Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:385 napja @Dzséjt micsoda érdekességeket írtál, hoztál képekkel! Köszi szépen!Akkor a kék réteg még megfejtésre vár, de valóban Mérnök technikának véltem nagyon sokáig!De akkor egy személyes kérdés: melyik a kedvenc Xeno-d? Szerkesztve: Vasárnap 19:395 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Vasárnap 19:515 napja 4 perccel korábban, csoli1138 írta:De akkor egy személyes kérdés: melyik a kedvenc Xeno-d?A királynő az Aliens-ből. De, ha drone/warrior osztályra gondolsz, akkor ott az Alien: Romulus változat. Sokáig az Aliens warriorjai voltak a kedvenceim, de a Romulus-ban szerintem baromi jól ötvözték a klasszikus dizájnt a modernebb változattal. Amúgy az előbb tévedtem, most vettem észre, hogy eme változatra is az arc is visszakerült. Ez eddig nem tűnt fel, pedig ez filmbeli kép (oké, a jelenet elég gyorsan elvált róla). De kivehetőek a szemüregek. Ezek szerint Álvarez nem csak Big Chap-et tisztelte meg ezzel. Hát, végül is, nem csoda, a fickó nagyon nagy alien rajongó, és nem csak a PR kedvéért.
Hozzászólás ideje: Hétfő 06:005 napja Igen, a warrior osztályra gondoltam, de a nyilván a királynő elegáns választás! És ha már itt tartunk, tényleg rég volt hozzá szerencsénk. Remélem a sorozatban lesz valami hozzá fogható meglepetés. Alien: Earth spoilerA Maginot sok tartályt hozott, kíváncsi vagyok, hogy csak 4-5 egyéb faj lesz e porondon, van e esetleg valami, ami, versenyre kelhet a xenoval, vagy a jövevények esetleg egymásra nem akarnak mászni, mindig csak ránk, vagy esetleg véletlenül nem hoztak valami békéset is? Tudom, ez nem az ET sorozat, de a nagy számok törvénye alapján lehetne azért a mélyűrben valami olyan is ami nem öl meg, vagy éppen még segíthet is. Eddig miket is láttunk itt? -Tojás, arcttámadó, xeno-kullancs-csupaszem polipka-óriás kókusz (ez még nem bántott senkit ugye?) Vajon lesz még más is?
Hozzászólás ideje: Hétfő 13:544 napja 6 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Remélem a sorozatban lesz valami hozzá fogható meglepetés.Én nem számítok rá. Mivel Ridley Scott-nak is köze van a produkcióhoz, ő pedig rettenetesen utálja a királynő koncepcióját, így meglepne, ha feltűnne. Scott az oka, hogy már rég nem láttunk királynőt.Alien: Earth 1-2 epizód spoiler6 órával ezelőtt, csoli1138 írta:A Maginot sok tartályt hozott, kíváncsi vagyok, hogy csak 4-5 egyéb faj lesz e porondon, van e esetleg valami, ami, versenyre kelhet a xenoval, vagy a jövevények esetleg egymásra nem akarnak mászni, mindig csak ránk, vagy esetleg véletlenül nem hoztak valami békéset is? Tudom, ez nem az ET sorozat, de a nagy számok törvénye alapján lehetne azért a mélyűrben valami olyan is ami nem öl meg, vagy éppen még segíthet is.Ezzel kapcsoolatban van egy érdekes rajongói teória, amit Fred Álvarez csak alátámasztott egy interjúban. E szerint a Tejútrendszerben az élet alapja, vagy legalábbis a legtöbb életforma alapja a fekete lé. Ez meg ugye az Alien: Romulus alapján a xenomorph-okból származik, és a Mérnökök hozták létre, majd terjesztették el általa az életet különböző világokon, néha belekeverve a mixbe saját DNS-üket, néha meg nem. És persze az adott bolygók környezete is hatott az élet fejlődésére az évmilliók során. Viszont valami konstans: azok a fajok, amiknek a genetikájuk mélyén ott van a fekete lé, agresszív, parazita fajokká fejlődnek.
