Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A mostani rész és az epguide-ja segít eligazodni valamelyest a kronológiában:

Spoiler:

Boba trilógia--> Mandalore 2 duológia--> Assasin--> Evil Plans--> Hostage Crisis--> Hunt for Ziro

Hozzászólás ideje:

Én azt nem értem, hogy ezek után miért nem a legutolsó résszel kezdték az egész sorozatot? Ahsoka kinyiffan. Na onnantól micsoda ráhangolódás lett volna az egészre.

Áh, nah mindegy. A legvégén azért remélem valaki elkészít egy olyan DVD változatot ahol minden szépen sorba van rakva.

Hozzászólás ideje:
Én azt nem értem, hogy ezek után miért nem a legutolsó résszel kezdték az egész sorozatot? Ahsoka kinyiffan. Na onnantól micsoda ráhangolódás lett volna az egészre.

Áh, nah mindegy. A legvégén azért remélem valaki elkészít egy olyan DVD változatot ahol minden szépen sorba van rakva.

Egy hét alatt se lett lineráis a sorozat oldie. ;) Ahsokával valószínűleg nem lesz semmi, hisz ez egy antológia. Majd az egyik részben felavatják Jedinek, oszt' jó napot.
Hozzászólás ideje:
Már elég régen nem láttuk. ;)

Túl rég nem láttuk.

Remélem Jabba nyakon vágja majd Zirot. :)

Nem, megeteti a sarlackkal, csak nehogy gyomorrontást kapjon. :)

Egy hét alatt se lett lineráis a sorozat oldie. :P Ahsokával valószínűleg nem lesz semmi, hisz ez egy antológia. Majd az egyik részben felavatják Jedinek, oszt' jó napot.

De lehet, hogy tényleg maghal a végén, vagy kidobják a rendből.

Evil Plans előzetes. Szegény C3PO.

Bane utálja a droidokat is. :P

Hozzászólás ideje:

ON

Ma már minden középkategóriás PC le tudja játszani a 720p HD formátumot, így az igényes kifejezés nem degradáló senkire nézve.

Az igényeseknek kifejezés azt jelenti, hogy a Web DL epizódok azoknak szólnak, akit zavar a hagyományos felvételen a logó és egyéb bevillanó reklám marhaságok.

Az igényességet én ebben a kontextusban értem...pure Clone Wars logo és egyéb reklámok nélkül. Ez így ebben a formában kétlem hogy bárkit is bántana, de ha Ody azt akarod hogy ne használjam, akkor nem fogom. (azt gondoltam vicces)

Mellékesen jegyzem meg, hogy a sima 175 MB-os verzió szerintem igen gyenge minőségű és sokat levesz a"rajzfilm" élvezeti értékéből.

Teljesen mindegy hogy ki mit szed le, egyik sem ciki...ettől függetlenül tagadhatatlan tény, hogy a nagyfelbontású filmek idejében a DVD felbontás már idejétmúlt.

A zenéket sem walkman és discman-en hallgatom, hanem MP3 lejátszón....mint mindenki.

OFF

Hozzászólás ideje:

Off

Az enyém nem igazán szereti a HD-felbontású cuccokat, és a monitoromon úgysem jön ki a különbség, olyan ősi :) De ennyire telik egyelőre, szóval megfelel ez is ;)

Zenét pedig mobilon, minek még egy kütyü :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó rész volt...van egy olyan érzésem, hogy a 3. évadra (a korábbi évadokból szándékosan kihagyva) összegyüjtötték azokat a részeket, amik erősen karakterközpontú epizódok. Nem számítok Landing at Point epizódra többet a 3. évadban. Majd írok róla bővebben.

Hozzászólás ideje:
Nagyon jó rész volt...van egy olyan érzésem, hogy a 3. évadra (a korábbi évadokból szándékosan kihagyva) összegyüjtötték azokat a részeket, amik erősen karakterközpontú epizódok. Nem számítok Landing at Point epizódra többet a 3. évadban. Majd írok róla bővebben.
Várom az írásod! ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.