Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Jó lesz! http://starwars.com/video/view/000944.html De jó ám!!! Újabb részlet az epizódból. Már csak két nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerintem én még soha nem vártam ennyire egy TCW részt sem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Spoiler: Kire gyanakszik először Satine?Azt a mondatot pont nem értem Itt az idő elővennem a Mandalorian-os modokat a Battlefront II-höz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Spoiler: Vizsla máris a kedvenc karakterem. Óriási szöveget lenyom Obinak. Szerintem én még soha nem vártam ennyire egy TCW részt sem... Beálltál a sorba. Itt az idő elővennem a Mandalorian-os modokat a Battlefront II-hözLátom a várakozás a tetőfokára hágott. Goood. Goooooooooood. Szerkesztve: 2010. Január 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Spoiler: Amúgy én láttam rosszul, vagy az a bizonyos fénykard több részből áll? Mert a mandalorian először a kezébe vesz egy 'mai' fénykardmarkolatot, majd a háta mögül kapja elő az igen csak bizarr kinézetű fekete fénykardot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Amúgy én láttam rosszul, vagy az a bizonyos fénykard több részből áll? Mert a mandalorian először a kezébe vesz egy 'mai' fénykardmarkolatot, majd a háta mögül kapja elő az igen csak bizarr kinézetű fekete fénykardot... Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Újra megnéztem, úgyhogy már nem lényeges az előző kérdésem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Spoiler: Obi kardjára gondolsz amit aztán odadob a Jedinek? Igen. Csak az előbb amikor néztem, égett a villany a szobában és nem vettem ki valami jól a részleteket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Szerintem én még soha nem vártam ennyire egy TCW részt sem... Én is várom, csak az utóbbi időben van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy kicsit csalódni fogok benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Én is várom, csak az utóbbi időben van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy kicsit csalódni fogok benne. Tedd félre az előítéleteidet, Revan. A múltkor is azért csalódtál a zombis epizódokban, mert a megnézése előtt abba a gondolatba ringattad magad, hogy milyen förtelmesen rosszak lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Tedd félre az előítéleteidet, Revan. A múltkor is azért csalódtál a zombis epizódokban, mert a megnézése előtt abba a gondolatba ringattad magad, hogy milyen förtelmesen rosszak lesznek.Láttál valamit az új előzetesekből? Gondolom már alig várod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Láttál valamit az új előzetesekből? Gondolom már alig várod. Kifejezni nem tudom, annyira. Talán még jobban, mint a LOST-ot. Szerkesztve: 2010. Január 28. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Kifejezni nem tudom, annyira. Talán még jobban, mint a LOST-ot. Per pillanat ez most engem is sokkal jobban érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Elég érdekes kertészek vannak azon a bolygón Klasszak a kocka alakú lombok vagy mik azok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. (szerkesztve) Elég érdekes kertészek vannak azon a bolygón Klasszak a kocka alakú lombok vagy mik azok Ahogy elnézem, ott minden kocka. Szerkesztve: 2010. Január 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Kifejezni nem tudom, annyira. Talán még jobban, mint a LOST-ot. Látom akadnak LOST fanok is, szép számmal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Tedd félre az előítéleteidet, Revan. A múltkor is azért csalódtál a zombis epizódokban, mert a megnézése előtt abba a gondolatba ringattad magad, hogy milyen förtelmesen rosszak lesznek. Lehet benne valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Február 12 -én lesz a Duchess of Mandalore, így nem lesz egy hónapos szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Holnap ugye azért lesz új rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Holnap ugye azért lesz új rész? Igen. Ody: Remélem akkor a Senator Murders-re se kell 3 hetet várni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Ody: Remélem akkor a Senator Murders-re se kell 3 hetet várni...Szerintem nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Szóval maradt a heti 1 rész leosztás? Furcsa, mert a wookiepédia ,tényleg ritkán téved... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Még kb. öt óra a részig. Remélem már reggel lesz HD link! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Súlyos spoiler a Senator Murders epizódhoz. Csak az olvassa el, aki nem akarja a legnagyobb poént lelőni. Spoiler: Onaconda Farr-t fogják megölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Spoiler: Akkor már értem, miért kezd el pont Padme nyomozni. Furcsa is volt, hogy egy szenátor meghal és Padmé nyomoz. Viszont így, hogy gyerekkori jó ismerőse, a család barátja huny el, így már érthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. (szerkesztve) Spoiler: Szegény... Hiába, Gunray helytartó megmondta a Bombad Jedi végén, hogy meg fog fizetni az aljas árulásáért... Feltéve ha a gyilkosság mögött a CIS áll. És ezt a részt is Brian Kalin O'Connell rendezi. Kapott a második évadban epizódokat szép számmal. Szerkesztve: 2010. Január 29. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Még kb. öt óra a részig. Remélem már reggel lesz HD link! Én is és nem kell vasárnapig várni rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Új karakterek és történeti elemek az évad hátralévő részére. Spoiler: Kamino képviselője is feltűnik a galaktikus szenátusban, mégpedig a 15 -ik részben. A képen látható szenátor hölgy az egyik legidősebb kaminiói, neve Halle Burtoni. Szintén a 15 -ik rész szereplője lesz Tan Divo hadnagy, aki a Coruscanti rendőrség nyomozója. Maradva a 15 -ik résznél, szerepet kap a megölt Farr egyik leghűségesebb társa, Lolo Purs. Mee Deechi szenátor, az Umbara képviselője. 15. rész. Tal Merrick szenátor a 12. részből. Almec miniszterelnök a 12. rész szereplője lesz. Sokak nagy örömére Mas Amedda is feltűnik a 14 -ik részben melynek címe Deuchess of Mandalore. Trench admirális, aki a szeparatista flotta egyik legsikeresebb admirálisának vallhatja magát. Fejvadászok feltűnését az alábbi epizódokban várhatjuk: Bossk a 20 -ik részben. Castas szintén 20 -ik rész. Embo, 17 -ik rész. Rumi Paramita, 17 -ik rész. Seripas-t is a 17 -ik részben láthatjuk majd. Sugi, 17 -ik rész. Zillo Beast, 18 -ik rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. A második évad néhány járműve. Spoiler: A Gauntlet. Pre Vizsla hajója. Halo. Sugi hajója a 17 -ik részből. Harvester Mandalór komp. Mandalór speeder bike Mandalór szállító. A Coronet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 29. Jók ezek a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.