Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Úgy látszik azért sokan meglepődtünk ezen a győzelmen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam ez került az élre! Rendkívül dinamikus! Imádom Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az EPI-es is megszakított volt. Igen de én "sok" megszakitást irtam. Nem azzal van a baj, hogy nem az elejétől a végig megy (egyáltalána van olyan?) hanem hogy többször megszakitják mint ahányszor én igényelném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam a mustafari párbaj csak a harmadik volt, mivel megelőzte a Palpi vs Sidious, ami azért nagyobb szám nekem, mert ott fedi fel magát Sidious. A Luke vs Vader sem rosszabb, de ő csak az utolsó helyre szorult. Ott inkább a vége a nagy, főleg, mikor Sidipapa pirítgatja Luke-ot, Vader meg lehajítja. Na az a momentum legalább akkor, mint a "Te voltál a kiválasztott!". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen de én "sok" megszakitást irtam. Nem azzal van a baj, hogy nem az elejétől a végig megy (egyáltalána van olyan?) hanem hogy többször megszakitják mint ahányszor én igényelném. Csak a Yoda Sidi meccsre kapcsolunk át néha. Egyébként szerintem az EPI-es harc is kiemelkedően jó. Amikor Obi és Maul vívnak a teremben, az minden fénykardcsaták csúcsa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen de én "sok" megszakitást irtam. Nem azzal van a baj, hogy nem az elejétől a végig megy (egyáltalána van olyan?) hanem hogy többször megszakitják mint ahányszor én igényelném. És a váltás után már 2 kilóméterrel távolabb vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Csak a Yoda Sidi meccsre kapcsolunk át néha. Egyébként szerintem az EPI-es harc is kiemelkedően jó. Amikor Obi és Maul vívnak a teremben, az minden fénykardcsaták csúcsa! És persze ott a remek Duel of Fates is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Csak a Yoda Sidi meccsre kapcsolunk át néha. Egyébként szerintem az EPI-es harc is kiemelkedően jó. Amikor Obi és Maul vívnak a teremben, az minden fénykardcsaták csúcsa! Pontosan. Végig irtózatosan dinamikus és feszes, de amikor átkapcsolunk Obi és Maul végső küzdelmére az valami eszméletlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No zenészek! Legjobb zenei téma -Across the Stars (EP2) -Anakin's Betrayal (EP3) -Duel of the Fates (EP1) -Light of the Force (Force theme, EP4) -SW main theme (EP1-6) -The Imperial March (EP5) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Csak a Yoda Sidi meccsre kapcsolunk át néha. Egyébként szerintem az EPI-es harc is kiemelkedően jó. Amikor Obi és Maul vívnak a teremben, az minden fénykardcsaták csúcsa! Igen, az a dinamikus harca Obinak nagyon tetszik, ha végig ilyen harcstílusban küzdene mindenkit megverne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No zenészek! Legjobb zenei téma Ez az amirre szívem szerint hat darab hatpontost adtam volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No zenészek! Legjobb zenei téma -Across the Stars (EP2) -Anakin's Betrayal (EP3) -Duel of the Fates (EP1) -Light of the Force (Force theme, EP4) -SW main theme (EP1-6) -The Imperial March (EP5) Na ez is NAGYON szoros lehet sztem. Force theme vagy az Imperial March. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No zenészek! Legjobb zenei téma -Across the Stars (EP2) -Anakin's Betrayal (EP3) -Duel of the Fates (EP1) -Light of the Force (Force theme, EP4) -SW main theme (EP1-6) -The Imperial March (EP5) Imperial March!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. huhú a kedvenceim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Húha... ez kemény lesz. Imperial, talán? Nálam a Main Theme nyert Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Duel of the Fates, vagy Accros the Stars, vagy Anakin's Betrayal, vagy Light of the Force, vagy SW main theme, vagy The Imperial March Nálam éppen az Across the Stars megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Duel of the Fates, vagy Accros the Stars, vagy Anakin's Betrayal, vagy Light of the Force, vagy SW main theme, vagy The Imperial March Hát ezekbe énis biztos vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ezaz a kategória amiben csak egy nagyon jó győzhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb zenei téma The Imperial March (EP5) A főcímzene után talán a legjobban ismert SW melódia a birodalmi induló, avagy Vader témája. Nem sok vita volt győzelmét illetően, a többiek leginkább csak statisztáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ezaz a kategória amiben csak egy nagyon jó győzhet De mindegyik nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát ezekbe énis biztos vagyok akkor már ketten vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb zenei téma The Imperial March (EP5) A főcímzene után talán a legjobban ismert SW melódia a birodalmi induló, avagy Vader témája. Nem sok vita volt győzelmét illetően, a többiek leginkább csak statisztáltak. YES-YES-YES Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula Maestro John Williams! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The Imperial March (EP5) Remek! Bár én a Main theme-t raktam előre, mert anélkül egyszerüen nincs SW, de rögtön utána ez hozza meg elginkább az SW hangulatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) EZAZ!!! Imperial Victory!!! Az egyik legemlékezetesebb zene. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Dettó én is, Bomarr Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dóra Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Számomra nehéz döntés. Akik ismernek, tudják, hogy John Williams mániás vagyok, épp ezért a maestro munkái közül kiemelni a legjobbat nehezen tudom (mivel számomra mind szuper és egyedi). Talán egy ilyen sorrendet állítanék fel a dobogón: Duel of the Fates The Imperial March Across the Stars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát igen. Ha meg végeznénk egy kutatómunkát, melyiket szokták többször megszólaltatni, bejátszani valami alatt. Akkor ez két szám jönne ki. És a főtémát jelöltem elsőnek, birodalmi induló második lett a versenyemben. De ezekről mindenki tudja, hogy SW, még aki nem látta a filmet az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) ÉLJEN! Bár nálam csak a második, de akkor is. ÉLJEN! Nagyon kellemes emlék, mikor a mostani sulimban elkezdtem dúdolni az egyik unalmas órán, és fél perccel később már heten dúdoltuk kórusban. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (nyugi, egyre inkáb úgy érzem lesz még Aranyfénykard...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.