DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Spoiler: Én úgy láttam,hogy a klón parancsnoknak 0:52-nél,már újfajta sisakja van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Spoiler: Én úgy láttam,hogy a klón parancsnoknak 0:52-nél,már újfajta sisakja van. Az csak egy gyakorló sisak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. 3. évad Spoiler: Mondjuk abban nem tudom mi a ráció Sidious részéről, hogy megtámadja a saját klóngyárát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. (szerkesztve) 3. évad Mondjuk abban nem tudom mi a ráció Sidious részéről, hogy megtámadja a saját klóngyárát. Meglehet, hogy ki akarja iktatni a kaminoiakat a buliból. Elvégre ha katonai felügyelet alá helyezi a klóngyártást, nem kell fizetnie a kaminoiaknak. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. (szerkesztve) Meglehet, hogy ki akarja iktatni a kaminoiakat a buliból. Elvégre ha katonai felügyelet alá helyezi a klóngyártást, nem kell fizetnie a kaminoiaknak. Érdekes gondolat. A támadás okán pedig Palpi zsarolhatja Burtonit a szenátusban. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. (szerkesztve) 3. évad Mondjuk abban nem tudom mi a ráció Sidious részéről, hogy megtámadja a saját klóngyárát. Vagy ki akar iktatni egy nagyon tehetséges szeparatista hadvezért, aki túl hamar véget vethetne a háborúnak. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 26. Spoiler: Vagy ki akar iktatni egy nagyon tehetséges szeparatista hadvezért, aki túl hamar véget vethetne a háborúnak. Kire gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. (szerkesztve) Jinx oldalára valaki feltette a 12. részt http://www.megaupload.com/?d=C2MJUIRN 11-es HD http://rapidshare.com/files/403023397/kh_SW_hun_TCW_211_720pWDL.part1.rar http://rapidshare.com/files/403025648/kh_S...0pWDL.part2.rar http://rapidshare.com/files/403027805/kh_S...0pWDL.part3.rar http://rapidshare.com/files/403029775/kh_S...0pWDL.part4.rar http://rapidshare.com/files/403031525/kh_S...0pWDL.part5.rar http://rapidshare.com/files/403033367/kh_S...0pWDL.part6.rar http://rapidshare.com/files/403035211/kh_S...0pWDL.part7.rar http://rapidshare.com/files/403036989/kh_S...211_720pWDL.sfv Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Kire gondolsz? Egy teljesen új karakterre, aki taktikai zsenialitásban felülmúlt minden eddigi hadvezért, győzelmek sorozatait hozta a szeparatistáknak, így azt a veszélyt hozta magában, hogy legyőzi a Köztársaságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Egy teljesen új karakterre, aki taktikai zsenialitásban felülmúlt minden eddigi hadvezért, győzelmek sorozatait hozta a szeparatistáknak, így azt a veszélyt hozta magában, hogy legyőzi a Köztársaságot.A semmiből nem hiszem, hogy előhúznának egy ilyen valakit, de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Köszi szépen, Phobos... Csak nekem tűnik úgy, vagy ennek tényleg másmilyen felbontása van, mint a korábbiaknak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Köszi szépen, Phobos... Csak nekem tűnik úgy, vagy ennek tényleg másmilyen felbontása van, mint a korábbiaknak?Szerintem ugyanolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Köszi szépen, Phobos... Csak nekem tűnik úgy, vagy ennek tényleg másmilyen felbontása van, mint a korábbiaknak?Nem tudom, nem töltöttem le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerintem ugyanolyan. Nem egészen... A korábbiaknak sokkal szélesebb volt a képe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. (szerkesztve) Ashley Eckstien nagy vonalakban beszélt a harmadik évados Ahsoka -ról. "Valami történni fog Ahsokával a harmadik évadban, de ezt sajnos még nem árulhatom el. Viszont azt határozottam állíthatom, hogy egyre felnőttesebb és komolyabb lesz a karakter." Szerkesztve: 2010. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Ashley Eckstien nagy vonalakban beszélt a harmadik évados Ahsoka -ról. "Valami történni fog Ahsokával a harmadik évadban, de ezt sajnos még nem árulhatom el. Viszont azt határozottam állíthatom, hogy egyre felnőttesebb és komolyabb lesz a karakter." Egyre inkább az a gyanúm, hogy Ahsokát ki fogják rakni a Jedi Rendből. Vagy hősi halált hal majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Egyre inkább az a gyanúm, hogy Ahsokát ki fogják rakni a Jedi Rendből. Vagy hősi halált hal majd.azt is mondta még, hogy a többiek sokkal komolyabban veszik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Egyre inkább az a gyanúm, hogy Ahsokát ki fogják rakni a Jedi Rendből. Vagy hősi halált hal majd. Ha komolyabb lesz a karakter, nehéz elképzelni, hogy kiraknák a Rendből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Ha komolyabb lesz a karakter, nehéz elképzelni, hogy kiraknák a Rendből. Attól még elkövethet valami súlyos hibát, amiért kirakják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. (szerkesztve) Itt egy jobb minőségű videó, amiben vannak részletek a korábban felvett trailerből. Szerkesztve: 2010. Július 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. De miért nem dobnak ki egy normális hosszúságú és minőségű előzetest egyben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. De miért nem dobnak ki egy normális hosszúságú és minőségű előzetest egyben?A celebrationre tartogatják a jó minőséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Nofene, az is lesz idén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Nofene, az is lesz idén? Lesz. A lentebbi trailert fogják leadni, akkor jön ki a hivatalos oldalon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. A 3. évad is 22 epizódos lesz? A 2. évad nézettségileg jobban teljesített, mint az 1.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jinx oldaláról egy normál 13-as rész Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=K280LO06 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Köszi, Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. A 3. évad is 22 epizódos lesz? Igen, nem számolva a külön filmet az elején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. 7:10 új tréler! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Ez már volt egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.