Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

OFF

Tudom, hogy EU, de a Tatooine-t egyszer-kétszer igenis érintette a háború. Bár nem olyan mértékben, mint mondjuk az olyan világokat, amiket porig romboltak, de azért volt itt is egy-két csetepaté. Konkrétan két csatára gondolok, még a háború leges legelején, amelyek a Decimator hadjárat részét képezték. Bár itt csak egyetlen kisebb település, Mos Osnoe volt érintett a csatározásokban, az is csak azért, mert ott volt Boorka, a Hutt palotájának közelében. Olyannyira a háború elején történtek ezek a csaták, hogy itt még nem Grievous tábornok, hanem Sev'rance Tann volt a droidhadsereg főparancsnoka. (Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns) Aztán ugyebár ott vannak a TCW mozifilm eseményei, bár ott két párbajnál és egy rövidke űrcsatánál több nem történt. A háború végén már sor került egy komolyabb invázióra is, amit aztán egy komolyabb csata követett. Végül a Köztársaság aratott győzelmet. (Battlefront: Elite Squadron) Ebben a csatában harcolt a két Erő-érzékeny klónkatona, X1 és X2. (Istenem, mennyire szánalmas EU próbálkozás...)

ON

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
De a scriptben már két k-val van, és annál hivatalosabb semmi sem lehet írásmód tekintve (kivétel, ha a filmben is felbukkan az írás): "Suu's children, a five-year old girl named Shaeeah and a four-year-old boy named Jekk, look on with curiosity."

A starwars.com az utóbbi két rész esetében így is elkövetett két baromi nagy hibát (mindkettőt említettem a rész leírásaiban), ez a kis elírás már nem is meglepő.

Gondolom azért lett Jekk, mert az Ambushban már volt egy Jek nevű klón is. :)
Hozzászólás ideje:

Elég gyér....:)

Viccet félre téve, zúzós lesz az év. És Boba Fett sisak? Mire ez a nagy marketing? Csak nem lesz a CW-ben...és mi az hogy TV movie Event?

Hozzászólás ideje:

Biztos volt már, amit én eddig linkelgettem, az mindig volt már... :) (Ez nem meglepő azt lenézve, hogy hány órákat töltenek itt egyesek...)

De hátha (légyszi):

http://www.youtube.com/user/dangrievous#p/u/0/MevOTfqyLbQ

Az összes videója iszonyat jó! :P

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
Nem mondtam, hogy nem jó, de momentán az előzetes jobban érdekelne. :P

Kíváncsi leszek, mit hoznak ki az alapszituból... Ahsokának nincs jobb dolga, mint a fénykardját keresni. :P Remélem élvezetes rész lesz, bár én még a Desertert se láttam. :P

Hozzászólás ideje:
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki az alapszituból... Ahsokának nincs jobb dolga, mint a fénykardját keresni. :P Remélem élvezetes rész lesz, bár én még a Desertert se láttam. :P
Mire vársz??? Nézd meg és kommentáld! Nem tudom mit csinál Ahsoka, de lesz az epizódban egy fél szemű Quarren is, és Coruscanton játszódik állítólag.
Hozzászólás ideje:
Mire vársz??? Nézd meg és kommentáld! Nem tudom mit csinál Ahsoka, de lesz az epizódban egy fél szemű Quarren is, és Coruscanton játszódik állítólag.

Nem várok semmire. :P

Már múlt héten meg akartam nézni, csak valahogy úgy voltam vele, hogy minél később annál jobb. :P

A 2x11 érdekes lesz. Sokan nem csípik Ahsokát, hogy finoman fogalmazzak... gondolom ők úgy is fognak nekiülni.

Hozzászólás ideje:
Sokan nem csípik Ahsokát, hogy finoman fogalmazzak... gondolom ők úgy is fognak nekiülni.
Én a tolvaj-fejvadász csajért ülök majd le elé. Remélem jó rész volt, a Geonózis utolsó 2 része magasra tette a lécet, remélem ez megüzi alulról, nem úgy, mint a legutóbbi 2 rész :P

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Érdekes üzleti terv a Hasbrótól:
Legalább megtudtuk, hogy áprilisig lesz leadva a TCW 2. évada. Ergo ezentúl minden héten adni fogják vagy ha nem 3 hét szünet lesz összesen. :P
Hozzászólás ideje:
Én a tolvaj-fejvadász csajért ülök majd le elé. Remélem jó rész volt, a Geonózis utolsó 2 része magasra tette a lécet, remélem ez megüzi alulról, nem úgy, mint a legutóbbi 2 rész :P

Ennyire nem tetszett az utóbbi 2 epizód? A 10.-ről még nem tudok írni, de a 9. remek lett. :P

Hozzászólás ideje:
Ennyire nem tetszett az utóbbi 2 epizód? A 10.-ről még nem tudok írni, de a 9. remek lett. :P
Meg sem közelítette egyik sem a tetszetős szintet. A 9. lett a jobb viszont a 2 közül, a 10.be bele kellett pörgetnem, uncsi volt :P
Hozzászólás ideje:
Volt olyan jó, ha nem jobb. De persze másért. Ne legyél egy dimenziós. :P
Hozzászólás ideje:
Meg sem közelítette egyik sem a tetszetős szintet. A 9. lett a jobb viszont a 2 közül, a 10.be bele kellett pörgetnem, uncsi volt :P
Ki mit vár a sorozattól ugye. Látom Te csak agyatlan gyakást. Azért örülök, hogy nem csak erről szól. :P
Hozzászólás ideje:
Ki mit vár a sorozattól ugye. Látom Te csak agyatlan gyakást. Azért örülök, hogy nem csak erről szól. :P
Nem agyatlan gyakást, mert akkor a 5. rész lenne a kedvencem. Egy bizonyos hangulatot várok el, amit eddig csak a legelső rész (1. évados) meg a már fent nevezett 2 adott nekem :P
Hozzászólás ideje:

Ezzel én is így vagyok. Az se jó, ha túl lapos a sztori, viszont a tömény akcióba is bele lehet unni egy idő után. Azért 6 film és másfél évad után nem könnyű merőben új dolgokkal előállni. Eddig többnyire mégis sikerült. :P Részemről fontos a történetvezetés és a mondanivaló is, nem csak a párbajok vagy űrcsaták. Meg is lepődtem, hogy a viszonylag békés Senate Spy-t pozitív kritika érte nem egy fórumon.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.