Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Egyébként Ahsoka álmai nagyon Anakinra hajaznak. Főleg a beszélgetésük Yodával. Ez nekem is eszembe jutott. Sokasodik a párhuzam mester és tanítványa között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Ez nekem is eszembe jutott. Sokasodik a párhuzam mester és tanítványa között.Csak nem....? Egyébként az űrcsata is gigantikusnak néz ki! ARC vadászok akcióban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. (szerkesztve) Én majd még holnap tüzetesebben is átvizsgálom ezt a videót, hogy odafigyeljek az apró részletekre, és majd holnap még hozzáfűzök ezt-azt, de már majdnem leragad a szemem, szóval... Szerkesztve: 2010. Június 23. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Én majd még holnap tüzetesebben is átvizsgálom ezt a videót, hogy odafigyeljek az apró részletekre, és majd holnap még hozzáfűzök ezt-azt, de már majdnem leragad a szemem, szóval... Ezt is el is várom. Ne feledje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Ezt is el is várom. Ne feledje. Idézgetünk, idézgetünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Engem is felcsigázott ez a kis bemutató, kíváncsian várom mit hoznak össze az új évadra, főleg ami a már korábban látott elemeket illeti, az első trailerből. Spoiler: Shaak Ti-re kíváncsi vagyok, de Aurra Sing-nek is örülök (a 2. évadbeli teljesítménye alapján) és persze a feledés homályába merült Ventress-nek is, aki Grievousszel érdekes páros lesz, miután lényegében egymás megfelelői. Talán Ventress kevésbé gyáva és alattomos, de őt sem féltem. Aztán lesz itt Ahsoka-centrikus epizód, Hondo és még sorolhatnám... mikor lesz már október? Apropó a 3. évad előtti tv-filmről van már valami konkrét infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Y-szárnyúak ARC gépekkel. Nyami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. (szerkesztve) Őőő... Sky... Spoiler: Te hol láttad benne Hondót? Az előbb néztem meg újra a videót, és én nem láttam őt sehol. Szerkesztve: 2010. Június 24. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Spoiler: Lehet hogy jabba azzal bízta meg banet,hogy vigye el neki C-3po-t,mert kell neki egy új protokol droid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Őőő... Sky... Spoiler: Te hol láttad benne Hondót? Az előbb néztem meg újra a videót, és én nem láttam őt sehol. Mert nem is volt benne. De számomra egyértelmű, hogy viszontlátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Egyébként Ahsoka álmai nagyon Anakinra hajaznak. Főleg a beszélgetésük Yodával. Kaminot pedig már akarták egyszer támadni az első évad elején. Úgy látszik most sikerül Grivinek és Ventressnek bejutni. Ezzel fog kezdődni az évad, szóval ütősnek ígérkezik. Ez a kaminói szál nem túl eredeti, gyakorlatilag ugyanaz, mint a Köztársaság képregényben, csak extrémebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. DJnorbi, nagyon remélem, hogy a te elméleted egy kicsit sem fog beigazolódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ez a kaminói szál nem túl eredeti, gyakorlatilag ugyanaz, mint a Köztársaság képregényben, csak extrémebben.Egy deka képregényt se olvasok, szóval nekem új lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Jó lenne érteni a szöveget. Torz. Spoiler: egy új bolygónk már biztos lesz. Az Alderaan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. (szerkesztve) Jó lenne érteni a szöveget. Torz. Nagyjából azért ki lehet venni, hogy mit mondanak. Kapóra jött, hogy az előbb néztem meg a The Mandalore Plot-ot magyarul, mert... Spoiler: Jól látom, hogy Ahsoka egy mandalore-i katonát üt le? Mandalore-on és Concordián is egyaránt láthattunk ilyen pajzsos őröket. Szerkesztve: 2010. Június 24. