Hozzászólás ideje: 2010. Január 22.15 éve Ha írsz hozzá szöveget, szívesen belerakom... :)Nem arra gondoltam, hogy te fogsz írni, tudom, hogy hozott anyagból dolgozol és arra értettem, hogy vajon benne lesz-e. Érdekes lenne, de szerintem is majd csak az epguide-ban lesz benne
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Tadá Spoiler: http://rapidshare.com/files/339647428/Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E11.HDTV.XviD-2HD.rarhttp://hotfile.com/dl/25378043/aa46603/Sta...iD-2HD.avi.html http://x7.to/m63735/star.wars.the.clone.wa...tv.xvid-2hd.avi http://netload.in/dateigEYfNYQGdV/star.war...vid-2hd.avi.htm
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Ma van új rész? Totál kiment a fejemből, hogy már lesz Az előzetesből úgy néz ki, nem lesz sok szöveg... remélem, nem fog Ahsoka elfilozofálgatni azzal a vén Jedivel... Ó, a Jedik gondolatokkal is megértik egymást, nem kellenek ide nagymonológok Max. mi nem értjük meg, mit akartak elmondani
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell Valaki találkozott már ilyennel?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell Valaki találkozott már ilyennel? Nekem jó a sima 2hd is. Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. Szerkesztve: 2010. Január 23.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Nekem jó a sima 2hd is. Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. Akkor biztos az a "h*lye" Blu-ray mániad okozza ezt nálam
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Akkor biztos az a "h*lye" Blu-ray mániad okozza ezt nálam Biztos örökölted genetikailag.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Nekem jó a sima 2hd is. Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. Nem nagy durranás de egynek elmegy
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell Valaki találkozott már ilyennel? Már én is nagyon várom. Ilyenkorra már 3x meg szoktam már nézni...de hát a minőségért áldozni kell.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd.Nofene Érdekesen hangzik, majd meglátjuk milyen lesz és mit tudnak kihozni a Huttokból.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd. Hát végül is Zero bácsival kéne valamit kezdeni
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Nofene Érdekesen hangzik, majd meglátjuk milyen lesz és mit tudnak kihozni a Huttokból.Zirro megnyúzása belefér? Jabba szerintem még mérges rá.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Még mindig Zironak hívják tudtommal (nem Zero és Zirro ) Szerkesztve: 2010. Január 23.15 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Közben arról pletykálnak, hogy a harmadik évad a Hutt -ok körül forog majd. Hohó, végre valami jó hír
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Még mindig Zironak hívják tudtommal (nem Zero és Zirro )Jó van má... Hohó, végre valami jó hír Te....te csempész ivadék.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak. És ha a harmadik évad legalább annyira lesz huttos, mint amennyire fejvadászos a mostani, akkor ez a dolog nem jelent valami sokat, maximum annyit, hogy lesz néhány huttos rész. Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat. Szerintem ez a pletyka annyit jelent, hogy pontot tesznek majd Ziro történetének végére egy überbrutál többrészes történetszál végén. Tudom, hogy nem tartozik ide, de várom a mandaloriaiakat! Akárcsak a Lostot!
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Mandalore előzetest kér a nép. Már észrevettem, hogy mostanában nincsen normális előzetes, kizárólag csak sneak peekek.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Már észrevettem, hogy mostanában nincsen normális előzetes, kizárólag csak sneak peekek.Pedig most ebből volt, mert mindenki el volt ájulva tőle. Gondolom az epizód végén adhatták le. Hátha felrakja valaki.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Tavaly minden rész után egyből volt előzetes, akár rendes, akár sneak peek. Most meg a rész előtt pár nappal jön ki
Hozzászólás ideje: 2010. Január 23.15 éve Lehet hogy megromlik a kapcsolat a huttokkal vagy ahogy mondani szokták: Visszanal a fagylalt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.