Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nagyon tetszetős ez a borító... Várom már a mandikat. Én is, nagyon! Most már jönnek a fejvadászok, mindjárt a jövő héten Cassie majd a Mandók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nem. Csak a jövőhéten. Csesszék meg! Felhagyhatnának már ezzel a rendszertelenséggel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Csesszék meg! Felhagyhatnának már ezzel a rendszertelenséggel.Hatalmas ökörség! Elvileg innentől kezdve már nem lesz szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Mi van, ma nem lesz rész? Volt szó róla, hogy nem lesz rész jan. 1 után két szombaton sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. (szerkesztve) OFF Tudom, hogy EU, de a Tatooine-t egyszer-kétszer igenis érintette a háború. Bár nem olyan mértékben, mint mondjuk az olyan világokat, amiket porig romboltak, de azért volt itt is egy-két csetepaté. Konkrétan két csatára gondolok, még a háború leges legelején, amelyek a Decimator hadjárat részét képezték. Bár itt csak egyetlen kisebb település, Mos Osnoe volt érintett a csatározásokban, az is csak azért, mert ott volt Boorka, a Hutt palotájának közelében. Olyannyira a háború elején történtek ezek a csaták, hogy itt még nem Grievous tábornok, hanem Sev'rance Tann volt a droidhadsereg főparancsnoka. (Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns) Aztán ugyebár ott vannak a TCW mozifilm eseményei, bár ott két párbajnál és egy rövidke űrcsatánál több nem történt. A háború végén már sor került egy komolyabb invázióra is, amit aztán egy komolyabb csata követett. Végül a Köztársaság aratott győzelmet. (Battlefront: Elite Squadron) Ebben a csatában harcolt a két Erő-érzékeny klónkatona, X1 és X2. (Istenem, mennyire szánalmas EU próbálkozás...) ON Szerkesztve: 2010. Január 16. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Állítólag már van előzetes a Lightsaber Lost -hoz. Ki találja meg előbb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A tavalyi év legjobbjai között a TCW Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Gondolom, az első évadról van szó, jó, hogy bekerült. A Hung is remek sorozat volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Gondolom, az első évadról van szó,Nem. A harmadikról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Felkerült a teljes epizód guide a Grievous Intrigue és a The Deserter részekhez. Köszönet ismét csak Dzséjtnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. De a scriptben már két k-val van, és annál hivatalosabb semmi sem lehet írásmód tekintve (kivétel, ha a filmben is felbukkan az írás): "Suu's children, a five-year old girl named Shaeeah and a four-year-old boy named Jekk, look on with curiosity."A starwars.com az utóbbi két rész esetében így is elkövetett két baromi nagy hibát (mindkettőt említettem a rész leírásaiban), ez a kis elírás már nem is meglepő. Gondolom azért lett Jekk, mert az Ambushban már volt egy Jek nevű klón is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Érdekes üzleti terv a Hasbrótól: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Elég gyér.... Viccet félre téve, zúzós lesz az év. És Boba Fett sisak? Mire ez a nagy marketing? Csak nem lesz a CW-ben...és mi az hogy TV movie Event? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. és mi az hogy TV movie Event?Na ez az!! Azt mondják a mozifilm bemutatója lesz. De a harmadik évad előtt? Semmi értelme... Remélem jó kis meglepi lesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. (szerkesztve) Biztos volt már, amit én eddig linkelgettem, az mindig volt már... (Ez nem meglepő azt lenézve, hogy hány órákat töltenek itt egyesek...) De hátha (légyszi): http://www.youtube.com/user/dangrievous#p/u/0/MevOTfqyLbQ Az összes videója iszonyat jó! Szerkesztve: 2010. Január 19. