Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Ha írsz hozzá szöveget, szívesen belerakom... :)Nem arra gondoltam, hogy te fogsz írni, tudom, hogy hozott anyagból dolgozol és arra értettem, hogy vajon benne lesz-e. Érdekes lenne, de szerintem is majd csak az epguide-ban lesz benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Na, hogyvagyunk? Van epizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Tadá Spoiler: http://rapidshare.com/files/339647428/Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E11.HDTV.XviD-2HD.rarhttp://hotfile.com/dl/25378043/aa46603/Sta...iD-2HD.avi.html http://x7.to/m63735/star.wars.the.clone.wa...tv.xvid-2hd.avi http://netload.in/dateigEYfNYQGdV/star.war...vid-2hd.avi.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. ERősen gondolkozom hogy megvárom a HDt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ma van új rész? Totál kiment a fejemből, hogy már lesz Az előzetesből úgy néz ki, nem lesz sok szöveg... remélem, nem fog Ahsoka elfilozofálgatni azzal a vén Jedivel... Ó, a Jedik gondolatokkal is megértik egymást, nem kellenek ide nagymonológok Max. mi nem értjük meg, mit akartak elmondani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell Valaki találkozott már ilyennel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. (szerkesztve) Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell Valaki találkozott már ilyennel? Nekem jó a sima 2hd is. Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. Szerkesztve: 2010. Január 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nekem jó a sima 2hd is. Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. Akkor biztos az a "h*lye" Blu-ray mániad okozza ezt nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Akkor biztos az a "h*lye" Blu-ray mániad okozza ezt nálam Biztos örökölted genetikailag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nekem jó a sima 2hd is. Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. Nem nagy durranás de egynek elmegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nem nagy durranás de egynek elmegyNo akkor jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Biztos örökölted genetikailag. Biztos az apjától Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell Valaki találkozott már ilyennel? Már én is nagyon várom. Ilyenkorra már 3x meg szoktam már nézni...de hát a minőségért áldozni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. semmi a 720asról? Nemááár! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Fenébe is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Sajna sehol semmi. Amint lesz, értesítlek benneteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd.Nofene Érdekesen hangzik, majd meglátjuk milyen lesz és mit tudnak kihozni a Huttokból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd. Hát végül is Zero bácsival kéne valamit kezdeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Nofene Érdekesen hangzik, majd meglátjuk milyen lesz és mit tudnak kihozni a Huttokból.Zirro megnyúzása belefér? Jabba szerintem még mérges rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. (szerkesztve) Még mindig Zironak hívják tudtommal (nem Zero és Zirro ) Szerkesztve: 2010. Január 23. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd. Hohó, végre valami jó hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Még mindig Zironak hívják tudtommal (nem Zero és Zirro )Jó van má... Hohó, végre valami jó hír Te....te csempész ivadék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Te....te csempész ivadék. Az biza' Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Mandalore előzetest kér a nép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak. És ha a harmadik évad legalább annyira lesz huttos, mint amennyire fejvadászos a mostani, akkor ez a dolog nem jelent valami sokat, maximum annyit, hogy lesz néhány huttos rész. Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat. Szerintem ez a pletyka annyit jelent, hogy pontot tesznek majd Ziro történetének végére egy überbrutál többrészes történetszál végén. Tudom, hogy nem tartozik ide, de várom a mandaloriaiakat! Akárcsak a Lostot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Mandalore előzetest kér a nép. Már észrevettem, hogy mostanában nincsen normális előzetes, kizárólag csak sneak peekek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Már észrevettem, hogy mostanában nincsen normális előzetes, kizárólag csak sneak peekek.Pedig most ebből volt, mert mindenki el volt ájulva tőle. Gondolom az epizód végén adhatták le. Hátha felrakja valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Tavaly minden rész után egyből volt előzetes, akár rendes, akár sneak peek. Most meg a rész előtt pár nappal jön ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Lehet hogy megromlik a kapcsolat a huttokkal vagy ahogy mondani szokták: Visszanal a fagylalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.