MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerintem ebből a szempontból ez részletkérdés Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Rengeteg kép kikerült a két új részből, de mozgó kép még nincs. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerintem nem csak Yoda közhelyes, hanem majd mindegyik szereplő kisebb-nagyobb eltérésekkel " Minden a tervei(nk)m szerint alakul" "Ne engedj a haragodnak...." "Koncentrálj a feladatodra" ésatöbbi, ésatöbbi Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Egy kis részlet a Grievous Intrigue-ból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nem jön be. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Sajnos, valamiért a youtube nem játssza le, pedig jól töltöttem fel, ezért feltöltöttem ide. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Sajnos, valamiért a youtube nem játssza le, pedig jól töltöttem fel, ezért feltöltöttem ide.Köszi! Jöhetnének már a teljes részek. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Kaptam angol szöveget mindkét részhez. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Akkor tedd a dolgod Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Kaptam angol szöveget mindkét részhez. Isten vagy! Akkor talán még ma láthatom. Felirat van, epizód nincs? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Isten vagy! Akkor talán még ma láthatom. Felirat van, epizód nincs? Mi van, nem olvastál még regényt? :D Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Isten vagy! Akkor talán még ma láthatom. Felirat van, epizód nincs? Nem felirat, csak szöveg. Csak az a bökkenő, hogy nem tudom, ki mondja... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Mi van, nem olvastál még regényt? :DNe húzd ki a gyufát! Nem felirat, csak szöveg. Csak az a bökkenő, hogy nem tudom, ki mondja... Az nem baj. Majd megtudod ha nézed az epizódot. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nem felirat, csak szöveg. Csak az a bökkenő, hogy nem tudom, ki mondja... Akkor valószínűleg kell legyen valami, csak nem publikus. Véletlenül, akiktől kaptad a szöveget, nem mondták, hogy nekik már meg van? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Akkor valószínűleg kell legyen valami, csak nem publikus. Véletlenül, akiktől kaptad a szöveget, nem mondták, hogy nekik már meg van? Nem, a szöveget külön veszik fel, a halláskárosultaknak készült feliratból. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Szerintem elég egyértelmű volt kérdés. Top10 Jedi, azaz melyik a 10 legkedveltebb Jedid a TCW-ben... És akkor a CN-nek hogy van saját kedvenc listája? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. És akkor a CN-nek hogy van saját kedvenc listája? Én sem igazán tudom, hogy hivatalos-e vagy sem, de állítólag szavazás alapján alakult ki ez a sorrend a külföldi CN nézők között. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Na végre valami. Méretéből ítélve „2 az 1-ben” verzió. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Na végre valami. Méretéből ítélve ?2 az 1-ben? verzió.Ezt akartam én is írni. Lehet szedni! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nem tudom melyiket utálom jobban: a kéthetes várakozást vagy amikor késik a release. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nem tudom melyiket utálom jobban: a kéthetes várakozást vagy amikor késik a release.Itt van alattad a release. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. (szerkesztve) Tudom és csak azután írtam hogy elkezdtem szedni, ezt már csak úgy utólag megemlítetettem Szerkesztve: 2010. Január 2. - Nabopolasszar Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Ezt akartam én is írni. Lehet szedni!Naaaaaa. Tessék megvárni a 720p-s változatott te Blu-ray mániás. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Naaaaaa. Tessék megvárni a 720p-s változatott te Blu-ray mániás. :D Szerinted tudok addig várni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. No akkor én is szedem Ody, szerintem nem tudsz várni addig A 720p az már a csemegézésre való változat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Amint nézem, megfelelő oldalon még nincs release, szóval várok, míg ott lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Amint nézem, megfelelő oldalon még nincs release, szóval várok, míg ott lesz.Torrentről épp most ért le. Adhatok trackert, ha érdekel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Magoson már fent van a 2HD-s változat. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Magoson már fent van a 2HD-s változat. Ja, most néztem. Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E09-E10.HDTV.XviD-2HD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. (szerkesztve) Ja, most néztem. Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E09-E10.HDTV.XviD-2HDAz nem kamu? Mert amit én találtam az az. Szerkesztve: 2010. Január 2. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.