Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Láttad az évad záró előzetesét? Nem. Nem nézek előzeteseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Nem. Nem nézek előzeteseket.Akkor ezt nem neked rakom fel. Szezon záró előzetes a youtube-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. De, csinálom, csak sok volt a dolgom, plusz hétvégén elutaztam. A héten megcsinálom a Senate Murders, a Cat and Moise és a Bounty Hunters epizódok leírását.Látod Dzséjt! Sokan olvassák a munkádat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Látod Dzséjt! Sokan olvassák a munkádat. Tudom én, de néha olyan jó kicsit hőzöngeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Holnap második évad premier a CN -en? Nem elfeledni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Holnap második évad premier a CN -en? Nem elfeledni. Állítólag nem lesz release, mert CN-en monóban adják... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Állítólag nem lesz release, mert CN-en monóban adják...Majd letesztelem holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 7. "Clone Wars meg majd ha valami sztereó csatorna képes leadni. (gy.k. RTL Klub, amikor adja, akkor lesz)" forrás: KSN Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Öt perc múlva kezdődik a CN -en a TCW második évada. Véleményeket az epizód topikba írjatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Öt perc múlva kezdődik a CN -en a TCW második évada. Véleményeket az epizód topikba írjatok. Kíváncsian várom a véleményeket, sajnos én nem tudom megtekinteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) Én is nézem. Plo Koon hangja tetszetős. Jocastáé tökéletes! Bane-é első hallásra furcsa, de egész jó. Parasittié is... Sokkal minőségibbnek tűnik a szinkron, mint amilyen az első évadban volt. Szerkesztve: 2010. Április 8. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) Én is nézem. Plo Koon hangja tetszetős. Jocastáé tökéletes! Eddig jó a szinkron. És sztereó. Szerkesztve: 2010. Április 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Jáááááááááj.... Van CN-em, de nem voltam itthon, és elfelejtettem beállítaní... :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Jáááááááááj.... Van CN-em, de nem voltam itthon, és elfelejtettem beállítaní... :) Nyugi, én felvettem. Meg amúgy is ismétlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Nyugi, én felvettem. Meg amúgy is ismétlik. Mikor? Mikor? Mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Mikor? Mikor? Mikor?szombaton szombaton szombaton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) szombaton szombaton szombaton Fenébe, fenébe, fenébe... Hosszútávú OB, Hosszútávú OB, Hosszútávú OB... sw.com másnak sem megy? Szerkesztve: 2010. Április 8. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. SW.com: írták twitteren, hogy van egy kis gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. van 720ps dual Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. van 720ps dual Nyomatod? Kik csinálták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. SW.com: írták twitteren, hogy van egy kis gond.Már nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Felkerült a várva várt Senate Murders epizód guide. Köszönet Dzséjtnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) Nyomatod? Kik csinálták?kenand csinálta, eddig arról volt ismert, hogy 1080p-ket pakolt fel. (4kids csapat tagja, az első évad menüs dvd-i is a nevéhez fűződik) Kb. holnap délután, este felé várható a megán. Szerkesztve: 2010. Április 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) Magyar hangok: Moser Károly (Anakin) Molnár Ilona (Ahsoka) Anger Zsolt (Obi-Wan) Kőszegi Ákos (Mace Windu) Csondor Kata Roatis Andrea Ruttkay Laura Jakab Csaba (Yularen) Molnár Levente (droidok) Varga Rókus (klónok) Versényi László (Yoda) Berzsenyi Zoltán (Rex) Józsa Imre (C-3PO). Magyar szöveg: Tóth Tamás. Hangmérnök: Illés Gergely. Vágó: Simkóné Varga Erzsébet. Gyártásvezető: Kablai Luca. Szinkronrendező: Tabák Kata. A szinkront a MAFILM AUDIO Kft. készítette. Szerkesztve: 2010. Április 8. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. (szerkesztve) + Háda János-Cad Bane Szerkesztve: 2010. Április 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Azért írtam spoilerbe, mert hosszú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 8. Azért írtam spoilerbe, mert hosszú. Azért nem kellett volna. Annyira nem hosszú az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. (szerkesztve) 201 HD (720p) dual Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=DAK03OSG Szerkesztve: 2010. Április 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Kicsit kisebb is lehetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Kicsit kisebb is lehetne Most az a +200 MB amivel több, mint általában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.