Hozzászólás ideje: Hétfő 18:364 napja 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Scott az oka, hogy már rég nem láttunk királynőt.Na ezt se tudtam... Egyre kevésbé szimpatikus a vén salabakter. Olyasmiket meg persze kedvelt, meg berakott, amik szétbonyolították az egész addig követhető biológiát, meg furulyázó androidokat, "pénisz-melkasrobbantó helyett krisztus-alient" . Meg Noomi Rapace-szal, illetve Shaw-val ahogy bánt a Covenant forgatókönyve... Tudom, hogy a nőt Te sem kedveled, hagyjuk, de most felhúzott a hóbortos öreg. Mi baja van vele? Az hogy nem neki jutott eszébe?
Hozzászólás ideje: Hétfő 19:074 napja 1 perccel korábban, csoli1138 írta:Mi baja van vele? Az hogy nem neki jutott eszébe?Ő az eggmorphingot tartja az idegen-életciklus kezdetének. Csak azt nem tudom, hogy ha ez annyira a szíve csücske, miért vágta ki a mozis változatból. Az érthető, hogy a rendezői változatba miért tette vissza, keresztbe akart tenni a királynő koncepciónak, de még oda is erősen megvágta a jelenetet, és igazából nem derül ki, hogy eggmorphingot látunk. Ugyan Brett maradványai már kezdenek hasonlítani a tojásra, de tapasztalataim szerint csak a hozzám hasonló mindenlében kanál rajongóknak esik le. Dallas meg ugye még a közelében sincs, pedig ő is azért akar meghalni, mert már elkezdett tojássá alakulni. Sajnos a beszélgetés ezen szakaszai még a rendezői változatba sem kerültek be.Igazából Scott bevallottan utálja az Alien összes folytatását. Az Aliens-t ma már néha dícséri, de a 2000-es évek elején még azt is úgy jellemezte, hogy "valami Jim Cameron készített egy folytatást, de.... hát hagyjuk, a többi meg nem is érdekel" - az idézet nem pontos (a videó, amiben erről beszélt, már nem érhető el), de ez volt a lényege. Ezt még az AVP idején mondta, 2004 tájékán, akkor kérdezték az új filmről valamilyen rendezvényen (talán Comic Conon? nem tudom, rég volt...), meg az Alien-folytatásokról, illetve arról, hogy visszatér-e még a franchise-hoz. Ez ugye még erősen pre-Prometheus időszak. Ekkoriban kezdte azt is hajtogatni, hogy szerinte a négy filmmel (Jean-Pierre Jeunet-ét egyszerűen csak úgy nevezte, hogy "az a francia ipse", ez viszont pontos idézet) az eredeti alien baromira unalmassá vált és már senki sem kíváncsi a lényre. Emiatt nem volt xenomorph a Prometheusban, ezért iratta át az eredeti, Alien-előzményfilmként szolgáló sztorit azzá, amit a moziban láttunk. Mert nem akart xenomorphot a filmbe, hisz az uncsi. Mondjuk legalább a Covenant előtt elismerte, hogy ebben baromi nagyot tévedett, így abba a filmbe már bekerülhetett a praetomorph.
