Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 9. Egyszer ugye nyílvánosságra hozd Ody a teljes végeredményt, hogy melyik jelölt hány szavazatot kapott? Egyszer majd igen. Először csak a végső győzteseket ismerettem, majd utána valamikor a többiekkell együtt a az elért pontokat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 10. Nem jött levél, de ha nem jön is elküldöm valamikor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hogy áll a szavazás? Nem részeredményre vagyok kíváncsi, mert az nem ér, hanem részvételi adatokra. Hányan szavaztak, kik vannak még hátra, akik szavazni is fognak? Ugye 30án zárunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Lassan én is megírom a sajátom, bár levelet nem kaptam, de nem baj, ez nem fog hátráltatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Hogy áll a szavazás?Nem részeredményre vagyok kíváncsi, mert az nem ér, hanem részvételi adatokra. Hányan szavaztak, kik vannak még hátra, akik szavazni is fognak? Ugye 30án zárunk? Eddig 17 emberke szavazott, de remélem ez a szám még nőni fog. A szavazók listája: Obi, yodamester, Bomarr, Coce, lipi, Krande, Simth Knewl, JediMasterYoda, Maatkara, Ody Mandrell, lokatelli, D. Exhumalt, Atlas, Schmutte, Derb, Darth Riddick, István. Remélem legalább 30 szavazó lap összejön. Egyébként harmincadika a határidő, de lehet, hogy tolódik kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Lassan én is megírom a sajátom, bár levelet nem kaptam, de nem baj, ez nem fog hátráltatni Akik sokat járnak ide, azoknam nem írtam, mert elvileg ők tudnak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Miről is tudnak??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Hát hogy szavazni lehet Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Eddig 17 emberke szavazott, de remélem ez a szám még nőni fog. A szavazók listája: Obi, yodamester, Bomarr, Coce, lipi, Krande, Simth Knewl, JediMasterYoda, Maatkara, Ody Mandrell, lokatelli, D. Exhumalt, Atlas, Schmutte, Derb, Darth Riddick, István. Remélem legalább 30 szavazó lap összejön. Egyébként harmincadika a határidő, de lehet, hogy tolódik kicsit. 92%-ban én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Akik sokat járnak ide, azoknam nem írtam, mert elvileg ők tudnak róla. Én azért ennek ellenére kaptam levelet És lassan készül a listám, talán ma, vagy inkább holnap küldöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. 92%-ban én is Nem mertelek beleírni, mert még néhány dologban ingadozol, nem végleges a listád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. És lassan készül a listám, talán ma, vagy inkább holnap küldöm. Mindent halasztgatsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Mindent halasztgatsz. Mi mindent még? Most akartam hozzáfogni, de hívott telefonon egy régi ismerős, átjön dumálni, így aztán tényleg csúszik. De nem volt szívem elkergetni az illetőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Mi mindent még? Pl. a beszámolót, de amint látom a másik topicba már beírtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. (szerkesztve) Szegény epIV, nem gondoltam volna, hogy ennyire rosszul áll tetszésügyileg. Ami nem azt jelenti, hogy nem jó film, hanem csak SW-n belül áll rosszul a szénája Szerkesztve: 2006. Április 18. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szegény epIV, nem gondoltam volna, hogy ennyire rosszul áll tetszésügyileg. Ami nem azt jelenti, hogy nem jó film, hanem csak SW-n belül áll rosszul a szénája Én szombaton néztem meg, és nagyon élveztem. Han Solo-nak ebben a részben vannak a legjobb szövegei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. - De hát kivégzik, nem érted? - Inkáb őt, mint engem. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Miss Karrde nemrég beküldött szavazata volt a huszadik voks! És még várható jópár levél. Darth Krande remélem örülsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Köztük az enyém is Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Helyes, helyes! Gyűljenek csak a szavazatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Közben megérkezett egy prominens személyiség, Priest szavazólapja is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Arra azért majd tehetnétek javaslatot, hogy mi legyen akkor, ha holtverseny alakul ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. A több első helyek száma döntsön szerintem. Magyarán hogy hány szavazó rangsorolta a saját listáján az első helyen a holtversenyben szereplő egyik illetve másik jelöltet. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. A több első helyek száma döntsön szerintem. Magyarán hogy hány szavazó rangsorolta a saját listáján az első helyen a holtversenyben szereplő egyik illetve másik jelöltet. Donát. Hát persze! Köszi donát, remek ötlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 20. Ha még abban is holt verseny van, aakor a több második hely, és így tovább. Avégén csak eldől valahogy. Tiszta olimpiai éremtábla. Nagyon hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. (szerkesztve) Már 23 szavazó lap van, vannak érdekes dolgok, lehet majd elemezni. Egyébként lehet, hogy kitolódik a határidő kicsit. Csak azért, hogy mindenkitől be tudjam gyűjteni a cuccot. Szerkesztve: 2006. Április 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. (szerkesztve) Nagyon helyes Ody! Ne hagyd magad! Szerkesztve: 2006. Április 21. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Szívesen, Ody, ámbátor én is kölcsönöztem (pl. a magyar bajnokságban is a több győzelem számít idén holtverseny esetén ) De azért köszönöm. Ma én is elküldöm a listám! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. (szerkesztve) Talán érdemes felsorolni, eddig kik szavaztak: Obi-Wan, yodamester, Bomarr, Coce_plant, lipi, Darth Krande, Simth Knewl (?, őt nem tudtam beazonosítani ), Jedi Master Yoda, Maatkara, Ody, lokatelli, Darth Exhumalt, Atlas, Schmutte, Derb, Darth Riddick, István, Dzséjt, Starkiller, Miss Karrde, Priest, Simon Z., Petrocelli, Knight, Tibur55, Lada, Csabai Donát Szerkesztve: 2006. Április 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 21. Hát most már nekem is kezd végleges lenni végül is megvan minden csak ki tudja lehet hogy változtatok , bár valahol már nem is emlékszem a sorrendre, annyira rögtönöztem . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.