayala Secura (EP3) Anakin Jedi öltözete (EP3) Darth Vader Leia vasbikini (EP6) Legjobb maszk Darth Maul (EP1)) Tion Medon (EP3) Wookik (EP3) Összeégett Anakin (EP3) Tarkin (EP3) Kis köpcös a Cantinában (Ep4) Legjobb bolygó Tatooin Coruscant Kashyyyk Utapau Dagoba Hoth Kedvenc űrjármű Naboo Royal Crusier (EP2) Geonosisi Napvitorlás (EP2) Jedi vadász (EP3) Slave 1 Escape pod Halálcsillag Kedvenc felszíni jármű STAP (EP1) Anakin fogata (EP1) AT-RT (EP3) Grievous egykerekű ciklije (EP3) Wookiee ornithopher (EP3) X-34 sikló (EP4) Legjobb űrcsata Naboo-i csata (EP1) Obi-Wan és Jango(EP2) Coruscant-i csata (EP3) Yavini ütközet (EP4) Aszteriodamező (EP5) Endori csata (EP6) Legjobb felszíni csata Naboo Geonosis Kashyyyk Utapau Felucia Hoth Legjobb fénykardpárbaj Qui-Gon és Obi-Wan vs. Darth Maul (EP1) Anakin vs. Dooku (EP3) Griveous vs. Obi-Wan (EP3) Anakin vs. Obi-Wan (EP3) Yoda vs. Sidious (EP3) Luke vs. Darth Vader (EP5) Legjobb jelenet C3PO és R2D2 először találkoznak (EP1) Anakin és Padmé a réten (EP2) (Sosem hittem volna, hogy ezt fogom írni) Anakin a Jedi templomban a padawanokkal (EP3) ?Használd az erőt?, az első halálcsillag felrobbantása (EP4) ?Csak amit magaddal viszel.? Barlang (EP5) Vader röntgenezése (EP6) Szerkesztve: 2006. Március 31. - Szisz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Zseniális időzítés! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Legjobb férfi mellékszereplő Jake Lloyd Anthony Deniels Samuel L. Jackson Christopher Lee Temuera Morrison David Prowse Sir Alec Guinness Egyet húzz ki Ody Köszi Ez nem ééér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Krande! Volna kedved összeállítani a jelöltek listáját? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Krande! Volna kedved összeállítani a jelöltek listáját? Hát, ha már így kérdezed, nem.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Ha valaki segít nekem, én elvállalom (a másik emberre azért van szükség, mert pl. járművekben nem vagyok annyira otthon). Szóval én egynek jelentkezem. Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Ha kell egy kis segítség, én is itt vagyok. A járműveket nagyjából össze lehet hozni, ami pedig nem egészen tiszta, arról meg lehet kérdezni a szakértőket itt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. Hozzászólás ideje: 2006. Április 1. (szerkesztve) Hát, ha már így kérdezed, nem.. Majd összeállítom én. Köszi a többiek kedves ajánlkozását. Krande miért nem? Gondoltam Te találtad ki, akkor ennyit igazán dolgozhatnál rajta. Szerkesztve: 2006. Április 2. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Biztos ne segítsünk akkor, Ody? MissKardde és én szívesen segítünk összesíteni a jelöléseket Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Te találtad ki, akkor ennyit igazán dolgozhatnál rajta. Ha ráér csütörtök/péntek estig, akkor OK. Addig viszont semmiképp nem érek rá Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.