Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én nem nagyon ismerem Kaminot, így nem tudom, azon a bolygón más klónozó hely is van, vagy csak Tipoka City.

Amúgy szerintem igen, ütősebb lenne ha a már ismert helyen lenne a harc és a trailerben a külső helyszínek is nagyon úgy néznek ki, mintha ott lennének.

Hozzászólás ideje:
Én nem nagyon ismerem Kaminot, így nem tudom, azon a bolygón más klónozó hely is van, vagy csak Tipoka City.

Amúgy szerintem igen, ütősebb lenne ha a már ismert helyen lenne a harc és a trailerben a külső helyszínek is nagyon úgy néznek ki, mintha ott lennének.

Szerintem is valószínű, hogy Tipoca lesz. Az lehet a főváros.

Annyi már szerintem biztos, hogy az a Tron-os háttér odavalósi és valami lövész/gyakorlópálya. Aztán a támadáskor meg már harctér :D
Az biztos edző pálya, volt is ilyen képe valahol. Remek lesz látni a full kezdő klónokat egyből harcba menni. Én azonban legjobban Echora és Fivesra vagyok kíváncsi. :)
Hozzászólás ideje:
Az évad első részeinek címei mikor kerülnek ki?
Elvileg bármikor kikerülhetnek. Legkésőbb szeptember 4 -én már biztos megtudjuk. De ismétlem, szerintem már előtte ki fog derülni, mert eddig is így volt. Az évad részleg is hagyományosan egy hónappal az évad kezdett előtt jön létre. Eddig ez jó ómen volt. :D
Hozzászólás ideje:

Ez a Savage egyre jobban tetszik nekem, szerintem a kedvenc karakterem lesz. Remélem tartósan hosszú ideig számíthatunk rá.

És remélem harcban is kemény ellenfél lesz.

Hozzászólás ideje:
Ez a Savage egyre jobban tetszik nekem, szerintem a kedvenc karakterem lesz. Remélem tartósan hosszú ideig számíthatunk rá.
Hát ha Ventress helyett lesz, akkor sokszor feltűnik majd :D
Hozzászólás ideje:
Obi-wan gondolom nem fog magyarázkodni :D
Lehet, hogy tele lesz a pelenkája. :)

Spoiler:

Ventress elképzelhető, hogy csatlakozni fog a Köztársaságiakhoz miután Dooku megpróbálta megölni? Persze ez egy egész évadon át tartó folyamat, de lehetséges. :D Mondjuk Obi-Wan elcsábítaná. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.