Hozzászólás ideje: Hétfő 19:394 napja Jó Alien rajongó holtig tanul hála neked.Újráztam a részeket ésEarth spoilerA Maginoton a cég logója az új, tehát a Prometheus utáni. Magán a hajón, tehát nem csak az ingeken. De ahogy itt ment a számolgatás a Maginot jóval a Prometheus előtt indult ugye? Vagy lehet, hogy utána indult, csak nem telt le a 65 év mert már meg is volt a baj. Vagy csak akkor lett volna 65 év ha addig semmit nem gyűjtenek? Hát cucc az van a hajón, szigetre estek visszatértükkor, lehet, hogy ez az esemény elég is lesz a Prodigy kinullázásához?Ó és kék fény: amikor beleléptek a Xeno szemével kezdtünk látni és igencsak sietett a helyszínre. Aztán elvitte Hermitet és el is tűnt a fény a záró képkockákra a tojásokról. Logikus, hogy arctámadott elernyedt áldozatokat a xeno a fészekbe hordhatja így, ha Ő van is riasztja. Szerkesztve: Hétfő 20:424 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Hétfő 20:404 napja A USCSS Maginot problémájára már sokan felfigyeltek, rajongói körökben jelenleg a következő lehetőségek élnek:Alien: Earth spoilerA) Valóban 2055-ben indult el a hajó az útjára, 39 évvel azelőtt, hogy a USCSS Prometheus elpusztult volna. Ez esetben valószínűleg megállt több különböző űrállomáson vagy kolónián is az elmúlt 65 évben, mert a méretei ellenére, és hibernáció ide vagy oda, olyan nem létezik, hogy ha a legénység egy része ébren van évenként néhny hónapot, akkor a hajó készletei kibírják végig. Pláne, hogy új szájakat is a fedélzetre vesznek, amiket etetni és itatni kell, és az sem árt, ha lélegeznek. A levegő meg igen nagy probléma, ha 65 éven át folyamatosan el kell látni a legénységet (standard esetben a levegőt kiszivatyúzzák tartályokba, miután a legénység minden tagja hibernált, de ugye itt nem standard a helyzet). Amennyiben a hajó hébe-hóba kikötött a korai/későbbi kolóniákon, ott elvégezhettek újrafestést, egyenruha cserét, akár még a hajó karbantartását/felújítását is.B) Valójában csak pár éve indultak, de olyan gyorsan teli lett a rakterük mindenféle állatkával, hogy vissza kellett fordulniuk. Hazamennek, lepakolnak, majd folytatják az útjukat. Egyellőre ez az elmélet tűnik igaznak. Egyrészt, a Maginot belülről egyértelműen a Nostromóra hajaz, a híd kialakítása, a hibernátorok egy az egybden, stb. Márpedig a Nostromo 2101-ben állt szoglálatba, vagyis 46 évvel a Maginot elméleti indulása után. Aligha terveznek meg egy vontatóhajót egy közel 50 éves kutatóhajó alapján. Ugyanakkor ez lehet retrofit eredménye is. Vagy a Maginotot is a Lockheed Martin tervezte és építette és 50 éven át használták ugyanazt a hajóépítési koncepciót mindenre. Plusz a legénység nem tűnik túl öregnek. Pedig, ha 65 éven át néhány hónapot ébren töltenek, akkor a kornak már látszódnia kéne rajtuk, hiszen még 4 hónapos ébrenléttel számolva is kábé 16 évet öregednének ennyi idő alatt. De a csaj, akit Teng kinézett magának, meg a srác, akinek a vállalatokat magyarázzák, nem tűnek 30-nak sem, vagyis akkor tizenéves korukban pakolták fel őket a hajóra?C) Az írók ezt baromira nem gondolták át és/vagy lesz*rták a korábbi műveket, és mentek a saját hülye fejük után, további ellentmondásokat kreálva ebben a már amúgy is kissé ellentmondásos univerzumban. Remélhetőleg a Disney figyelő tekintete mellett nem ez történt.
Hozzászólás ideje: Hétfő 20:474 napja @Dzséjt a kék fényről bővítettem az előző hsz-emben a spoilert, olvasd el, pont akkor jöttél a Maginotos infókkal. Köszi
Hozzászólás ideje: Hétfő 22:044 napja @csoli1138 Alien: Earth 2. rész spoilerDe mi értelme annak, hogy a xeno elrángatja a tojásoktól a potenciális gazdatestet, ahol az arctámadó egyből belepetézhet, hogy aztán elvigye ugyanolyan tojásokhoz, ahol az arctámadó belepetézhet? Kék fény ide vagy oda.Amúgy a Romulusban is így ment, amint beleléptek a kék fénybe, a xenók elkezdtek ébredezni.
Hozzászólás ideje: Kedd 04:374 napja 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta:6 órával ezelőtt, Dzséjt írta:@csoli1138Alien: Earth 2. rész spoilerDe mi értelme annak, hogy a xeno elrángatja a tojásoktól a potenciális gazdatestet, ahol az arctámadó egyből belepetézhet, hogy aztán elvigye ugyanolyan tojásokhoz, ahol az arctámadó belepetézhet? Kék fény ide vagy oda.Amúgy a Romulusban is így ment, amint beleléptek a kék fénybe, a xenók elkezdtek ébredezni.Na ja ez valóban kicsit butus xenora utalhat... De talán a következő rész megadja a választ!
