Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Azt már tudjuk, hogy lesznek Y-szárnyúak is, node vajon most beteszik a droid tankokat amiket a Klónok támadásából kivágtak? Jó lenne őket látni is, mert a Sithekben nem sok szerep jutott nekik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Azt már tudjuk, hogy lesznek Y-szárnyúak is, node vajon most beteszik a droid tankokat amiket a Klónok támadásából kivágtak? Jó lenne őket látni is, mert a Sithekben nem sok szerep jutott nekik.Én minden jóra számítok. A tankra is! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hogy a francba lesz egy "rambos" sorozat első epizódja a Senate Spy?Hogy görditík úgy tovább a történetet, hogy brutális harcok legyenek belőle? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hogy a francba lesz egy "rambos" sorozat első epizódja a Senate Spy?Hogy görditík úgy tovább a történetet, hogy brutális harcok legyenek belőle? Ez benne a szép. Szerintem kell is bele, mert a sok gyakás egyhangú lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hogy a francba lesz egy "rambos" sorozat első epizódja a Senate Spy?Hogy görditík úgy tovább a történetet, hogy brutális harcok legyenek belőle? Hogyan lesz egy kereskedelmi utakról szóló vitából a Galaxis egyik legnagyobb háborúja? Ügyes történettel Bár a megoldás elég kézenfekvő, a Padmé által szerzett infók alapján a Köztársaság azonnal lerohanja a Geonosist. Engem viszont az érdekel, hogyan lehet a Geonosison megint droidtelep? A háború első csatájában a Köztársaság bevette a bolygót. Remélem erről az apróságról nem feledkeznek meg. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megint semmi...sírok...Na remélem nemsokára felteszik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megint semmi...sírok...Na remélem nemsokára felteszik!De hamar ébredtél. Ilyenkor már fent szokott lenni? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. De hamar ébredtél. Ilyenkor már fent szokott lenni? Hát nagy százalékban igen. De volt már hogy csak 8 körül...azért ez akkor is rossz előjel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hát nagy százalékban igen. De volt már hogy csak 8 körül...azért ez akkor is rossz előjel. Én még nem aggódok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Én még nem aggódok. Amgy ilyenkorra már végezni szoktam a résszel. De legyen igazad Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Amgy ilyenkorra már végezni szoktam a résszel. De legyen igazad Ody! Beb*szna ha nem lenne release. Darthpsyhotic biztos felvette. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nagyon remélem, hogy mielőbb felrakják! Ne várják meg, míg oda megyek! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Beb*szna ha nem lenne release. Darthpsyhotic biztos felvette. Aki nem más mint...? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Aki nem más mint...? Az MF feltöltője/tulajdonosa(?)Amúgy még mindig nincs Ilyenkorra már szokott lenni... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Az MF feltöltője/tulajdonosa(?)Amúgy még mindig nincs Ilyenkorra már szokott lenni... Ilyen nincs.... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ilyen nincs.... "I have a baaad feeling about this..." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Nekem is van egy rossz érzésem. Még mindig semmi, szóval ezek után bármi előfordulhat, leginkább az, hogy nem lesz ma sem, vagy pedig egy épphogynézhető release kerül ki majd a nap folyamán. Akár délutánra. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Már megint nincs release! Mi a fene folyik itt? Most meg azt felejtették el, hogy megismétlik? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kezd nyílni a fénybicska a zsebemben. Mire várnak ezek, tapsra? Ám legyen: Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ha nekem valaki azt mondta volna hogy három nappal a leadás után nem lesz release akkor én kiröhögtem volna. Ez vicc (amin csak kevesen tudnak röhögni). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. No panic, egyszer úgyis lesz Ha előbb nem, más országokban történt leadás után. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. No panic, egyszer úgyis lesz Ha előbb nem, más országokban történt leadás után. Ja, tök jó lenne megnézni koreaiul, vagy kínaiul, esetleg japánul vagy brazilul Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ja, tök jó lenne megnézni koreaiul, vagy kínaiul, esetleg japánul vagy brazilul Mit izgulsz kolmilan lefordítja. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. No panic, egyszer úgyis lesz Ha előbb nem, más országokban történt leadás után. De én már annyira bemelegítettem erre a részre hogy a ep2 geonosis-i csatajelenetet már vagy 3-szor megnéztem és már kedd óta csak Geonosis-os pályákat játszok a Battlefront II-ben. Már túl vagyok pörögve. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Eh, elkényelmeskedett népség. Bezzeg amikor hétfőn adás se volt a tv-ben....! Küldjön a KERESZTAPA egy lófejet az illetékeseknek? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ja, tök jó lenne megnézni koreaiul, vagy kínaiul, esetleg japánul vagy brazilul De legalább látnánk Sok fantázia nem kell a háborús dumákhoz Küldjön a KERESZTAPA egy lófejet az illetékeseknek? Aha Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Amint fent lesz az sw.com-on lesz release Max. csak addig kell várni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Az első évad Br ripjét nem nézte még meg senki? A DC-kre kíváncsi lennék, milyenek de sajnos tegnap jött levélke netszolgáltatótól, hogy nem kéne sokat letölteni, így nem tudom leszedni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Na ne b*sszák már meg! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. No leszedtem a Lair of Grievoust. Nagyon jó 2 perccel hosszabb Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.