Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Péntek este hánykor is lesz az első két rész?8-kor. Amerikában.Ami MO-on kb. hajnali 2-3 körül van Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. 8-kor. Amerikában.Ami MO-on kb. hajnali 2-3 körül van Köszi. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Jaj de gyönyörű ahogy azok az Y-szárnyúak felszíni csatákban is kamatoztatják a tudásukat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. 8-kor. Amerikában.Ami MO-on kb. hajnali 2-3 körül van Érdekes ez, mert az sw.com online számlálója szerint 2 nap 22 óra és 36 perc van vissza a premierig. Tehát nekünk is ennyit kell várnunk nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Jaj de gyönyörű ahogy azok az Y-szárnyúak felszíni csatákban is kamatoztatják a tudásukat Az egész Geonosisi csata jónak tűnik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Az On-line számláló vsak egy script. Nem néz nálad hány óra van, csak be van állítva, hogy egy adott időpontig számoljon vissza. Azt a visszaszámlálást látja az amerikai, a magyar meg a japán rajongó is, pedig nem egy időzónában vagyunk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Jól néz még ki az az új hajó mely Coruscanton leereszkedik a platformhoz. Gondolom ez azé a csajé akit Kenobi barátnőjeként kezel Anakin Picit azonban ettől a holocrontól idegenkedek. Nem hinném, hogy ennyire EU-s dolgokat kéne erőltetni. De mondjuk ez nem is az a canon hál isten mint a filmek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Picit azonban ettől a holocrontól idegenkedek. Nem hinném, hogy ennyire EU-s dolgokat kéne erőltetni. De mondjuk ez nem is az a canon hál isten mint a filmek. Meglátjuk milyen lesz a történet. Én az EPII -es képes enciklopédiában olvastam először róla. Kíváncsi vagyok mit akar abból megtudni Sidious. Nem tán a halál legyőzésének titkát? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Nem hinném, hogy ennyire EU-s dolgokat kéne erőltetni.Szerintem a holocron belefér. Bár Kit Fisto bunkóságán néztem egy nagyott Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Spoiler: Nem úgy volt, hogy a holocronokban van az Erő-érzékeny gyerekek listája? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Nem volt ő bunkó. Egy diplomatikus főhajtásfélét küldött Nu felé. Hogy közben milyen szöveg ment róla azt nem értettem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Szerintem a holocron belefér. Bár Kit Fisto bunkóságán néztem egy nagyott Miért is volt bunkó? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Egy visszaköszönést megérdemelt volna az öreg hölgy. A vigyorgásos fejhajtás kicsit tiszteletlennek tűnik számomra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. (szerkesztve) Egy visszaköszönést megérdemelt volna az öreg hölgy. A vigyorgásos fejhajtás kicsit tiszteletlennek tűnik számomra. Szerintem teljesen rendben volt. Az amcsiknál amúgy se szokás fogadni a köszönést. Gondolom ez kihatott erre a jelentre is. Szerkesztve: 2009. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Szerintem teljesen rendben volt. Az amcsiknál amúgy se szokás fogadni a köszönést. Gondolom ez kihatott erre a jelentre is.De az, hogy az idősebb köszön először... Nem a fiatalabbnak kellene (illene)? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Lehet, hogy közvetlenebb ismeretség van köztük. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Akkor nagy Casanova ez a Fisto srác Először Aayla most Jocasta. Ebből alternatívaként egy jó kis brazil szappanopera is keveredhet, meglássátok Amiben kiderül, hogy Fisto Luke és Leia apja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Azért remélem ennek ellenére meg tudsz békélni a karakterrel. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Azért remélem ennek ellenére meg tudsz békélni a karakterrel. Igen, ezen kívül nincs vele gondom, csak meglepett egy kissé... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. A közvetlenebb nem feltétlenül jelenti azt, hogy romatikus érzelmek szövődtek. Csupán bizonyos társasági helyzetekben nem ragaszkodnak a szigorú kifejezésmódokhoz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. De az, hogy az idősebb köszön először... Nem a fiatalabbnak kellene (illene)? Biztos valami Jedi-hierarchia miatt, a biccentés vagy mi meg náluk talán megszokott Egyébként, Phobos, amit a spoiler mögé írtál, az nekem nem tűnik igazán egy holocron-feladatnak Nekem egy holocron inkább olyasmi adattár, mint egy törikönyv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Újabb klip az IGN -en. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Oldie, az Ep1-6 kb 14 órában öleli fel a Skywalkerek történetét. A TCW a tervek szerint közel 40 órányi lesz. Ha már a 10. órában idegenkedsz az EU elemek miatt, mi lesz a 30. órában? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Ody: legalább már tudjuk hogy is lesz az átszállás Ma egész nap TCW-t néztem egyik barátom laptopján a suliban óra közben. Majd szünetekben a csapat elkezdett társalogni, hogy milyen a 2. évad Mindenki nagyon várja, csak én nem. Furcsán is néznek rám Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Én is furcsán nézek rád. Mert a tevékenységed alapján a fene nem gondolná, hogy nem is várod ezt az egészet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Tudod, hogy az első évadért sem voltam túlzottan oda. A 2.-at várni-várom, de nem annyira, hogy hú-ha nem tudok aludni miatta meg csak arra gondolok egész nap. Várom a szombatot, amikor leülök és megnézem az első 2 részt majd kitárgyaljuk közösen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Nem baj, Phobos, könnyen lehet, hogy most fog megtetszeni igazán. Én már várom, az új évad tiszteletére készülőben is van az új avatarom - a TCW-s Anakin. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Bazz, manapság marha laza a suli. Az én koromban már a kvarcjáték igazgatóinak számított Gyoka. Az EU túlzott majmolásától idegenkedek. A holocron márpedig ilyen. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Újabb klip az IGN -en. Egyből felismertem a Malevolence trilógiában elhangzott zenét, ami a klip alatt futott... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Egyből felismertem a Malevolence trilógiában elhangzott zenét, ami a klip alatt futott... Nekem ez teljesen új zenének tűnik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.