Hozzászólás ideje: Kedd 15:333 napja Ha az emberek között van fogyatékos, és az állatvilágban is figyeltek már meg ilyet... miért ne lehetne a xeno-k között is foggyos? "Butus xeno..." Lehet a gumis kinézet is erre utal... Szerkesztve: Kedd 15:353 napja - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: Kedd 17:073 napja 1 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:Ha az emberek között van fogyatékos, és az állatvilágban is figyeltek már meg ilyet... miért ne lehetne a xeno-k között is foggyos? "Butus xeno..." Lehet a gumis kinézet is erre utal...De gondolom sejted azért, hogy nem gondoltam komolyan. Meglesz a magyarázata a tettének!Eddig is kivárt ha kell, rejtőzködött, ha kellett, szóval tudja amit tudnia kell.
Hozzászólás ideje: Kedd 17:153 napja Még nem kezdtem bele, de tervezem. Az első részt elkezdtem nézni, de aztán lekapcsoltam. Viszont már ott is volt pár érdekesség.
Hozzászólás ideje: Kedd 17:233 napja 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Még nem kezdtem bele, de tervezem. Az első részt elkezdtem nézni, de aztán lekapcsoltam. Viszont már ott is volt pár érdekesség.Nyilván közbe jött valami. Holnap már 3 részed lesz zsinórban, irigyellek! Nekem ez most felér egy star wars sorozat nézésének élményével, hétről hétre való várakozással!
Hozzászólás ideje: Kedd 17:403 napja 2 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:Ha az emberek között van fogyatékos, és az állatvilágban is figyeltek már meg ilyet... miért ne lehetne a xeno-k között is foggyos? "Butus xeno..." Lehet a gumis kinézet is erre utal...Lennni lehet, de eddig semmi sem utal arra, hogy az lenne.Alien: Earth 2. rész spoilerJelenleg leginkább az A3 kutyusból előmászott lényére hajaz. A mozgása, a testfelépítése, az agressziója és brutalitása, a csonka hátinyúlványok, ezek mind a dogalienre emlékeztetnek. Az, hogy miért ragadta el Hermitet és hová vitte, egyelőre kérdés. Ha épül már valahol egy fészek, akkor van abban ráció, hogy inkább elviszi oda, ahol biztonságosan, zavartalanul fejlődhet ki az embrió. De ez biztos kiderül majd az új epizódból. Szerkesztve: Kedd 17:443 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Kedd 20:053 napja 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:De gondolom sejted azért, hogy nem gondoltam komolyan. Meglesz a magyarázata a tettének!Eddig is kivárt ha kell, rejtőzködött, ha kellett, szóval tudja amit tudnia kell.Természetesen! Egyfajta poén akart lenni... lehet, nem sikerült! :)
Hozzászólás ideje: Kedd 20:273 napja Nem szoktam ilyet kérdezni, de nektek nem vesz el a korábbi filmek élményéből, hogySpoilerAmit Ripley pl. kínkeservesen próbált megakadályozni, hogy eljussanak a Xenok a Földre, mert akkor az emberiségnek vége, szóval hogy ez Ripley előtt már meg is történt? Szerkesztve: Szerda 06:123 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Kedd 20:273 napja Telefonról hogy lehet spoiler kapcsolót betenni? Nincs ilyen opció vagy én nem találom...
