Ugrás a kommentre

Aranyfénykard I.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az EPI-es is megszakított volt. :D

Igen de én "sok" megszakitást irtam. Nem azzal van a baj, hogy nem az elejétől a végig megy (egyáltalána van olyan?) hanem hogy többször megszakitják mint ahányszor én igényelném.

Hozzászólás ideje:

Nálam a mustafari párbaj csak a harmadik volt, mivel megelőzte a Palpi vs Sidious, ami azért nagyobb szám nekem, mert ott fedi fel magát Sidious. A Luke vs Vader sem rosszabb, de ő csak az utolsó helyre szorult. Ott inkább a vége a nagy, főleg, mikor Sidipapa pirítgatja Luke-ot, Vader meg lehajítja. Na az a momentum legalább akkor, mint a "Te voltál a kiválasztott!".

Hozzászólás ideje:
Igen de én "sok" megszakitást irtam. Nem azzal van a baj, hogy nem az elejétől a végig megy (egyáltalána van olyan?) hanem hogy többször megszakitják mint ahányszor én igényelném.

Csak a Yoda Sidi meccsre kapcsolunk át néha. :D Egyébként szerintem az EPI-es harc is kiemelkedően jó. Amikor Obi és Maul vívnak a teremben, az minden fénykardcsaták csúcsa! :D

Hozzászólás ideje:

És a váltás után már 2 kilóméterrel távolabb vannak.

Hozzászólás ideje:
Csak a Yoda Sidi meccsre kapcsolunk át néha. :D Egyébként szerintem az EPI-es harc is kiemelkedően jó. Amikor Obi és Maul vívnak a teremben, az minden fénykardcsaták csúcsa! :D

Pontosan. Végig irtózatosan dinamikus és feszes, de amikor átkapcsolunk Obi és Maul végső küzdelmére az valami eszméletlen :D

Hozzászólás ideje:

Igen, az a dinamikus harca Obinak nagyon tetszik, ha végig ilyen harcstílusban küzdene mindenkit megverne.

Hozzászólás ideje:
No zenészek!

Legjobb zenei téma

-Across the Stars (EP2)

-Anakin's Betrayal (EP3)

-Duel of the Fates (EP1)

-Light of the Force (Force theme, EP4)

-SW main theme (EP1-6)

-The Imperial March (EP5)

Na ez is NAGYON szoros lehet sztem.

Force theme vagy az Imperial March.

Hozzászólás ideje:

Duel of the Fates, vagy Accros the Stars, vagy Anakin's Betrayal, vagy Light of the Force, vagy SW main theme, vagy The Imperial March

Nálam éppen az Across the Stars megy.

Hozzászólás ideje:
Duel of the Fates, vagy Accros the Stars, vagy Anakin's Betrayal, vagy Light of the Force, vagy SW main theme, vagy The Imperial March

Hát ezekbe énis biztos vagyok :D

Hozzászólás ideje:

Legjobb zenei téma

The Imperial March (EP5)

A főcímzene után talán a legjobban ismert SW melódia a birodalmi induló, avagy Vader témája. Nem sok vita volt győzelmét illetően, a többiek leginkább csak statisztáltak.

Hozzászólás ideje:

Számomra nehéz döntés. Akik ismernek, tudják, hogy John Williams mániás vagyok, épp ezért a maestro munkái közül kiemelni a legjobbat nehezen tudom (mivel számomra mind szuper és egyedi). Talán egy ilyen sorrendet állítanék fel a dobogón:

Duel of the Fates

The Imperial March

Across the Stars

Hozzászólás ideje:

Hát igen. Ha meg végeznénk egy kutatómunkát, melyiket szokták többször megszólaltatni, bejátszani valami alatt. Akkor ez két szám jönne ki.

És a főtémát jelöltem elsőnek, birodalmi induló második lett a versenyemben.

De ezekről mindenki tudja, hogy SW, még aki nem látta a filmet az is.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

ÉLJEN! Bár nálam csak a második, de akkor is. ÉLJEN!

Nagyon kellemes emlék, mikor a mostani sulimban elkezdtem dúdolni az egyik unalmas órán, és fél perccel később már heten dúdoltuk kórusban.

:D:D:D

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.