Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Köszi Milán a feliratot! Nagyon szuper lett! Vajon milyen infói lehetnek Thripionak? Gondolom kíváncsiak Padmé időbeosztására.Ez jó kérdés. Szegénykét most tényleg meg is kínozzák. Jabba palotájában érezheti magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Gondolj bele ha később nem törölték volna a memóriáját Tudod mikor vállalkozott volna a Jabbás küldetésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Ody: Még nem érezheti Jabba palotájában magát, hisz az majd az ő jövőjében lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Gondolj bele ha később nem törölték volna a memóriáját Tudod mikor vállalkozott volna a Jabbás küldetésre Biztos elájul még a hír hallatán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Ody: Még nem érezheti Jabba palotájában magát, hisz az majd az ő jövőjében lesz Igaz. Időbeli paradoxon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Már csak 1 hónap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. (szerkesztve) Már csak 1 hónap Ennek örömére nyílt meg az új évad topikja. Bár kicsit még sivár, de ezen változtatnak majd a hamarosan kikerülő évad premier címek. Szerkesztve: 2010. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Mit gondoltok? Tipoca city -ben lesz a harc? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Én nem nagyon ismerem Kaminot, így nem tudom, azon a bolygón más klónozó hely is van, vagy csak Tipoka City. Amúgy szerintem igen, ütősebb lenne ha a már ismert helyen lenne a harc és a trailerben a külső helyszínek is nagyon úgy néznek ki, mintha ott lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Annyi már szerintem biztos, hogy az a Tron-os háttér odavalósi és valami lövész/gyakorlópálya. Aztán a támadáskor meg már harctér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Szerintem igen, Tipoca City-ben lesz a harc. Remélem lesz tenger alatti harc is. Az évad első részeinek címei mikor kerülnek ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Én nem nagyon ismerem Kaminot, így nem tudom, azon a bolygón más klónozó hely is van, vagy csak Tipoka City.Amúgy szerintem igen, ütősebb lenne ha a már ismert helyen lenne a harc és a trailerben a külső helyszínek is nagyon úgy néznek ki, mintha ott lennének. Szerintem is valószínű, hogy Tipoca lesz. Az lehet a főváros. Annyi már szerintem biztos, hogy az a Tron-os háttér odavalósi és valami lövész/gyakorlópálya. Aztán a támadáskor meg már harctér Az biztos edző pálya, volt is ilyen képe valahol. Remek lesz látni a full kezdő klónokat egyből harcba menni. Én azonban legjobban Echora és Fivesra vagyok kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. "Szavázs" is bemutatkozik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Az évad első részeinek címei mikor kerülnek ki?Elvileg bármikor kikerülhetnek. Legkésőbb szeptember 4 -én már biztos megtudjuk. De ismétlem, szerintem már előtte ki fog derülni, mert eddig is így volt. Az évad részleg is hagyományosan egy hónappal az évad kezdett előtt jön létre. Eddig ez jó ómen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Nagyon ütős kis bemutatkozás, kösz Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Ez a Savage egyre jobban tetszik nekem, szerintem a kedvenc karakterem lesz. Remélem tartósan hosszú ideig számíthatunk rá. És remélem harcban is kemény ellenfél lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Ez a Savage egyre jobban tetszik nekem, szerintem a kedvenc karakterem lesz. Remélem tartósan hosszú ideig számíthatunk rá.Hát ha Ventress helyett lesz, akkor sokszor feltűnik majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. (szerkesztve) Nagyszerű vagy Rog! Ez az Opress egy állat lesz! Ez már most félelmetesebb mint Maul. Szerkesztve: 2010. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. (szerkesztve) Az előzmények itt: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=1...mp;#entry164023 Szerkesztve: 2010. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Rog! Szerintem rakd be ide is a Opresses klipet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Done. És szívesen a vidit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Masszív egy alak lehet, mert igencsak döngetnek a léptei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Látom az öccséhez hasonlóan ő sem a legbeszédesebb fajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Masszív egy alak lehet, mert igencsak döngetnek a léptei. Vagy csak a több tonna páncél teszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. De legalább morog...vagy dorombol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. De legalább morog...vagy dorombol Csak kíváncsi lennék, hogy milyen a hangja. Vicces lenne, ha őt is Ray Park szólaltatná meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Nagyon durván néz ki. Kiváncsi vagyok kiderül-e valami Maul múltjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Masszív egy alak lehet, mert igencsak döngetnek a léptei. Én Obi-Wan arcára leszek kíváncsi, amikor először szembekerül vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Én Obi-Wan arcára leszek kíváncsi, amikor először szembekerül vele. Obi-wan gondolom nem fog magyarázkodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 17. Obi-wan gondolom nem fog magyarázkodni Lehet, hogy tele lesz a pelenkája. Spoiler: Ventress elképzelhető, hogy csatlakozni fog a Köztársaságiakhoz miután Dooku megpróbálta megölni? Persze ez egy egész évadon át tartó folyamat, de lehetséges. Mondjuk Obi-Wan elcsábítaná. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.