Dzséjt Hozzászólás ideje: November 12. Hozzászólás ideje: November 12. Bár az Andor 2. évad elloopja a figyelmet, de itt vannak az első jelenetek is az Alien: Earth-ből: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 12. Hozzászólás ideje: November 12. Tudni már mikor jön ki a Disney-re az új mozifilm? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: November 21. Hozzászólás ideje: November 21. Kiadtak egy új teaser trailert az Alien: Earth-höz, ami kemény 28 másodperccel hosszabb, mint az előző, és lényegében ugyanaz. Viszont van benne egy eléggé fontos információ. E szerint a sztori nem egy évvel a Prometheus eseményei előtt, 2092-ben fog játszódni, ahogy eddig tudtuk, hanem 2120-ban, két évvel az Alien története előtt. Ez egyrészt feloldja azt a kontinuitási problémát, hogy a Weyland-Yutani már létezik (a háttéranyagok szerint a WYC csak a USCSS Prometheus pusztulása után, 2099-ben alapult meg, részben a küldetés okozta anyagi veszteség, részben Peter Weyland halála miatt). Másrészt, szorosabb lehet az összefonódás az Earth és az Alien között, hiszen a Nostromo 2120-ban indult el a Thedusra, ahonnan 2122-ben visszafelé jövet találkozott a végzetével. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: November 22. Hozzászólás ideje: November 22. (szerkesztve) Hát ez nem jó hír, sőt egyenesen "menjetekak*rvanyátokba" hír: "Még november elején arról számoltunk be több magazinnal együtt, hogy már november 21-től elérhetővé válik a Disney+ felületén a nyáron megjelent Alien: Romulus film, amely azonban még mindig nem érhető el a platformon, így megkérdeztük a magyar képviseletet, meddig kell várnunk a premierre. Bár az Egyesült Államokban már november 21-től valóban elérhető streamingen az Alien: Romulus - mely több, mint 350 millió dolláros bevételt ért el a mozikban világszerte - , a magyar nézőknek azonban várniuk kell, ugyanis a hazai Disney+-on csak 2025 év elején fog elérhetővé válni a film, erről adott tájékoztatást az Androgeek kérdésére a streamingszolgáltató PR munkatársa." - by Androgeek Szerkesztve: November 22. - Dzséjt 2 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: November 28. Hozzászólás ideje: November 28. Az Empire magazin legutóbbi számából kiderült pár dolog a készülő Predator: Badlands-ről: - A sztoriban a főhős ezúttal maga a predator lesz. - A film több humort fog tartalmazni, mint a Prey, ennek ellenére annál sötétebb lesz a hangulata. - A történet egy idegen bolygón játszódik majd, akárcsak a Predators. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: November 28. Hozzászólás ideje: November 28. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: - A sztoriban a főhős ezúttal maga a predator lesz. Ennek akár SW vonatkozása is lehet, ha sikeres lesz. Ugye általában nem nagyon tesznek meg idegen fajokat főhősnek vagy csak olyanokat, amik inkább emberszerűek nehogy ne tudjon velük azonosulni a néző, de ha ez siker lesz talán SW fronton is merészebbek lesznek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 12:37 Hozzászólás ideje: Csütörtök 12:37 Miért, a predatorok nem emberszerűek? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:16 Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:16 A mosolyuk nem annyira Úgy értettem, hogy fizimiskailag is nagyjából emberszerű "főhős idegenekkel" dolgoznak általában. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:58 Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:58 Csak ne ember legyen a Predator maszk alatt. Az Laurence Fishbourne-nek sem állt jól.. ;) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:09 Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:09 2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: A mosolyuk nem annyira Úgy értettem, hogy fizimiskailag is nagyjából emberszerű "főhős idegenekkel" dolgoznak általában. Értem, mire gondoltál, csak vicceskedtem. De szerintem ezzel semmivel sem lesz több "idegenebb idegen" se a Star Warsban, se sehol máshol. Az SW meg jelenleg élenjáró ezen a téren. Eleve, a predatorok a filmek többségében a játékidejük nagy részét egy maszk mögött töltik el (és még annak egy részét is tök láthatatlanul csinálják végig), a maszk alatt meg akármilyen arcuk lehetne. Maszkos főhősből pedig azért akad szép számmal. Hogy mást ne mondjak, Din Djarin, akit szerintem kevesebb ideig láttunk sisak nélkül, mint amennyi ideig az első predi film lénye villogtatta a rút pofáját. Persze Djarin ember, de, amíg le nem veszi a sisakot, akár duros is lehetne. A másik, hogy azért mégis csak a Star Wars volt az, ami side kickként felmutatta Chewbaccát, ráadásul pont az új filmek azok, amikben már szerepe is van. Persze ő mellékszereplő, de mégis lassan 50 éve a leghíresebb jelentős idegenebb idegen szereplő. Vagy ott van Ahsoka és Hera, akik főszereplők voltak, s bár arcra (és fenékre ) ők sokkal emberibbek, mint egy predator, akkor is idegenek. Na meg ott van Grogu is. És akkor még említhetném Sarút a Star Trekk: Discovery-ben, aki már elég közel volt a predatorokhoz, neki az arca is eléggé eltért. A lényeg, hogy eddig is voltak ilyenek itt és ott, mellék- vagy főszerepben, és szerintem nem egy predator film fogja ezt kiemeltebbé tenni. Sőt igazából a Predator-vonalon sem ez az első eset, hiszen az AVP-filmekben Scar és Wolf kiemelt szerepet kaptak, másodlagos hősöknek számítottak. Meg azért na, még a Star Wars-ban is az idegen lények nagyon-nagy hányada embereszerű. 4 perccel korábban, csoli1138 írta: Csak ne ember legyen a Predator maszk alatt. Az Laurence Fishbourne-nek sem állt jól.. ;) Az kés lenne a film hátába, ha itt beharangozzák, hogy predator lesz a főszereplő, aztán kiderül, hogy ember. Noland-nél ilyenről szó sem volt, már a trailerekből és a korai promóciós képekből nyilvánvaló volt, hogy ember és viseli a maszkot. Mondjuk szerintem Nolandnek leginkább az nem állt jól, hogy bár állítólag évtizedek óta élt a bolygón, harcolt a lényekkel (néhányat meg is ölt) és menekült előlük, úgy nézett ki, mint aki már vígan elérte a vágósúlyt, és öt métert nem tudna futni infarktus nélkül. Laurence Fishburne icurka-picurkát teljesen hteltelen volt abban a szerepben. Azért egy Dwayne Johnsonon vagy Vin Dieselen, esetleg egy Idris Elbán jobban állt volna az a maszk. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:11 Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:11 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Mondjuk szerintem Nolandnek leginkább az nem állt jól, hogy bár állítólag évtizedek óta élt a bolygón, harcolt a lényekkel (néhányat meg is ölt) és menekült előlük, úgy nézett ki, mint aki már vígan elérte a vágósúlyt, és öt métert nem tudna futni infarktus nélkül. Laurence Fishburne icurka-picurkát teljesen hteltelen volt abban a szerepben. Azért egy Dwayne Johnsonon vagy Vin Dieselen, esetleg egy Idris Elbán jobban állt volna az a maszk. Pontosan erre céloztam. Pontosan! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.