barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) Hogy lehetne Eeth Koth, ha ő már az első geonosisi csatában meghalt? Akkor már ez lenne a második EU történet, amely megcáfolja a filmekben történteket. Az első a Karen Miller féle Wild Space. Ott is arról írtak, hogy Koth mester a Korribanon van. És akkor Karen Miller örülhet, mert akkor mégiscsak hiteles lesz a regényében az említett Jedi mester szereplése. Azért fogalmazok ilyen árnyaltan, mert nincs kedvem most bajlódni a spoiler füllel. Csak azt nem értem, hogy Eeth Koth miért tűnt el ilyen hamar? Mármint a Clone Wars rajzfilmben is Agen Kolar volt már a Jedi tanácsban. Erre illene is a wookieepedia magyarázata illene. Na sebaj, majd kiderül minden január másodikán..- Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Sorozatjunkie szerint: a TCW már verte nézettségben az SGUt. Wow! Egész kis népszerű sorozat lett belőle. De ezt én se csodálom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Nem csoda. Miért nem? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Miért nem? Mert annira nagyszerűre sikerült ez a sorozat. (Nekem egyedül csak a Legacy of Terror nem jött be.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Felkerült a Brain Invader részeletes imsertetője, ami ismét sok érdekességet és remek részleteket tartalmaz. Természetesen hála Dzséjt -nek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ody hát a mai rész nem volt valami jó... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ody hát a mai rész nem volt valami jó... Nem tetszett a Holocron Heist? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nem tetszett a Holocron Heist? Próbáltam meglátni benne az új dolgokat de hát... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Próbáltam meglátni benne az új dolgokat de hát... Nem baj. Jól fog kezdődni az új év. Dupla TCW epizód. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hú de várom már. Vagy egy éve nem szerepelt Grivi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hú de várom már.Vagy egy éve nem szerepelt Grivi. Pont ma van egy éve. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Pont ma van egy éve. Jesszusom már egy éve ugyanaz az avatárom? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Off Rettenetes, mi? Az enyém kb. négy éve nem változott Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nem baj. Jól fog kezdődni az új év. Dupla TCW epizód. Január 8-án lesz gondolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Január 8-án lesz gondolom. Január elsején lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Csak el ne felejtsük a szilveszteri bódulat után Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Csak el ne felejtsük a szilveszteri bódulat után Én csak gyerek pezsgőt iszom, szóval ezzel nem lesz baj. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én csak gyerek pezsgőt iszom, szóval ezzel nem lesz baj. Nahát, én is A lényeg, hogy kolmilan legyen beszámítható állapotban, mert ha nem lesz, akkor igen érdekes feliratok fognak előállni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én csak gyerek pezsgőt iszom, szóval ezzel nem lesz baj. Bocsi, de ezt csak Phobosnak tudom elhinni Szerintem elég lesz, ha vasárnapra lesz felirat, addig mindenki helyrepofozza magát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ebben a két részben fel fog tűnni Eath Koth és Adi Gallia is. Egyébként Karrde örülhetsz, mert ez a két rész fogja felvezetni a Satine királynős, egyben Mandalori szálat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Tök mindegy, csak húzzunk már el a Geonozis-témától Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Tök mindegy, csak húzzunk már el a Geonozis-témától Pedig az utolsó 2 rész nagyon bejövős volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Pedig az utolsó 2 rész nagyon bejövős volt Már akinek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Tök mindegy, csak húzzunk már el a Geonozis-témától Nem kell könyörögnöd, már vége. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nem könyörögtem, attól elég távol állok És egy animációs film nem is éri meg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nem könyörögtem, attól elég távol állok És egy animációs film nem is éri meg Ez igen, mert nagyon jó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ez igen, mert nagyon jó. Ízlés kérdése, mi a jó Amúgy eddig sem rejtettem véka alá, hogy ez a második évad nekem nem igazán bejövős, már majd a felénél járunk, és Rise of the bounty hunters-érzés sehol sincs. Pedig ez az alcím, szóval eddig az évad csalódást keltő több szempontból is. Az eleje kevés volt, meg amúgy sem volt az igazi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ízlés kérdése, mi a jó Amúgy eddig sem rejtettem véka alá, hogy ez a második évad nekem nem igazán bejövős, már majd a felénél járunk, és Rise of the bounty hunters-érzés sehol sincs. Pedig ez az alcím, szóval eddig az évad csalódást keltő több szempontból is. Az eleje kevés volt, meg amúgy sem volt az igazi.Remélem azért később jobban tetszik majd. Eddig öt részben nem voltak fejvadászok, de megmondom őszintén nekem nem is hiányoznak, mert annyira jó így is. Ha marad ez az arány akkor a 22 részes évadból ötben nem szerepelnek ami még nem tragédia. Én attól féltem túlzásba viszik ezt a vonalat, de szerencsére eddig nem így lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.