Hozzászólás ideje: Kedd 21:083 napja Egyelőre még nem érzem.Allien: Earth spoilerRipley fő célja az volt, hogy az idegenek ne pusztítsák el az emberiséget a Földön. Mert, ha a Földnek annyi, valószínűleg a kolóniáknak is befellegzik, elég kevés önfenntartó. Vagyis az emberiségnek lőttek. Ennek legegyszerűbb módja természetesen az, ha megakadályozza, hogy egy királynő vagy egy tojás, ami potenciálisan királynőt teremthet, eljusson a földre. Önmagában egy dolgozó, ráadásul elszigetelve még nem okozhat katasztrófát (az, hogy képesek királynővé fejlődni, jelenleg nem kánon, ahogy az eggmorphing sem - szóval jelenelegi kánoni tudásunk szerint még mindig szükség van egy királynőre).Az AVP-vel az volt a baj, hogy ott már az emberi civilizáció hajnalán millió számra nyüzsögtek a földön, pár emberi civilizációt be is daráltak. Nem csak Ripley előtt, hanem Ripley sokadik ük-nagyszülei előtt.Itt jelenleg egy szimpla drone van és hat tojás. Utóbbiak problémásak lehetnek, de szerencsére egyelőre minden el van szigetelve, és ott lebeg fölöttük a kasza, hiszen a torony bármelyik pillanatban összeroskadhat. Ebben a szent pillanatban még nem érzem azt, hogy jajj, eljutottak a Földre, mert ebben a közegben akár egy másik kolónián, egy űrállomáson vagy egy űrhajón is lehetnének. Ha az Alien vs. Predator - Requiem mintájára kijutnának a szabadba és ott kezdenének el a városban szabadon garázdálkodni, na az már nem igazán jönne be, és akkor már úgy érezném, hogy ja, ez kissé alávág Ripley áldozatának. Persze, ha sikerül az összes példányt elpusztítani, akkor tekinthetünk úgy is Ripley-re, aki az életét adja azért, hogy tudtán kívül megakadályozzon még egy második, sok emberéletet követelő katasztrófát. Szóval, ha a lények kis vagy nagy mértékben rászabadulnának Prodigy City-re, akkor akár úgy is nézhetjük, hogy már tudjuk, láttuk, mi az, ami újra bekövetkezhetne, talán még sokkal rosszabb eredménnyel is, ha nincs Ripley.Telóról spoilert@Donát Ugyanúgy kell, ahogy számítógépről. A pontos leírás megtalálható Ody-tól a Vélemények és javaslatok topikban. Szerkesztve: Kedd 21:203 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Szerda 02:163 napja Alien: Earth 1x03 - MetamorphosisHát ez nem úgy alakult, ahogy én azt hittem, hogy alakulni fog. Ahogy Palpatine mondta, amikor jelölték kancellárnak: ez engem is meglepett, de kellemesen. Persze, én őszintén mondom, ellenben a választást már előre lezsírozó fix jövendőbeli kancellárral. Alien: Earth 3. részSzóval, Plastic Boy nem fészekbe vitte Hermitet, csak csapdát állított a számára valószínűleg veszélyesnek ítélt hibrideknek. Gondolom sikeresen felmérte, hogy ezek nem emberek és fenyegetést jelenthetnek számára, vagyis jobbnak gondolta különválasztani őket. A csapda jól is működött, de sajnos ezek a hibridek kemény legények, Wendy meg eléggé leleményes. De azért a lényt sem kellett félteni, szépen átszúrta Hermitet a farkával, és az is tetszett, hogy a szabadulása érdekében leharapta a saját "nyelvét". Ez arra emlékeztetett, amikor az Alien Resurrectionben kettő széttépte a harmadikat a menekülés érdekében. Eme lényeket semmi sem korlátozza a boldogulásban, se saját fajtásruk, se önmaguk védelme. Csak a tojások és, ha lehet, a királynő maradjon épségben, mert addig a boly is él és szaporodik. De hiába, végül csak letépták a fejét. Ronda volt és kicsit gagyi a közeliken, de akkor is.... Tetszett, ahogy a tojásokat kezelték. Amíg a hibridek voltak ott, meg sem rezdültek, de amint Morrow megközelített egyet, azonnal reagáltak. Szintén jó volt a Resurrection óta először visszazáródó tojást látni (ott volt először példa erre).Amin viszont elsőre felhúzta a szemöldökömet, az a végén az embrio xeno látványa volt. Na mondom, tavaly