Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Tök jó ez a kis videó, még nem is láttam eddig. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Azok a nyilak voltak benne a legjobb poénok... Egyébként nekem sokkal jobban tetszik ez az új felbontás. Kábé már olyan, mintha DVDrip lenne. Erről jut eszembe, majd ha kiadják Amerikában az első évadot DVD-n, akkor el lehetne készíteni a Lair Of Grievous-t logómentes kivitelben. Egyébként mi történt itt? Pár napig nem volt swsaga... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Off Olvass bele a Fórumról/Vélemények.. topikba, onnan megtudhatod Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Erről jut eszembe, majd ha kiadják Amerikában az első évadot DVD-n, akkor el lehetne készíteni a Lair Of Grievous-t logómentes kivitelben. Erről mi a véleményed, Phobos? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Ááá... Most nézem. Kharrus szenátor magyar hangja iszonyat... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. A szinkrontól most se vagyok elájulva. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Mintha nem Lucky lenne Jar Jar hangja. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Szerintem ő szinkrózta. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Spoiler: Hu 112http://www.megaupload.com/?d=40444D7T Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Jó volt a 12. rész is magyarul. Jar Jar hülyeségein megint jót nevettem. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Fúúúj! Mi ez a reklám itt az elején? Undorító... Szóval, immár két olyan rész van, aminél egy normálisabb verzióra várok. Majd meg kéne kérnünk a KSN-es srácokat, hogy ha majd fennt lesz a DVD rip, akkor csinálják meg azokból a Lair Of Grievoust és a The Gungan Generalt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. DVD-ripből? Ezek HD-kból (1080p-s) lettek csinálva, tehát jobb minőségűek így is, mint a DVD-ripek. Akkor inkább majd BR-Ripekből legyenek De ha a srácokkal akarsz beszélni itt megteheted. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. DVD-ripből? Ezek HD-kból (1080p-s) lettek csinálva, tehát jobb minőségűek így is, mint a DVD-ripek. Akkor inkább majd BR-Ripekből legyenek De ha a srácokkal akarsz beszélni itt megteheted. Ha jobb minőségű, ha nem, engem idegesítenek ezek a sz*rságok... És számomra az is lényegtelen, hogy miből rippelik, csak tűnjenek el róla ezek a sallangok. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Ha jobb minőségű, ha nem, engem idegesítenek ezek a sz*rságok...És számomra az is lényegtelen, hogy miből rippelik, csak tűnjenek el róla ezek a sallangok. Van egy "jó" hírem: a következő résznél a végefőcím alatt lesz reklám, és még beszélni is fognak alatta! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Van egy "jó" hírem: a következő résznél a végefőcím alatt lesz reklám, és még beszélni is fognak alatta! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. KisKósa ne izgasd magad. Majd megveszed eredetiben. Ott nem lesznek ilyen dolgok, épp azért jó a gyári mert tökéletes minőség minden tekintetben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Szerintem ő szinkrózta.Az előbb meghallgattam Jar-Jar összes szövegét és elbizonytalanodtam. Az utolsó mondata amit eddig hallottam tőle Psychósan hangzott. Stáblista híján még utána se lehet nézni de lehet hogy azzal se érnénk sokat mert hiányos is lehetett volna. Az előző rész stáblistájából Barbinek Petit azaz Hondo Honatyát is kispórolták. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. (szerkesztve) Az előbb meghallgattam Jar-Jar összes szövegét és elbizonytalanodtam. Az utolsó mondata amit eddig hallottam tőle Psychósan hangzott. Stáblista híján még utána se lehet nézni de lehet hogy azzal se érnénk sokat mert hiányos is lehetett volna. Az előző rész stáblistájából Barbinek Petit azaz Hondo Honatyát is kispórolták. Mindegyik résznél ugyanazt mondják be. Hondo Honatya Szerkesztve: 2009. Április 26. - kolmilan Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Mindegyik résznél ugyanazt mondják be.Most már ezt is tudom. Azért frissítgethetnének az egyes részekhez. Talán nem akarják Bozait ugráltatni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Talán nem akarják Bozait ugráltatni. Ő az egyik(mit egyik? a) legdrágább felolvasó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. (szerkesztve) Ő az egyik(mit egyik? a) legdrágább felolvasó.Elmetrükkel lejjebb alkudhatnának. Végül is mindegy. Nem egy egetrengető dolog a stáblista bemondásának a hiányossága illetve hiánya. Szerkesztve: 2009. Április 26. - Rog Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Phobos! Itt az időzített felirat a hun.eng részhez. Star.Wars.The.Clone.Wars.S01E12.HDTV.HUN.ENG.5.1.XviD_KSN.zip Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. (szerkesztve) Köszönöm, mester, már ki is raktam. Amúgy meg jöhetne már valami info a 2. évadról.... Szerkesztve: 2009. Április 27. - Darth_Phobos Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Valami infó nincs még a 2. évad kezdési dátumáról? Csak annyit tudok, hogy ősszel jön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Valami infó nincs még a 2. évad kezdési dátumáról? Csak annyit tudok, hogy ősszel jön. Volt aki szeptembert írt, szerintem október elején kezdődik csak úgy mint tavaly. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nyárra csak kijön a kezdési dátum, ahogy a többi ősszel induló sorozaté is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megtalálta már valaki a neten letölthető formában a Decoded változatot? Mert igaz, hogy fent van a hivatalos oldalon, de nem tudom megnézni (k*cs*g amcsik ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. A magyar CN is úgy adja. Bár lehet, hogy most még nem sugározzák. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Csak a Jedi Crash végét sikerült elcsípnem, amikor már Tee Watt Kaa nem szólalt meg. Milyen lett a magyar hangja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Csak a Jedi Crash végét sikerült elcsípnem, amikor már Tee Watt Kaa nem szólalt meg. Milyen lett a magyar hangja? Szerintem nagyon jó lett! Ebben a részben megfelelőek voltak a szinkronok. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.