Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. a Landing at Point Rain minden idők legjobb része lett, erre az utána következő két rész nem lett valami bonyolult. Példát kéne venniük a StarGate sorozatról és megmaradni a rendezőpárosok színtjén. A bonyolultság nem mindig jó, pláne egy háborús sztoriban A Landing at Point Rain is minden volt, csak bonyolult nem. A Stargate-ről azért nem feltétlen kéne példát venni, mert azért nem az minden idők number 1 sorozata. Nem mellesleg, ott sem négy rendező van, hanem csak egy tucat van az SG-1 esetében (mint minden olyan sorozatnál, ahol a producerek még nem sajátították ki maguknak a szériát, ezzel tették tönkre, az SG ezen az úton már elindult, a Star Treknek meg anno ez lett a veszte). Amúgy sem csak a rendezőn áll vagy bukik a vásár, hanem az írókon is. A rendezéssel eddig nem nagyon volt baj, az írók munkájával viszont némely esetben több is. Pl. itt is az írók hibája, hogy a rész 90%-át más sci-fikből nyúlták le, saját ötlet pedig pedig szinte egyáltalán nem akadt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Azért vagyok csalódott, mert az S2 nagyon erősen indított és nem maradtak meg az összetett történetek szintjén az utóbbi két epizóddal. Reméltem, hogy a Geonosis saga hiperszuper lesz és bizony a Landing at Point Rain minden idők legjobb része lett, erre az utána következő két rész nem lett valami bonyolult.Hát azért a Landing on Point Raint -t se a bonyolult sztorijáért szeretjük. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Szerintem a köv. rész utáni pár rész a Sateen királynős, Mandaloros epizódok lesznek Azokat a részeket már nagyon várom. Aki nem 720p-ben nézte meg a részt: Jószagú, atya úristen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Jószagú, atya úristen. Nyugodj már le. Nem kötelező megnézni ha nem tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nagyon remélem, hogy a következő rész után végre rátérnek erre a témára is, ha már ez szerepel az alcímben.Gondolom ezután jön a Sateen királynős ami megint elég ütősnek néz ki a fejvadászokkal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Jó lenne már inkább ott tartani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Jó lenne már inkább ott tartani.Lányoknak az bejövősebb lesz mint a zombi téma. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Lányoknak az bejövősebb lesz mint a zombi téma. No comment Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. No comment Ezzel nem degradáltam le a női társadalmat. Ennyire ne legyél már feminista. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Ezzel nem degradáltam le a női társadalmat. Ennyire ne legyél már feminista. Nem vagyok az, de addig mindig meg fogod ezt tőlem kapni, amíg jössz azzal, hogy a lányok mit és mit nem csinálnak és szeretnek. Mint kiderült, az előző hasonló megnyilvánulásod sem jött be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nem vagyok az, de addig mindig meg fogod ezt tőlem kapni, amíg jössz azzal, hogy a lányok mit és mit nem csinálnak és szeretnek. Mint kiderült, az előző hasonló megnyilvánulásod sem jött be.Sajnálom. Még sok nem fog bejönni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Ennek a köztársasági cirkálónak olyan a belseje mint a Tantive IV -nek? Már kívülről is nagyon hasonlít rá Szerintem meg akarják mutatni hogy milyen lett volna az Alien ha a ep.IV díszleteit használták volna A bolygó neve Tatooine Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Sajnálom. Még sok nem fog bejönni. Szóval akkor nem baj, ha a kövi nyálas rész sem jön be, mint az előző? Te mondtad Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Szóval akkor nem baj, ha a kövi nyálas rész sem jön be, mint az előző? Te mondtad Megkapod azután is. Nyálas.....na erre nem írok semmit. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Van egy apró hiba a Weapons Factory epizódleírásában... Ugyanis a klón, aki a "Öveket szorosra, cellákat csurigra, katonák! Bemegyünk!" mondatot mondja, az nem Draa, hanem Buzz, ha jól megnézitek. Draa egyszer szerepelt, amikor lőtt a rakétavetőjével. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) Van egy apró hiba a Weapons Factory epizódleírásában... Ugyanis a klón, aki a "Öveket szorosra, cellákat csurigra, katonák! Bemegyünk!" mondatot mondja, az nem Draa, hanem Buzz, ha jól megnézitek. Draa egyszer szerepelt, amikor lőtt a rakétavetőjével.Dzséjt majd lecsekkolja. Nem tudom elképzelni, hogy hibázott volna. Szerkesztve: 2009. November 22. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Dzséjt majd lecsekkolja. Nem tudom elképzelni, hogy hibázott volna. Nem ő volt az, aki hibázott, hanem az eredeti episode guide-ban írták el a dolgot. Dzséjt csupán lefordította. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nem ő volt az, aki hibázott, hanem az eredeti episode guide-ban írták el a dolgot. Dzséjt csupán lefordította. Miből gondolod, hogy tévedtek? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) Miből gondolod, hogy tévedtek? Egyrészt mert Buzz és Draa páncélja nem annyira egyforma, hogy össze lehessen téveszteni őket, elég szembetűnő a különbség. Másrészről pedig a Wookieepedián írták... Nézd meg, és majd meglátod. Szerkesztve: 2009. November 22. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Akkor ez az új rész most csak december 4-én jön? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hát igen gondolom akinek annyira nem jött be a zombis rész, annak ez se fog annyira , bár sosem lehet tudni. Én várom mindenesetre. A bemutatóban viszont nagyon jó a szöveg. XD Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Én a mandalóriai szálat várom nagyon. Jobban megnézve a köv. rész előzetesét lehet, hogy mégis jó lesz valamennire, túl szélsőségesen reagáltam rá elsőre, bocsánatot kérek ezért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Én a mandalóriai szálat várom nagyon.Jobban megnézve a köv. rész előzetesét lehet, hogy mégis jó lesz valamennire, túl szélsőségesen reagáltam rá elsőre, bocsánatot kérek ezért. Nem kell bocsánatot kérned, hisz jogod van hozzá hogy ne tetsszen és ezt le is írd kulturáltan. Tudod néha milyen vagyok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Idővel tetszeni fog. A Downfall Of A Droid sokadik nézésre már egész élvezhető. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Azért az már más ha valami a stilusában, illetve műfajában üt el az eredetitől. Sw-ből ne legyen horror. Se zombis, se parazitás. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Remélem tényleg így lesz. Végül is voltak pozitívumai ennek a résznek is. A sötét hangulat és a jó akciók. Csak így elsőre idegennek éreztem ezt a zombi-kukac szálat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. (szerkesztve) Azért az már más ha valami a stilusában, illetve műfajában üt el az eredetitől. Sw-ből ne legyen horror. Se zombis, se parazitás.Egyetértek. De egy ilyen kikacsintás még bőven belefér. Szerkesztve: 2009. November 23. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Vagy nagyon elszámította magát, vagy azok a kukacok tényleg képesek még egy Jedit is uralni. Spoiler: Szerintem Barriss -ba is lesz egy ilyen. Az előzetesben próbálták ezt eltitkolni, de szerintem így lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Spoiler: Szerintem Barriss -ba is lesz egy ilyen. Az előzetesben próbálták ezt eltitkolni, de szerintem így lesz. Az érdekes lenne. Majd meglátjuk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.