bevezették a kánonba a Plagiarus praepotens-t, most meg visszatérnek az embriós változathoz? Ez majdnem egy kerek év alatt nem kifejezetten lényegtelen ellentmondás, amitől tikkelni kezdett a szemem. Szerencsére sosem ítélek véglegesen azelőtt, hogy utána járnék a dolgoknak, és bár a könyv, amiben kitalálták a Plagiarus praepotens-t valóban folyadékként írja le az anyagot, az Alien: Romulusban (ami a könyvvel ellentétben kánon) Rook már magként jellemzi, ami összeolvad a gazdatest DNS-ével. Ez a kis "ebihal" inkább beillik magnak.Most már az is világos, hogy Wendy a xenomorphot hallja, és úgy tűnik, kifejezetten rosszúl reagál az ovomorph ciklus egyedeire. Érdekes volt a tojásboncolás, bár én itt azért emlékeztettem volna a nézőket Kirsh által, hogy a lény kimulása után a molekuláris sav oxidálódik és semlegessé válik. Mert enélkül még nekem, aki képkockáról képkockára ismeri az Alient és az Aliens-t, is fura volt néhány pillanatig, hogy a szike olvadozás nélkül vágja az arctámadót. Csak aztán ugrott be az Alienben látottak és az Aliens-ben elhangzottak. Egy átlagos nézőnek, aki ki tudja, mikor látta utoljára e két filmet és mennyire emlékszik még, lehet nem esik le. Pláne ennyi savas jelenet után.A hibrideknél kezd kiütközni, hogy emberi a tudatuk. Érdekes látni őket Kirsh-sel, aki szintetikus lévén bár mutat emberi vonásokat, mégis érződik, hogy program vezérli. Sajnos az Elveszett Fiúk (ez tényleg hülye név egy csapatnak, amiben három lány is van) kezdenek széthúzni. Nibs szerintem bele fog bolondulni a szintetikus létbe. Ahogy a szemét vizsgálgatta, meg ahogy a folyosón ment, néha már az az érzésem támadt, hogy az öngyilkosság jár a fejében.Curly-ben a féltékenység mellett úgy tűnik, némi isten komplexus is kezd megfoganni, ami remek táptalajra fog lelni, ha egy olyan barom befolyása alá kerül, mint Kavalier. Smee és Slightly viszont láthatóan nem tud túllépni a gyerek elmén, ami utóbbi esetében szintén problémás lehet, tekintve, hogy Morrow befolyása alá került.Most már az is biztos, hogy a USCSS Maginot 65 évvel ezelőtt, vagyis 2055-ben indult el felfedező útjára. Ezek alapján akkor valószínűleg néha-néha megállt készletfeltöltés, karbantartás és hasonlók miatt (erről mondjuk jó lenne egy szóbeli megerősítés), mert csak így magyarázható például az, hogy nem a szárnyas jel van a falakra festve, hanem a W - ami mondjuk még ezzel együtt is kicsit problémás, hiszen az Alien alapján még 2121-ben is a szárnyas jel volt haszálatban - persze lehet, hogy a '20-as években kezdték el a váltást, csak a Nostromóra még nem jutott el a dolog. Ugyanakkor a Maginot legénységének ruháján látható jelvényen még a szárnyas logó van, ami szintén azt támasztja alá, hogy a W jelzések csak később kerültek fel. És igazából még a váltás is érthető, hiszen a szárnyas logó a cég megalakulása, azaz 2099 óta van használatban. Az arculat váltás talán időszerű, hiszen "jobb világokat építenek". (Mondjuk ezután meg fura, hogy a W logó megmarad 58 éven át).A végére egy szép, és szerintem kicsit hátborzongató párhuzam:Mindkét esetben egy rossz célokat üldöző, nem kifejezetten emberi figura mondja ezt valakinek, akit a saját céljaira akar felhasználni, és aki semmit sem tud tenni ez ellen. Szerkesztve: Szerda 02:173 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Szerda 08:453 napja Nekem is megvolt a 3. rész, sokminden tetszett benne!Spoiler3. részNem hittem volna, hogy a lényt sikerül megölni ezen rész első harmadában, de azért nem kis áldozattal. Hermit csalinak kellett. Elfogadom @Dzséjt a magyarázatod, hogy felmérte az erő viszonyokat. A narancsos függöny mögött, ahogy átsejlett a látványa az para volt, de a fej maga, mikor átdugta, hogy is mondjam, száraz volt, vagy