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. (szerkesztve) Nagyjából azért ki lehet venni, hogy mit mondanak. Kapóra jött, hogy az előbb néztem meg a The Mandalore Plot-ot magyarul, mert... Jól látom, hogy Ahsoka egy mandalore-i katonát üt le? Mandalore-on és Concordián is egyaránt láthattunk ilyen pajzsos őröket. Bizony jól látod, ami döbbenetes! Vajon a Mandalore -t sikerült mégis belerángatni a háborúba? Mert ez nem Death Watch harcos volt, hanem sima Mandalore katona. Érdekes Bane újbóli feltűnése, de engem még Todó izgat mindig. Vajon újra épített Bane egy ilyen droidot? Vagy az nem is Todo? Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. KisKósa Spoiler: Elvileg érthető miért fordult Bane -hez Jabba. Ő szabadította ki, ergo a közelébe tud férkőzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. (szerkesztve) Érdekes Bane újbóli feltűnése, de engem még Todó izgat mindig. Vajon újra épített Bane egy ilyen droidot? Vagy az nem is Todo? Nem hiszem, hogy Todo az egyetlen techno-service droid a galaxisban. Gondolom Bane beszerzett egy másikat Todo pusztulása után. Végül is a droidok pótolhatók. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Igaza van Sky-nak, mert... Spoiler: Bár ez EU, de a www.starwars.com-on közzétettek egy novellát még a Landing At Point Rain vetítésének idején, amely a dorini ütközetről szólt, és ott kiderült, hogy Grievous tábornok újjáépíttette EV-A4-D-t, az orvosdroidját a Lair Of Grievousből. A Todo témához pedig... Szerintem csak egyszerűen vett egy másik techno-szervizes droidot, vagy pedig ez az epizód még Todo halála előtt játszódik. Nem kell olyan nagy ügyet csinálni ebből, Ody. A mandalore-i katona témához pedig csak annyit, hogy Concordián is voltak ilyen őrök, és azok ugyanúgy lehettek a Deathwatch tagjai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Nem tudom volt-e már, ezért beírom: Az ismerelten jedi nagy valóyzínűséggel Ma'kis'shaalas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Nem tudom volt-e már, ezért beírom: Az ismerelten jedi nagy valóyzínűséggel Ma'kis'shaalas Mi is gondoltunk már rá, de az sem kizárt, hogy egy teljesen új szereplővel van dolgunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Az nekem is kedvencem! Előkelő helyen is jelöltem a szavazáson. A fekete fénykard akár milyen abszurd is, de tényleg nagyon hangulatos és eredeti cucc. Habár tényleg nagyszerű párbaj volt, de szerintem még nem főzte le Obi és Grivi harcát a Grievous szál első részében. Spoiler: Ahogy elnéztem Grivi mellett ott lesz Ventress is a Kaminón, lehet, hogy a harmadik évadban minden eddiginél nagyobb fénykardpárbajt fogunk kapni. Mi is gondoltunk már rá, de az sem kizárt, hogy egy teljesen új szereplővel van dolgunk. Szerintem is jobb lenne, ha teljesen új szereplővel állnánk szemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Szerintem is jobb lenne, ha teljesen új szereplővel állnánk szemben. Szerintem meg pont ellenkezőleg lenne jobb: egy újabb háttérszereplő kaphatna nagyobb szerepet (mint Adi Gallia). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Szerintem meg pont ellenkezőleg lenne jobb: egy újabb háttérszereplő kaphatna nagyobb szerepet (mint Adi Gallia). Adi Gallia azért nem volt akkora háttérszereplő, mint ez a fickó, végül is a Jedi Tanács elitjének a tagja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Spoiler: Ahogy elnéztem Grivi mellett ott lesz Ventress is a Kaminón, lehet, hogy a harmadik évadban minden eddiginél nagyobb fénykardpárbajt fogunk kapni. Én arra leszek kíváncsi, hogy kapcsolódik majd ez a szál a Rookies -hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Kicsit furák ezek a klónok nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Kicsit furák ezek a klónok nem? Eléggé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Eléggé. Az arcukra gondoltam. Lehet, hogy átmenetet képeznek a gyermek és a felnőtt klónok között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Itt az előzetes letölthető formában is. Kicsivel jobban láthatók a dolgok. A 3. évad előzetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Az arcukra gondoltam. Lehet, hogy átmenetet képeznek a gyermek és a felnőtt klónok között? Vagy ezek már nem Jango Fett klónjai, talám másokéi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.