Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ha írsz hozzá szöveget, szívesen belerakom... :) :)
Nem arra gondoltam, hogy te fogsz írni, tudom, hogy hozott anyagból dolgozol és arra értettem, hogy vajon benne lesz-e. Érdekes lenne, de szerintem is majd csak az epguide-ban lesz benne :)
Hozzászólás ideje:

Ma van új rész? Totál kiment a fejemből, hogy már lesz :)

Az előzetesből úgy néz ki, nem lesz sok szöveg... remélem, nem fog Ahsoka elfilozofálgatni azzal a vén Jedivel... :)

Ó, a Jedik gondolatokkal is megértik egymást, nem kellenek ide nagymonológok :)

Max. mi nem értjük meg, mit akartak elmondani :P

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell :)

Valaki találkozott már ilyennel? :oops:

Nekem jó a sima 2hd is. :D Egyébként jó volt a rész? Aki látta ne kíméljen. :) Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Bazz, látszik, hogy apám fia vagyok, már az ilyen 2HD-s "vacakok" hidegen hagynak. 720p -s cuccos kell :)

Valaki találkozott már ilyennel? :oops:

Már én is nagyon várom. Ilyenkorra már 3x meg szoktam már nézni...de hát a minőségért áldozni kell. :)

Hozzászólás ideje:

De azért azt a tényt se felejtsük el, hogy ez csupán egy pletyka, tehát az is valószínű, hogy nem bizonyul igaznak. És ha a harmadik évad legalább annyira lesz huttos, mint amennyire fejvadászos a mostani, akkor ez a dolog nem jelent valami sokat, maximum annyit, hogy lesz néhány huttos rész. Meg miért csak most vennék elő a huttokat? És ha elővennék, mégis mit kezdenének velük? A Köztársaság már megszerezte az áhított hiperűrútvonalakat. Szerintem ez a pletyka annyit jelent, hogy pontot tesznek majd Ziro történetének végére egy überbrutál többrészes történetszál végén. :) Tudom, hogy nem tartozik ide, de várom a mandaloriaiakat! Akárcsak a Lostot! :D

Hozzászólás ideje:
Már észrevettem, hogy mostanában nincsen normális előzetes, kizárólag csak sneak peekek.
Pedig most ebből volt, mert mindenki el volt ájulva tőle. Gondolom az epizód végén adhatták le. Hátha felrakja valaki.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.