matt, nem is tudom. Néha nagyon állat a lény, néha gagyi a sorozatban, emiatt azért kicsit elmarasztalom.Hermit vajon kap új tüdőt, kyborg lesz szegényből? Mert az eredetiből a az ici pici cuki ebihal keltetője lett. Megmondom, ez a rész tetszett legjobban az epizódban. A tojásboncolás, és az, hogy először láthattuk, mit is juttat be az arctámadó. Tetszett, ahogy egy kis fekete lé is elő-előszivárog boncolás közben. Nibs szerintem se tart jó irányba, a két csávó nagyon gyermeteg. Morrow nekem nem annyira para, túl meleg a tekintete, boci szemei miatt, nagyon elmarad egy para karaktertől, Mr Tang sokkal parább nekem, de persze Morrow alapvetően még ember. És a 65 év. Szóval letelt mégis. Persze sok hibernált utazással ez lehet akár csak pár hónap szolgálat is a két váltásnak, talán lesz még erről szó. A weyland logókon meg akkor nem lógok tovább. Kirsh nagyon jó, azt hittem egy percre hagyja Kavalierre szabadulni a tojás belsejét. Pláne amit az extrákban hallottam, hogy ő a félmosolyában fejezi ki agresszívitását, valóban érződnek benne sajátos szándékok, ahogy Tim Olyphant játssza. Szóval a testvérekért aggódom, Hermit állapota sem megnyugtató, de Marcyé sem, vajon hogyan és miért lett kapcsolata utóbbinak az idegenekkek? De az tetszett, hogy tűzön vízen át menteni akarják egymást, még Hermit is, pedig neki nem volt egy életbiztosítás felnyitni azt az ajtót. De nem hülye volt, csak nem akarja újra elveszteni a húgát, ha már visszakaphatta!Összességében csak így tovább! Szerkesztve: Szerda 10:462 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Szerda 08:523 napja @Ody Mandrell vagy @Dzséjt vagy aki itt van, kérlek rejtsétek el a spoileremet. Telórol vagyok, nem rejte el a szövegeretezés, pedig már csináltam. Elnézést remélem nem fut bele senki semmibe.
Hozzászólás ideje: Szerda 10:342 napja 1 órával korábban, Bomarr írta:Elrejtettem :)Köszönöm szépen! Jó, hogy erre jártál, óvatos leszek ezentúl, főleg telóról.
Hozzászólás ideje: Szerda 10:422 napja Nem vitatkozom, ma nem ment, lehet, hogy a készülék is tehet róla. Például beágyazott fórumtagok neveit sem tudom visszatörölni telefonnal.Persze igyekszem asztali gépnél lenni, de sokszor vagyok sajnos telefonnal is.
Hozzászólás ideje: Szerda 10:442 napja A spoiler gomb már nincs ott, az a módszer amit először leírtam a vélemények topikban. Ha nekem ment, akkor neked is menni kell. Szerintem afelett elsiklottál.
Hozzászólás ideje: Szerda 10:512 napja Tudom, "plusz gomb", "szöveg keretezés". Keret lett, sőt duplán is lett, mégsem tűnt el. Nem lett nyomógomb a sárga sávban. Tudom, hogy tények makacs dolgok, és mindig a felhasználó a hülye, nem a kütyü, de keretezett részbe írtam mégis látszott. Szerencsére észrevettem, @Bomarr meg megoldotta. Azóta még én is igazítottam, mert a nagy pánikban még a fele sárga is lett, pedig az csak a spoiler címe kellett volna legyen, ahogy próbáltam kimetszeni, újra keretezni és beilleszteni, de úgy sem tűnt el csak dupla keret lett.próbana most gépről is ilyen. csak nem tudom jól csinálni... Szerkesztve: Szerda 10:542 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Szerda 10:542 napja 2 perccel korábban, csoli1138 írta:Tudom, "plusz gomb", "szöveg keretezés". Keret lett, sőt duplán is lett, mégsem tűnt el. Nem lett nyomógomb a sárga sávban. Tudom, hogy tények makacs dolgok, és mindig a felhasználó a hülye, nem a kütyü, de keretezett részbe írtam mégis látszott. Szerencsére észrevettem, @Bomarr meg megoldotta. Azóta még én is igazítottam, mert a nagy pánikban még a fele sárga is lett, pedig az csak a spoiler címe kellett volna legyen.A "tartalom elrejtése" opciót bejelölted? Mert csak akkor tűnik el a szöveg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.