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Egy Lightsaber Lost előzetes linkelj inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Egy Lightsaber Lost előzetes linkelj inkább. Ne mond, hogy nem jó! Egyébként jobb híján linkeltem... Sanja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ne mond, hogy nem jó!Nem mondtam, hogy nem jó, de momentán az előzetes jobban érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. (szerkesztve) http://www.youtube.com/user/dangrievous#p/u/0/MevOTfqyLbQ Az összes videója iszonyat jó! Tényleg nem rossz. Szerkesztve: 2010. Január 19. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Nem mondtam, hogy nem jó, de momentán az előzetes jobban érdekelne. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki az alapszituból... Ahsokának nincs jobb dolga, mint a fénykardját keresni. Remélem élvezetes rész lesz, bár én még a Desertert se láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Kíváncsi leszek, mit hoznak ki az alapszituból... Ahsokának nincs jobb dolga, mint a fénykardját keresni. Remélem élvezetes rész lesz, bár én még a Desertert se láttam. Mire vársz??? Nézd meg és kommentáld! Nem tudom mit csinál Ahsoka, de lesz az epizódban egy fél szemű Quarren is, és Coruscanton játszódik állítólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Mire vársz??? Nézd meg és kommentáld! Nem tudom mit csinál Ahsoka, de lesz az epizódban egy fél szemű Quarren is, és Coruscanton játszódik állítólag. Nem várok semmire. Már múlt héten meg akartam nézni, csak valahogy úgy voltam vele, hogy minél később annál jobb. A 2x11 érdekes lesz. Sokan nem csípik Ahsokát, hogy finoman fogalmazzak... gondolom ők úgy is fognak nekiülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. (szerkesztve) Sokan nem csípik Ahsokát, hogy finoman fogalmazzak... gondolom ők úgy is fognak nekiülni.Én a tolvaj-fejvadász csajért ülök majd le elé. Remélem jó rész volt, a Geonózis utolsó 2 része magasra tette a lécet, remélem ez megüzi alulról, nem úgy, mint a legutóbbi 2 rész Szerkesztve: 2010. Január 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Érdekes üzleti terv a Hasbrótól:Legalább megtudtuk, hogy áprilisig lesz leadva a TCW 2. évada. Ergo ezentúl minden héten adni fogják vagy ha nem 3 hét szünet lesz összesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Én a tolvaj-fejvadász csajért ülök majd le elé. Remélem jó rész volt, a Geonózis utolsó 2 része magasra tette a lécet, remélem ez megüzi alulról, nem úgy, mint a legutóbbi 2 rész Ennyire nem tetszett az utóbbi 2 epizód? A 10.-ről még nem tudok írni, de a 9. remek lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ennyire nem tetszett az utóbbi 2 epizód? A 10.-ről még nem tudok írni, de a 9. remek lett. Meg sem közelítette egyik sem a tetszetős szintet. A 9. lett a jobb viszont a 2 közül, a 10.be bele kellett pörgetnem, uncsi volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Én a tolvaj-fejvadász csajért ülök majd le elé. Remélem jó rész volt, a Geonózis utolsó 2 része magasra tette a lécet, remélem ez megüzi alulról, nem úgy, mint a legutóbbi 2 rész Volt olyan jó, ha nem jobb. De persze másért. Ne legyél egy dimenziós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Meg sem közelítette egyik sem a tetszetős szintet. A 9. lett a jobb viszont a 2 közül, a 10.be bele kellett pörgetnem, uncsi volt Ki mit vár a sorozattól ugye. Látom Te csak agyatlan gyakást. Azért örülök, hogy nem csak erről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ki mit vár a sorozattól ugye. Látom Te csak agyatlan gyakást. Azért örülök, hogy nem csak erről szól. Nem agyatlan gyakást, mert akkor a 5. rész lenne a kedvencem. Egy bizonyos hangulatot várok el, amit eddig csak a legelső rész (1. évados) meg a már fent nevezett 2 adott nekem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ki mit vár a sorozattól ugye. Látom Te csak agyatlan gyakást. Azért örülök, hogy nem csak erről szól. Ezzel én is így vagyok. Az se jó, ha túl lapos a sztori, viszont a tömény akcióba is bele lehet unni egy idő után. Azért 6 film és másfél évad után nem könnyű merőben új dolgokkal előállni. Eddig többnyire mégis sikerült. Részemről fontos a történetvezetés és a mondanivaló is, nem csak a párbajok vagy űrcsaták. Meg is lepődtem, hogy a viszonylag békés Senate Spy-t pozitív kritika érte nem egy fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.